Tuesday, September 12, 2006

Eylül Ayı Doğum Günü Ayı...


Böhüü... Daha geçen yıl 30 olmuştum, ne çabuk geçti 1 yıl..Dün Arda'mın doğum günüydü. 15 Eylül Bülent'in, 30 Eylül ise benim. Bülent benden 15 gün büyük:) yani o 32 yaşına benden 15 gün önce girecek. Otuzlu yaşların başında olmak sonunda olmaktan daha iyidir şeklinde avunuyorum şu sıralar. Aslında derdim yaşlanmak değil..sadece o kadar çok yapmak istediğim şey var ki..zaman hızla geçiyor ve ben hiçbir şeye yetişemiyorum. Neyse..Şimdi 32 yaşında yapacaklarımın listesini hazırlamaya gidiyorum..Bu arada unutmadan..Tüm Eylül doğumlu Başakları ve Terazileri öper, mutlu yıllar dilerim:)))

63 comments:

Anonymous said...

Pinocum yeni yaşın kutlu olsun:)
Zaman hızla geçiyor, ama önemli olan güzel geçirmek. Eşin ve çocuklarınla mutlu bir ömür dilerim, sevgler

Anonymous said...

Aslında daha var ama sen hatırlatınca yazayım dedim:)) Kardeşimin doğumgünü de 30 eylül:) Ne güzel şimdiden mutlu yıllar:))

pinomino said...

yeşimcim teşekkür ederim:) Kardeşinle aynıyız demek:) O da güzel sanatlara meraklı mı? Teraziler genelde severler sanatla uğraşmayı..Bu arada Neva'yı öperim:)

Potansiyelcim tadını çıkart 20'lerin..Çünkü 30'larda ne olduğunu anlamadan geçiyor günler..Baksana 1 yıl su gibi akıp geçmiş..görüşürüz:)

Annelog Atölye said...

En güzel yaşlarımız şu anki ve bundan sonrakiler bence:))Nice yıllara!!

Anonymous said...

hımm gülüm bitanemm ardanın doğum gününü inan unatmuşum.. bebişinin doğum günün kutlu ossun bitanesi... bülo ile senin doğumgününüzü unatmaz isem o zaman kutlarım ama unutur isem şimdiden doğum günleriniz kutlu olssun canısı...ha bu arada neredesin kızım sen bizden bıktın yazmıyossun sanmıştım artık yazılarına alıştık öööle her an kaçmak yok artıkk özletme kendini

NİHAN

Koyubeyaz said...

Bir Terazi olarak opucuklere tesekkur eder yeni yasinin tum ailenle harika bir yi gecirmeni dilerim....

Sevgiler ve iyiki dogdun..

Aslı Cin said...

Pinocuğum yeni yaşlarınız kutlu olsun, mutlu olun, her zaman çizimlerindeki gibi gülen gözleriniz olsun.

Ben de 27 eylül doğumluyum, kutlamanı üzerime alınıyor ve teşekkür ediyorum.

ycurl said...

mutlu yillar :) ne bereketli aymis bu eylul. Benim de ablamin ve yegenimin dogumgunleri eylulde.

ne yazdı ne yazamadı said...

pinocuk yılların da çizimlerin gibi rengarenk ve ışıl ışıl geçmesini dilerim. sevgiler ve opücükler. ( benim anne tontiş de terazi 7 ekim)

pinomino said...

annelogcum haklısın, amaaaaa... ben 20 leri de özlüyorum ne yapacağım şimdi:)

nihancım kaçar mıyım:) sadece bebeler çok yaramazlaştılar..artık geceleri serilip kalıyorum çalışamıyorum yorgunluktan o nedenle yani:) öppptümmmm..en kısa zamanda geliyoruz baskına:)

koyubeyazcım:) yaşasın terazi kardeşliği:))) teşekkür ederim iyi dileklerin için:)

aslıcım biliyorum canım senin doğum gününü ben..daha geçen yıl girmiştik bunalıma ya nasıl 30 olduk diye:) nasıl da geçti 1 yıl öyle değil mi?

ycurlcum bu sanırım güzel geçen bir yılbaşı akşamının sonucu galiba..biraz şarap, mum ışığı ve 9 ay sonra bisürü bebek:))))

ne yazdıcım yazamadıcım sağol:) gerçekten Eylül ayı doğum ayı baksana nerdeyse herkes bu ayda doğmuş:) sevgiler kocamanından, görüşürüz:)))

Anonymous said...

