Thursday, November 02, 2006

Mutluluğun Sırrı...

Heheheyt...mutluluğun sırrını keşfettim en sonunda:)..aslında herşey beyinde bitiyor. Biz kafamızda yarattığımız hayal alemine ne kadar yakın yaşıyorsak o kadar mutlu oluyoruz.
Ve de olumlu ve pozitif bakıyorsak olaylara kesinlikle bu şekilde yansıyor bize. Şimdiye kadar geleceğimle ilgili ne hayal ettiysem gerçekleşti mesela. İşin komik tarafı artık hayallerimi durduramıyorum..onları canım Begüm'ün bana hediye ettiği harika bir deftere (ki bir süre üzerine yazmaya kıyamadım:) not ediyorum. Kendisi beni uzun süredir girişimcilik konusunda desteklemiş, hatta Haziran ayında JCI'ın girişimcilik günlerine katılmamı sağlamıştır. Grup olarak hazırladığımız proje ise değerlendirme sonucu 1. bile olmuştu:)
Herşey hayal ederek başlıyor. Ve de risk almaktan korkmak size hiçbirşey kazandırmıyor. Gözlerinizi kapatın ve hayal kurun..Eminim birgün gerçek olacak:)

28 comments:

virginiavalle.blogspot.com said...

First comment on this,like alwasy I understand!!! :P very innocent,love the colors and idea!!!!

Anonymous said...

Pino'cum,
hayatının bir noktasında sana bir dokunusla bu kadar yararlı oldumsa ne mutlu bana..
Ama bir konuda da benim sana cok sey borclu oldugum gercek.. İnsan yaptıgı seylerin geri donusunu her zaman cok yakından izleyemiyor ama sayende her adımını her olumlu gelismeyi yakınen biliyorum ve bu da benim inandığım herşeye biraz daha sıkı sarılmama neden oluyor. İyi ki seni bir aksam ruyamda gormusum :))
Bu arada JCI Ankara seni bekliyor canım.. Eminim ki JCI sana bir sürü yeni kapılar acacak ve de seni mutlu edecek!
Kocaman Opuyorum..

Başak said...

Canım benim İnsallah herkes senin gibi hayallerine kavusur.Gercekten 2005 sonunda seni 2006 yılı beklentilerin icin sobelemistim hatırladın mı?Aslında burada Mehmet Serif İzgören hocamın bize öğrettiği gizli bir sır vardı.Hayallerinizi bir yere yazın ve bunu unutun.Gerçekleştiklerini göreceksiniz.
* Sağlıklı bir yaşam
* Aile içi huzur
* Yeni evimize taşınmak
* Yeni ,küçük, kırmızı bir araba :)
* İşimde başarılı olmak
* Yazın güzel bir tatil yapmak.
Bunlar benim istediklerimmis.Bakar misin?Hepsi gercek oldu :))

Anonymous said...

Pozitif düşünce'ye kontur giden insanlarımız da var; Olmazcılar!Onların söylediklerine ve yaydıkları negatif elektriğe set çekebilmek de çok önemli.
Zira senin de dile getirdiğin gibi Pinocum,hayal kurmak ve başarmak sanıldığı kadar da zor değil.

armağan

Anonymous said...

Yaz pinocum yaz içim açılıyor:) da ayrıntılar nerde, meraktayım haberin oldun:) Oğluşları öperim

bujene said...

genelde çok hayal kurmamaya çalışırım, nedense olmayınca üzüleceğim diye düşünürüm. ama hayalsiz de yaşayamam :)) hayallerdir zaten ayakta tutan insanı... hepimizin tüm hayalleri gerçek olur inşallah ;)

k.i.s.d. said...

Bana ümit verdi bu yazın, şimdi hayal kurmaya başlamalıyım:)

pinomino said...

thanks virginia:) this one is really my favourite:) see you..

begümcüm..seninle de konuşmuştuk daha önce..hiçbir zaman pişmanlık duymayacağım başarısız olsam bile..en azından hayalimi gerçekleştirmek için adım attım diyebileceğim..yoksa hayat keşkelerle geçmiyor..bu arada yine bir ara rüyanda gör beni:)

başakcım..bende yazıyorum ve gerçekten inanınca oluyor..bu sefer yine yazalım 2007 yılı için bak:) ne çabuk geçti 1 yıl değil mi? bir de hayırlı olsun eviniz..bir ara geliriz artık:)

armağancım gerçekten var olmazcılar ama ben hiç duymuyorum onları:) içimdeki sesi dinliyorum..o ses nereye götürürse oraya artık:))

mercancım bu çizim benim en sevdiklerim arasında ilk 3 e girdi:) çok severek çizdim belki ondandır:)

yeşimcim yazdım sana bir mail:)

bujenecim niye korkuyorsun korkma..bak ben korkuyor muyum:) aslında azıcık strese giriyorum ama sonuçta bu hayat bizim..başarısıyla başarısızlığıyla hayal kırıklığıyla hepsi bize ait. o nedenle nasıl başarılı olunca mutlu oluyorsak başarısızlıklarımızı da kabul edip ders çıkarmamız lazım..hayat hep pembe olmuyor ama hayaller onu daha çekilir kılıyor öyle değil mi:) korkma hayal et gerçek olsun;)

k.i.s.d'cim kur vallahi:) ara sıra hayal alemine dalmak iyi gelir:)

KUGUU said...

