Wednesday, August 02, 2006

Salak Olmayan Okumasın!!!


Nedenini bildiğim çözümünü ise ne yazık ki bilemediğim bir salaklık sorunum var şu sıralar..
Ufacık bir örnek:
Akşam saatleridir, Pino hoplaya zıplaya Arda ve Deniz'in çamaşırlarını yıkamak için banyoya koşar..Çamaşır makinasına güzelce deterjanı , yumuşatıcıyı koyar ve 60 dereceye ayarlayıp boş bir şekilde çalıştırır..1.5 saat kendi kendini yıkayan makinanın aslında boş olduğunu fark etmez..Yıkama programı biter ve Pino bir süre oyalandıktan sonra çamaşırları çıkartmak üzere makinanın kapağını açar..Bomboş bir tambur ile karşılaşınca sevinir, "Aaa, ne güzel Bülo çamaşırları ben söylemeden asmış!" (görüldüğü üzere salaklık devam ediyor:) diye düşünür..Hemen gidip doğru dürüst asmış mı diye kontrol etmek ister (hem salak hem fesat:) Tabi ki bomboş bir çamaşır teli ile karşılaşır..Hala çamaşırların nereye gitmiş olduğunu anlayamaz..Daha doğrusu gerçeği kabul etmek istemez.. En iyisi bir kadeh şarap içip herşeyi unutmaktır:)
İşte böyle..daha bissürü şey var da yazmayayım, utanıyorum:) Niye böyle oldum ben anlamıyorum..Anneme göre hayal dünyasında yaşıyormuşum..Belki de haklıdır ne bileyim....

23 comments:

KUGUU said...

Yorgun Pinocgm benim:)) yokmu tatil falan?:(

ycurl said...

Bence de yorgunsun ve kafan baska seylerle mesgul pinocum. Herkes yapmistir bu tur seyler. Merak etme normal bir durum :)

Anonymous said...

Hem :)) Hem :(( Pinocum. Dinlenmeye ihtiyacin olmali gercekten de.

Sevgiler

ZeYNeP said...

Pino cum, kıyamam sana, hem guldum guzel yazına hemde evet Pino artık dinlenmeli dedim, yok hayal dunyası değilde sen tatil dunyasına girmelisin canım..

Kolay gelsin fesatım benim:))

Figen

Anonymous said...

Pino merhaba ben anneyiz.biz deki yazılarını okuyordumda blogunu yeni keşfettim.Ve iki günde bütün arşivini okuyup bitirdim ama içime bir bitkinlik düştü.Sanki ooookkkaaaddaaarrr şeyi ben yaşamışım gibi.Birde sen yaşıyorsun bunları gayet normal.Arada bir bilgisayarını resetlemen gerekebilir.Herkesin başına geliyor böyle şeyler.

Başak said...

Canim ya cok guldum sana ama ben de ayni durumdayim.Dun sabah Deniz arabayi bakima goturecegim arkali onlu gidelim sanayiye kadar.Oradan birlikte devam ederiz dedi.Birlikte evden ciktik asagi indik.Ben arabayi calistirdim ,o da.Sonra ben onu beklemeye basladim.Biraz once konusulanlari tamamen unutmusum.Hafizam sifir.Deniz'i bekliyorum niye arabaya gelmiyor ki diyorum?Deniz arabasiyla geri dondu.Bana tekrar anlatti da ondan sonra yol aldik biz de. :))Ben de hala tatile cikamadim .İnsallah bu hafta sonu cikiyoruz :))

pinomino said...

kuguucuuum yok tatil henüz..tekstil desem..özel sektör desem..ühüü desem:))

ycurlcum kafa değil kazan desem yeridir..normal mi dersin:)) iyi o zaman:)

handecim gerçekten sonraları aklıma geldikçe gülüyorum:) tatil istiyoruuum:))

figencim:) nasıl oluyor tatil dünyası..gidenler gitmeyenlere anlatsın lütfeeeen:)) bende çatlayayım fesatımdan:)))) öptüm:)

anonimus anneyiz biz annesi hoşgeldinnn:)) her zaman beklerimmm:)))umarım bilgisayarı resetleyecek durum olur bende..artık umutlar sıfır..ağustos geldi yaz neredeyse bitecek biz buradayız:(( kocaman sevgilerrr:)

başakcım çocuk doğurduktan sonra böyle oluyor bence:) beynimizin bir kısmı da gidiyor galiba:) görüşelim en kısa zamanda tamam mı canım..özledik vallahi..selin'i öperimmm:)

potansiyelcim bizde sağlam bir alet kalmadı desem yalan olmaz..bebeler bir yandan biz bir yandan..herhalde 5-6 yıla toptan yenileriz evi..o kadar vahim yani durum:))

Aslı Cin said...