Mutlu Yıllar Sizeee...

Pinocuğum yapacaklarını zaman kıskacına alma. Bence herşeyin en başı yıllar alıyor. Sonrasın da herşey daha hılı gelişecek yani yapacağız istediklerimizi. Yani öyle umuyorum :)

Bani said...

Dogumgununuz kutlu olsun. :) Uzun zamandir sitenizi takip ediyorum, simdi ben de bi site actim. Beklerim :)

TheDreamer said...

merhabalar pino; istanbul maceram sona eriyor..Gorusemessek bile simdiden "nice mutlu saglıklı yillara" diorum sana...sevgiler..

Zeynep B. said...

sen kağıt üsünde yazan rakamları boşver, ruhunda yazana bak !
ev halkının yeni yaşlarını tümden kutlarım !

Pareo Anne said...

pinocuuuum mutlu yıllar hepinize.
valla ben de aynı psikozla boğuşmaktayım. benim planlarım içinde geç kalmadan bir çocuk daha doğurmak da var. sen en azından onu yapıp, kenara koymuşsun ne güzel işte.
hepinize sağlıklı, uzun, mutlu ve birlikte bir ömür dilerim.
bence eylül doğmak için harika bir ay...

virginiavalle.blogspot.com said...

Ay my dear your post always made me smile heheh I hope your enjoyed the vacations!!

Anonymous said...

Pinocum, ailecek doğum gününüzü kutlarım, umarım bundan sonraki yaşamınız sağlık, mutluluk ve huzurla geçer. Bu arada yarında benim yeğenimin doğum günü:)) Ama o terazi değil başak oluyor sanırım. Sen sadece terazileri öpmüşsünde, bak yeğenim küsecek sana..
Sevgiler.

cenebaz said...

Hepinize birden toplu bir "İyi ki doğdunuz" olsun. Bizim ailede de bu ay doğumgünleri ayı. Annem 12 Eylül, kardeşim 14 Eylül, gelinimiz de 30 Eylül,senin gibi.

Bocuruk said...

Sevgili Pino,
Arda'nın, eşinin ve tabiki de senin yeni yaşlarınız kutlu olsun ve nice nice yaşlara birlikte ulaşın inşallah ( tabii diğer bebişle de )
Sayfan çok sevdiğim sayfalardan biri. Bağlantımın izin verdiği ölçüde tüm arşivini okudum. Çizimlerin muhteşem. Çok yeteneklisin. Ne güzel...
Ben de sizlerden özenip bir sayfa açtım kendime. Henüz kayda değer bir şey olmasa da beklerim :)

İpek Kuscu said...

Canım Pino^'cuğum,nice sağlıklı güzel mutlu geçen yıllar dilerim.Ne yazık kı,otuzlu yıllar su gibi geçiyor bende geçen ay girdiğim 40 yaşın şokundayım .Otuzlarda bitti ya, çok moralim bozuldu anlayacağın.

Rakunt ideas said...

hepinize nice senlere nice yaşlar canım..............

ceyda'nın tükkanı said...

Pinocum senin, Arda'nın ve eşinin yeni yaşları kutlu olsun. Bence en güzel yaşlar 30'lu yaşlar ben pek bi seviyorum:)) En iyisi tadını çıkarmak diyorum:)

KUGUU said...

PINOcugummmmm hepinizin yasgunu kutlu olsun. Nice mutlu yillara birarada ulasin insallah:))

Anonymous said...