PINOM, CANIM PINOMINOM...
yine ne guzel ne pozitif cizmissin, resme bakmak bile icimi aciyor... hele arka fondaki 2 minik yakisiklininyuzundeki mutluluk bile cok sey anlatiyor senin elinde pastayşa (mumlari olan) ucusun dahil... postunu okumaktan cok bu sefer resmini izlemis incelemis gibi oldum, anladin sen:))Mutlulugunu "sevincle" izliyorum canm:)) YASASIN...

Unknown said...

Sevgili Pino bu pozitif düşüncelerinin ömür boyu kalıcı olmasını diliyorum, sevgiyle kal

Anonymous said...

Yasa sen cok Pino'cum... Hayal kurmaktan asla vazgecmemek, girisimci olmak ve gelecekle ilgili bizi bekleyen bir noktanin her an varolmasi, tam benlik ve dedigin gibi risk almadikca bunlar olmuyor.. cok guzel dile getirmissin hislerimi, senin de kurdugun hayallerin hicbirzaman seni hayalkirikligina ugratmamasini ve hep boyle mutlu olmani dilerim..

sammy said...

Hayal kurmak güzeldir,
İnsana umut verir,
Ama çok da uçmamak lazım,
Zira kanatlar kırılır, devrilir:)

Mutluluğun anahtarını bulmuşsun,
Adını aile koymuşsun,
Yeni hayallere pupa yelken,
Pinocum herşey gönlünce olsun:))

Anonymous said...

Hayat tek değişken ile açıklanamayacak kadar karmaşık değil mi? Ama öte yandan okuduğum kadarı ile şansını yaratacak kadar hayat çizginin ara sokaklarını zorlamışsın, ki bu da takdir edilmeli...

MüjdeAlgül said...

Pinocum söylediklerine tamamiyle katılıorum..Dar pencereli odalarımızdan,dışarı açılan tek dünyamız belkide Hayallerimiz:)

Anonymous said...

Sevgili Pino,
Senin gibi hayal edebilip, hayal ettiklerini gerçekleştirebilenlere hep hayranlık besledim. Bense hep güvenli olmayı tercih etmişimdir. Şimdi 31 yaşında hayata bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Bu arada yeni işin hayırlı olsun. İnsanın sevdiği/kendi işini yapması gibi yok...

Aslı Cin said...

Evet ya, şte bu :)

renkler said...

Ben de beynin gücüne inananlardanımdır. Biz ne istersek o olur. Hayallarin hep gerçekleşir umarım:-)

Toplu İğne said...

dear pino; aman da ben tam olarak kaçırmış olsam da sanırım sen hayatında baya büyük bir parantez açmışsın ki ben buna çok sevindim (eğer doğru anladıysam). girişimcilik harika bir şey. herşey hayal etmekle başlar zaten. insanın çalışma saatlerine kendisinin kara verebilmesi biel büyük bir lütuf. tebrik ediyorum my dear pino. konguçruleyşıns yani may interneyşınıl firend :))

Anonymous said...

Pinocuğum Yemek Şenliği başladı. Yardımın için çok teşekkürler.
Blog hayalimi gerçekleştirdim bende:) Postuna uygun bir yazı oldu gerçekten.
Sana sımsıkı sarılıyorum ve çok başarılı olmanı diliyorum.
Sevgiler ve öpücükler...

Tijen said...

pino ne kadar tatli seyler yaptigini daha önce söyleyen olmus muydu? yok canim.. (saka saka ellerine saglik demek istedim)
gerçekten çok güzeller.
tijen

Anonymous said...

Pinocum çabuk gellllll! Şenlik Başladı, yoksun:( Özledim....

Anonymous said...

Glad is your favorite illo, always your illos have too much to said!!Pino when you site is ready please let me know for include in my website links.Take care

Deadora said...

derler ki, insani yasatan hayelleridir ve bir insanin basina gelebilecek en kötü seydir hayallerinin gercek olmasi..

pinomino said...

çok teşekkürler herkese..
ben hayal kurmayı ve bu hayaller doğrultusunda yürümeyi seçtim..üstelik çok cesur davranarak, birçok şeyden vazgeçerek..
ama hiç korkmadan..ve şu anda yavaş yavaş ulaştığımı hissediyorum hayallerime..herkesin rüyasının gerçek olması dileğiyle...

Anonymous said...

pino'cum ne güzel ne mutlu 1 haber hayallerine kavuşmak...;)
ve kesinlikle haklısın risk alınmalı, yoksa elde var sıfır oluyor:D
sevgiler...

Anonymous said...

cizimleriniz harikulade. Yeni atilimlarinizda basarilar dilerim. Umarim hersey gonlunuzce olur.. :-))

yap_rock said...

hayal adı üstünde gerçek değil tıpkı çölde serap görmek gibi ilk başta bir şey istersin sonra o serap çıktığında sevinirsin ama elini uzattığında anlarsın ki yok hayal böyle bi şey. benim hayallerim o kadar uzaklarda ki ve ben henüz o hayalleri yakalamak için çok küçüğüm dedim ya hayal gerçek den başka bir dünya gözünü açtığında gerçeksindir ama gözünü kapattığında olmak itediğin ve benim hayallerim her zaman gözümü kapattığımda istediğim şekli alacak!!!

yap_rock said...

hayal adı üstünde gerçek değil tıpkı çölde serap görmek gibi ilk başta bir şey istersin sonra o serap çıktığında sevinirsin ama elini uzattığında anlarsın ki yok hayal böyle bi şey. benim hayallerim o kadar uzaklarda ki ve ben henüz o hayalleri yakalamak için çok küçüğüm dedim ya hayal gerçek den başka bir dünya gözünü açtığında gerçeksindir ama gözünü kapattığında olmak itediğin ve benim hayallerim her zaman gözümü kapattığımda istediğim şekli alacak!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...