Pinooo, çok güldüm yahu. Bir kere o salaklık değil dalgınlık, ve ne hikmetse annelerimizde değil biz de var bolca. Acaba diyorum şu aşağıda yazdığın 80 li yılları genç kızlığımızda yaşayıp o kelebek tokalarla kafaderimizi çok mu çektik, bir çeşit beyin travması yani :) ha haha

bgm said...

Pino'cum artık dinlensen diyorum...
Hani cam ocagına gidecektik bir hafta sonu :(
orada havuz da var.. ;)

Sevgilerle ve de lutfen dert etme ama kucukte olsa bir tatil ayarlamaya calıs lutfen!

Nenoni said...

Pino dalgınlık olağan o kadar işin arasında birde sıcak üstüne üstlük.
Aradan çıkan aletlere gelince ohoo 25 senelik evliyim 6 yada 7 inci ütü 3 üncü elektrik süpürgesi 4 üncü çamaşır mak.3 üncü buzdolabı daha ne diyiim küçük ev aletlerinin sayısını unuttum bozduklarımın :))

Anonymous said...

bir oraya bir buraya koşturusan olur böyle pinocum:)) bir de havalar çok ısındı çalışmak daha zorlaştı..benim senin kadar sorumluluğum yok ama bazen benim kafamda duruyor:))tatil istiyorum ama vakit var para yok :))nisanda gittim ama yetmedi galiba:))hayal dünyası da güzeldir..varsın öğle olsun kafana tokadan başka birsey takma arkadaşım:))diyene bak dermişsin:)):PP nihan

pinomino said...

aslıcım bildiğin gibi değil..utanıyorum kendimden:) annem maşallah atom karınca gibi her işin hakkından geliyor:) eski toprak dedikleri bu galiba:))

begümcüm eylül ayında var bir program ama perş ve cuma..hafta sonu değil..bir daha bakacağım..boncuk yapımı için..gideceğiz canım inşallah:))) ben ayarlarım yine bir kaçamak:))sevgilerrr:)

nenonicim nasıl yani:))) biz para biriktirelim o zaman:))) bu kadar çok kere değişecekse yandık ileride:)

nihancım sen yine gittin bak:))) biz buradayız böhü:) ayrıca ne zaman gelelim biz size:)) öppptümmmm:)

vintage biscuit said...

:)))))))))uehuhuehue
ne utaniyosun yahhuuuu
bak benden bi bi bomba anlatiyimm
bi gun aceleden anahtari kapinin arkasinda unuttum , cilingirci geldi acti . eve girdim . 10 dakika sonra markete gitmek icin evden ciktim . ve tekrar anahtari icerde unutmustum . bu sefer baska cilingirciye gittim . ayni adama gidersem beni gerizekali sanir diye :))))))

bazen dalipp gidiyo insannnn

pinomino said...

Püsküvitim bak iyi hatırlattın:) aynen:) şu çilingirciye verdiğimiz paralarla herhalde çelik kapı yaptırırdık:) sen de iyiymişsin hani:) yalnız olmadığımı bilmek güsel:)

aza said...

sadece bence sorun hızlı düşünüp hızlı hareket etmekten zaman darlığı belkide ama tatil iyi gelir sanırım :)

Anonymous said...

Canım yazık sana :( Kaygıya mahal yok oluyor işte böyle şeyler :)

pinomino said...

kürkmantolum cidden bak bunu düşünmemiştim..ben çok telaşlıyımdır..herşey anında olsun isterim belki o nedenle...öpptümm:)

meltemcim sağol:)) vallahi dediğin gibi:)) sevgilerrrr:)

incikboncuk said...

cok yorulmuşsun anlaşılan. 1-2 tatil yap diycem, ama insanın kafasının içindekiler tatil yapmayınca yapacak bi şey yok. umarım işler yakında yoluna girer de sen de kendine gelirsin.

CRESCENT said...

Çok hoş yaaaaaa:))))

pinomino said...

incikboncukcum aynen..tatile gitmek bile sorun olabiliyor..umarım gerçekten dinlenme fırsatı yakalarım..sevgiler:)

crescentcım.. yaaa işte böyle:))))

ibeking said...

şeker pino

pinomino said...

ibekingcim teşekkürler:))

armağancım kesinlikle haklısın..ben normal olmadığıma karar verdim..ya da bu dünya bana göre değil:)) aynı hisleri paylaştığımızdan emin olabilirsin..
sevgilerrr:)

ece said...

:))))
çokkkkkkkkk ben her zaman kendimi salak gibi hissederim :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...