Canımcım iyi ki doğdun, iyi ki bir şekilde karşılaştık... Yeni yaşında sevdiklerinle mutlu olman dileğiyle. Kocaman öperim...

enne said...

Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara!..

Özgecan said...

Mutlu yıllar Pinocuuum......Bence insan olmak istediği yaştadır.Daha çooooooooooooo....k var....

Aslı Cin said...

Evet ya, çok çabu geçiyor zaman. Biri zamanı durdursuuuun.

mom said...

dogumgunun kutlu olsun pino, her yasin ayri bir guzelligi var deyip avutucaz bundan sonra kendimizi:)

omer cam said...

nice yıllara.bence en güzel yıllarınız kıymetini bilin.

Anonymous said...

Hepinize nice nice mutlu yıllar........Benimde oğullarım Başak ve Terazi........Mayıstada ben 40 oldum.Hala inanamıyorum,zaman nasıl bu kadar çabuk geçti.......Ama iç yaşım hala 20lerde kaldı....Benim biraz çocuksu bir yanım varda,kendimi öyle teselli ediyorum.Büyük oğlumun arkadaşları teyze dedimi sinir oluyorum.Valla düzgün bir fiziğimde var ama.......

Unknown said...

Hepinize birlikte nice uzun ve mutlu yıllar dilerim canım Pinocum.

denizanasi said...

dogum gunun kutlu olsun. 30 yasini birkac yas gecmis biri olarak soyleyebilirim ki 30 dan sonra hersey cok hizli geciyor . dikkat :))

denizanasi said...

bu arada seni cok severek takip ediyorum. iki cocuk bir es ve bir is ile bas edisine herseye ragmen imrenmemek mümkün degil. seni kutluyorum.

MüjdeAlgül said...

ooohh başaksın ne güsel..
Oğlak ve başak toprak grubuyuzz severiz birbirimisii:))
Mutlu yıllar canımss..

pinomino said...

Meltemcim haklısın ama bebelerden ne vakit ne de fiziksel güç kalıyor..
Ama bir işi öğrenme süreci en zahmetli olan haklısın.. Bekliyorum bakalım o güzel günleri:) öptüm..sevgilerrr:)

Banicim hayırlı olsun ve de hoşgeldin:) Bir de sabah girebilmiştim siteye şimdi giremedim ne yaptın?

Peacecim ha ha ha sen fark ettin bak! Vallahi kısmetimiz bol olsun dedim ve çizdim ..bakalım:))

Oytuncuğum vallahi bu ne vedası ..cidden gidiyor musun?

Mutfak robotcum sorma vallahi..ruhum halen 0-7 yaş grubuna takılıyor..bebelerle büyürüz artık:)

Nefincim uzun zaman oldu görüşmeyeli..yaaa..sorma yapıp kenara koyduk ama koyduğumuz yerde durmuyorki kerata:) cidden çok zor iş..bu arada bence de Eylül harika bir ay herşey için:) çooook öptümmm..sevgilerrr:)

Virginia thanks a lot...We really had great time together..It was a little bit hard but we enjoyed much:)

Pembelicim yeğeninin doğum gününü kutlarım!! Evet 21’ine kadar doğanlar Başak burcu..hem detaycı hem titiz olurlar..bir de ben Başaklarıda öptüm canım aşkolsun..iyi oku bakalım son satırı:))) ama yine de bi daaaa öpptümmmm:)

Cenebazcım süper!! Aynı bizim gibi:) gelininizi ayrıca pek sevdim:) bende hepsinin doğum gününü ayrı ayrı kutlarım..sevgilerr..

Bocurukcum..hakikaten bıcırıktan bu şekilde terfi etmek çok komik:) ama olsun bu daha şirin bir isim..çizimlerimi beğenmene sevindim..her zaman beklerim..bu arada senin siten de çok güzel niye öyle diyorsun..daha yeni..zamanla ne mamalar dolup taşar sayfalardan...çok öperim..görüşürüz..:)

Çilekcim çok sağol canımm..40 oldu mu cidden..sen boşver bozma moralini.. 31.5 te kal bence:) belki biyolojik yaşımızı beynimizde reddedersek hep genç kalmayı başarabiliriz ne dersin:) Deniz’i kocaman öptümmm:)

Tuğbacım çok teşekkür ederizzz:)

Ceydacım, enerji küpü süper anne:) çok sağol..çıkartmaya çalışacağız bakalım tadını 30ların..her periyotun kendine has bir güzelliği var diyerekten:)

Kuguucuum çok sağol canım..

Hülyacım gerçekten çok mutluyum seninle tanıştığım için..çevrene pozitif enerji yayıyorsun..Bana attığın mailler gerçekten günümü keyifli yapıyor..Bu arada bende inşallah sana bir mail atacağım yakında:) çok öptüm canım..

Ennecim teşekkür ederim canım:)

Turuncucumm..tabi senin tuzun kuru di mi :) ben de 16 yaşında olsam bunları söylemek çok kolay olurdu böhü..ağlamaya gidiyorum:) görüşürüz bakalım 15 yıl sonra:)))

Aslıcım bence deeeee:)

Momcum öyle yapmalıyız di mi? Çok teşekkür ederimmm:)

Ömer Bey siz öyle diyorsanız haklısınızdır kesinlikle..Zaten derdim bu yıllar geçmesin dursun olduğu yerde:)

Suzancım merhaba..uzun zamandır yazışamadık işten güçten..Bendeki çocukta aynı şekilde duruyor içimde..Galiba ruh denen şey yaşlanmıyor..Ve de şu teyze diye seslenilme durumları hakikaten sinir bozucu:) Hadlerini bildirin canım aaaa:)

Bilgecim çok sağol..geleceğiz en yakın zamanda Ozanın ve evrenin geçmiş doğum günlerini kutlamaya..Bülo şu tez işlerini bir düzene soksun ordayız:)

Siyah İncicim çok teşekkür ederim...Hepimiz için olsun bu güzel dilekler:)

DenizAnacım dikkatliyim bu konuda..krem bile aldım yüzüme sürüyorum geceleri hortlak gibi:) Bu arada cidden imrenilecek bir yanım yok..bize gelsen anlarsın..hatta Allah’a şükrederek evine doğru kaçarsın:) (genelde bizim konuklar öyle yapıyor da:) görüşürüz en kısa zamanda...sevgilerrrr:)

Müjdecimmm..yok ben teraziyim,Başak olan oğluş ve Bülo:) Olsun hava grubuyum ama sevgi doluyum:) çok öptüm..bu arada sana hala yollayacağım minik ikonumu ama yarım kaldı..en kısa zamanda geliyor:)

Başak said...

Pinocugum hepinizin dogum gunu kutlu olsun.Saglik ve mutluluk dolu bir yasam sizin olsun.Bu arada ben kendimi 27 hissediyorum.Oyleyse o yastayimdir degil mi?Biz de 29 'u gibi tasiniyoruz kismet olursa eger :))

Anonymous said...

Bizde seni öpüyoruz sevgili terazi:)

Nenoni said...

mutlu yıllar...

Özgecan said...

Pinocum çok kötümsersin yaaaa, daha çok gençsin sen...32 ne ki...

renkler said...

Selam Pino,

Yeni yaşın kutlu olsun. Eğer sitemi ziyaret edersen 30'lu yaşlara da değinen bir yazı göreceksin. Orada da belirttiğim gibi 30 yaşıma geldiğimde ufak çaplı bir panik yaşamıştım. Ama bence her yaş çok güzel. Önemli olan sağlıklıolmak, sevdiklerinle olmak.

Renkli bir 30 yaş dilerim...

TheDreamer said...

istanbuldan tasiniyorum..gene tasiniyorum malesef.. bu sefer is geregi.. herhalde yok evdi kiraydi derkeb uzun sure nete giremeyecegim.. blog oyle kendi halinde kalır artik..Margottonun sitesinde gorduklerim beni cok uzdu..oyle bir yorum almak istemez kimse...blog ortaminin safligina olan inancim yavas yavas kayboluyor..ama gene de senin gibi yazar&çizer'ler oldukça okuyucu olarak bile olsa buralarda olurum..sevgi ile kalin..

Tijen said...

simdiden kutlu olsun pinomino!
hepinize hepinize..
tijen

pınar said...

iyi ki doğdunuz pinocum. hepinize mutlu yıllaaarrr:)))

YesilErik said...

Ben de seni oper, butun ailecek dogum gununuzu kutlarim. Muuuaah!!!

Anonymous said...

Pinar dogum gunleriniz kutlu olsun, sevgilerimle.

Ne guzeldir Eylul' de Ankara' da olmak
Dogdugum ve nice dogum gunlerimi kutladigim sehire selam ola...

Kedisever, 21 Eylul de 36 olacak
D.A.A.

Pretty Woman (Aka likeaprayer) said...

Doğum günleri kutlu olsun canım bilsem tunalıdaki özsüten sizlere pasta yollardım:)
ben uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm. pazartesinden bugun ogleden sonraya (persembe 16:00) ya kadar sanırım sizin şehirdeydim. Biraz kafamı toparladım şimdi... incelmeyolu nu baskası almıs sanırım blogger tekrar almama izin vermedi. http://incelmeyolunda.blogspot.com/ yaptım ben de haberin olsun.
Sevgiler

Anonymous said...

nice guzel senelere... hem sana hem bana;) yasasin eylul ayi...

Anonymous said...

Yorumumuma yazdigin cevabi okuyunca cokkkkkk simardimmmm! Tamam acele etmene gerek yok mail icin...Senin pozitif enerjinden kaynaklaniyor hersey sekercim...
Operim seni...

vintage biscuit said...

güzel ve sağlık dolu senelere

pinomino said...

başakcım çok komiksin:)) hissetmişken 18 falan hisset güzelim..ha 30 ha 27 ne fark eder:))) buralara gelmenize çooook seviniyorum yaşasın daha sık görüşeceğiz artık:))

dionysiancım sağol:)))

nenonicim çok teşekkürler:)

turuncucum yok yaaa..sadece doğum gününe has bir sendrom sonra geçiyor:)

manyak tv'cim sağolun efendim:)

renklercim yazılarını okudum..hepimiz aynı hisleri paylaşıyoruz galiba:) sana da en canlı parlak renkleri yolluyorum..sevgiler:)

oytuncum herşey gönlünce olsun..umarım tam olarak yerleştikten sonra devam edersin o güzel yazılarına..bu arada o dediğin tipler her yerde var..kaçış yok yani..

tijen hanım çok teşekkür ederizzzzz:)

pınarcım çok sağol canım..ufaklığı öperimmm:)

yeşilcim erikcimmm sağol canımm:)) biz de sana kocaman muck!! yolluyoruz:)

sevgili D.A.A Ankara'yı ancak Ankara'da doğup büyüyenler seviyor değil mi:)) Kocaman selamlarını ilettim ben:) Bu arada senin de kutlu olsun doğum günün:) sevgilerrr:)

prettycim çok sevindim dönmene:) merak içindeydim çokk...neler yapıyorsun buralarda bakalım:) bol bol gez eğlen:) çok öperim..görüşürüz:)

banucuk ve pariscik:)) çok teşekkürlerr:) geri dönmene ve iyi hissetmene çok sevindim..kocaman öptümm:)

hülyacım:) asıl senin pozitifliğin o bi kerem:) bende öptüm..ve de yanındaki küçük kıza da selamlar:)))

vintagecim sağol canımm:))

crystalsdreams said...

pinocuuuk,ardacıımın geçmiş doomgününü,bülo eniştenin bugün olan kutlu mutlu gününü,senin de gelecek olan doomgününü kutlarrr,süper düper ailenizle süper düper günler dileriiim:)
hem bu sayılmaz,daa doomgününe vakit vaar,İnşallah bilahere kutliciiz:)

Unknown said...

M U T L U Y I L L A R !

Anonymous said...

Teşekkürler Pino ilgin için, bende resmi değiştirirken yorumlar da silindi. Bu işte biraz acemiyim. Becerebilsem ben de ekleyecem linklere de sağolsun Ömer Çam yardım etti de öyle hallettik.

Tufan Selçuk said...

Teşekkürler Pino, ben de resmi değiştirirken yorumlar da silindi. Biraz acemiyim. Becerebilsem ben de ekleyecem linklere de sağolsun Ömer Çam yardım etti de öyle hallettik. Tufan Selçuk

Anonymous said...

Merhaba,

Benim de doğumgünüm bu ay, ve ben de teraziyim :)

Doğumgünümüz kutlu olsun arkadaşlar :)

Birşey soracağım, pastacı arkadaşımızın sitesindeki çizimleri sen mi yaptın? Süper olmuş bu konuda senden bana da yardımcı olmanı rica etsem? Mümkünse tabii. :)

Selamlar,

selin (www.selincaglayan.com)

Gulos said...

Merhaba Pınar,
Doğum günleriniz kutlu olsun.
Bence her yaşın ayrı bir güzelliği var.Yaş geçiyor diye üzülüp bence bu gününüde sıkıntıyla geçirme .
Görüşürüz.

Meltem said...

Pinocuğum mutlu ve sağlıklı nice yıllar dilerim. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim. En iyi dostlarım hep başak olmuştur. Bakıyorum da bloglarda da sevdiklerim arasında başaklar epey varmış.

pinomino said...

kristılııımm...köşe yazarım:) çooook teşekkür ederim canımmm:) aaah..orda olsam da birlikte kutlayabilsek ne güsel olurdu:))

xprodoksit çok sağol:)

tufan selçuk bey teşekkür ederim..zaten bu blog işi siteyi bir iki kere çöktürtmeden öğrenilmiyor:)

tosbacım çook sağol arkadaşımm:)

selincim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)..bir de üzülerek belirtmek istiyorum ki artık sadece kendi projelerimi gerçekleştirmek için çevreme çizim yapmıyorum. keşke vaktim olsaydı ama ne yazık ki kendi işlerimi bile yetiştiremiyorum..yine de çok sağol ilgin için..sevgilerimle..

guloscum haklısın..zaten tadını çıkartmaya çalışıyoruz ailecek:)

şebnemcim sağol:) benim de dikkatimi çekmedi değil bu eylül doğumlu fazlalığı:) çok sevgilerleee:)

incikboncuk said...

biraz geç oldu, kusura bakma. Doğumgünün kutlu olsun, hayallerini gerçekleştirebileceğin daha nice mutlu yıllara.
sevgiler

Anonymous said...

pinocum,ailecek dogumgununuz kutlu olsun.eylulde dogdugumdanmidir nedir bu ayi ve bu ayda doganlari cok severim :))
bende senden bir gun buyugum(yil farkini saymazsak)29 eylülde 29.yasima elveda edip hiicccc istemesemde 30 diyecegim.
ne yapalim sagligimiz yerinde olsunda bu sendromuda oyle boyle atlatiriz.
sevgiler
tipik terazi ödül

kuzine said...

Nice nice yıllara, sevdiklerinizle ve gönlünüzce.

mylifeiscinema said...

evet kesinlikle 30 yaşının bir durumu var, daha bu sabah zamanı yakalayamadığımı düşünüp sinirlendim, işte bile çabuk geçiyorsa.. şu eskiden bugünde geçmek bilmedi söylemlerimiz nereye kayboldu ..
bu sırada iyi seneler, size ve tüm yakın tarihli doğanlara

pinomino said...

nurdancımm..ödülcüm..kuzinecimm..cinemacımmmm çoook teşekkürler ederim..sağolun varolun..çok şımarıyorum ben ona göre:)))))
öptüm hepinizi:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...