Friday, March 24, 2006

Pino'nun Evrimi


Gece çalışırken genelde sıcak birşeyler içerim..en büyük zevkim kendime küçük bir kahve molası verip hem kafamı hem de elimi kolumu dinlendirmektir..geçen gece de aynı şekilde kendime birşeyler hazırlamak için mutfağa gittim..su ısıtıcısının suyu kaynatmasını beklerken pencere camından yansıyan görüntümü görüp dehşete kapıldım.. korkunçtum!!..bir an kendimden nefret ettim..aklıma evliliğimin ilk yılları geldi..evin içinde sanki baloya gidecekmiş gibi giyinir yalnız bile olsam hafif bir makyaj ile yüzüme renk verirdim..şimdi niye böyle korkunç bir şekilde kendimi bıraktım bilemiyorum..Aslında çalışırken rahat olmayı sevgili alık kıyafetlerimle yumuşacık bir ortamda çizim yapmayı seviyorum..fakat bu uyumsuzluk niye??? Belki de Bülent kendini sudokuya kaptırmakta haklı..sudoku japon bir kız da olabilirdi ühü...ama karar verdim..bundan sonra sevimli ev kıyafetleri ayarlayıp onları giyeceğim:) paspallığa son:))..bunu en azından kendim için yapmam lazım..yoksa her gece mutfak camındaki görüntüm en sıkı korku filmlerine bile taş çıkartacak:))
KÜÇÜK BİR NOT: Bloglar aleminde yaşanılan bazı tatsızlıklar nedeniyle önlem olarak yorumlar önce benim e-mail adresime gelecek ve daha sonra yayınlanacaktır....şimdiden herkese teşekkürler...

44 comments:

life said...

Hemen kendine çekidüzen vermelisin!

Bu japon kızlarından ortalık cirit atıyor:)

Sevgiler...

kedi said...

Bak gecenin 2.30,ben de aynada kendimi görmek bile istemiyorum.Hannibal 3 çevrilebilir benle .Malzeme o kadar sağlam yanee.

asliberry said...

ya ama ben şu anki halini daha çok beğendim, daha hoş gerçekten.

pinomino said...

kızlar hadi ben gecenin üçünde çalışmak zorundayım siz napıyosunuz sabahın 4 ünde comment atmışsınız:))))))
şehnazcım bilmiyorum vallahi rahatlığa alıştım çok fena:))

biyonikcim doğru diyosun bende es kaza kendimi camda gördüm bi ürktüm yani:))

aslıcım çizimde şirin görünüyo da sen aslını hiç görme vallahi:)) aslında gerçekten özgün olduğunu söyleyebilirim ama ürkünç bi özgünlük:))

Aslı Cin said...

Pinocuğum,ben de senin gibi önce rahatımı düşünüyorum.Hiç pişman da değilim.Bulduğum çözüm şu.Pasapal rahat ama uyumlu ve göze hoş görünen şeyler giyiyorum.Öyle şeyler buluyorum ki,samimi arkadaşlarımız geldiğinde bile üzerimde kalabiliyor.

Bu arada müziği bir arkadaşım şablonuma yapıştırdı.Ben sana şablonu mail atarım.Müziklerin kodlarını da nereden aldığını öğreneyeim,değiştirir değiştirir dinleriz. :)

aza said...

bencede özen göster kendine ama en başta kendin için rahatlık mutlaka önemli düşünsene pino saten gecelikle ne kadar rahat çizim yapılır :) evde ısıtma sistemi iyise tabi bide saten gecelikle üşütmayasin aman dikkat :) komacan öptüm ....

Birben said...

sanırım bayanların çoğu yaşıyor bu rahatlık imajıyla gelen paspallığı,ben de paspallık bir yana evlendikten sonra aldığım kilolar da var.Bazen aynaya baktığımda şok geçiriyorum.Benim hayatım boyunca hiç göbeğim olmamıştı:)hemen toparlanmalıyız!

DAMLA said...

Yahu nedir bu gecelerin hatunları olmuşsunuz!!.. Kardeşim uyusanıza. Ne dememiye gecenin kör saatinde aynadan aksinize bakıyorsunuz :))

Leo Graphics said...

yinge... yakında pinomino akımı başlıcak. haberin ola. seni japonlara duyursak koca gözlü anime karakterlerden özenen japon kızları düz pırasa saçlardan kurtulup pino sitili kabarık saçlar ve kıyafetlerle sokaklara dökülür. gene süper bi ilüstrasyon. :)

tabletini bana kullandırıcakmısın yingeeeeeeee... :)

incikboncuk said...

bi gun esti, evdeki tüm paspal esofman, pijamaları attım, yerlerine şık, cicili bicili seyler aldım. hala pamuklu seyler giyip evde dolasıyorum, ama en azından renk uyumu oluyor :) bunun için ille de ms falan almana gerek yok, pazarlar da bile artık güzel seyler oluyor.

pinomino said...

aslıcım çok iyi olur ben de bi sürü şarkı var bloguma koymak istediğim..kodları nasıl bulunuyosa bulalım da koyalım hakkaten:)) çol öptümm..sevgileerrr.

mavi martıcım doğru diyosun bakımlı olacam diye zatüre olabilirim:))..zaten ev kombili adam gibi ısınmıyo..ama bugün biraz düzelme var en azından renk uyumunda:)))

gamzecim boşver ben aştım o konuda:))) bize gelenler de alıştı halime zaten..kim geliyo bakiiim sabahın köründe size:)

birbencim tüm hatunlar aynıyız galiba..evlendikten sonra saldım çayıra mevlam kayıra modunda dolanıyoruz:))) ama biraz dikkat etmek lazım sanırım:))

damlacım öyle deme:)) baharın etkisi midir nedir bende bir şuhluk bir yenilenme isteği sorma gitsin:)))

shamaniakcım zaten o japon kızlara hastayım ben özellikle sokak modalarına..doğru diyosun yaparlar vallahi:)) tablet nedir canım gel kullan ayıp ettin:)))

incikcim boncukcum zaten ne ms si aynen pazara:))) ben orda bir takıma verceğim parayla 5 tane alırım..hem bizim burda gerçek ms lerin tommylerin satıldığı pazar var 10 da 1 fiyatına:))) yakında bende bi temizlik yapıcam evde zaten:)))

bgm said...

Pino'm sen her şekilde güzelsindir eminim demek istesem de insan kendini güzel hissettiği zaman "güzel" oluyor sanırım.. Ben de abuk sabuk giyinme konusunda ustayımdır. Anne hep der seni renk uyum kursuna yollayacagım diye. Dusun ki ben bu kadar seye ragmen mimar oldum birde :))) Ama uyumuszlugun özu bende soyle olusuyor. En rahatları giyiyorum ama birbiri ile alakalı olmadıgı icin cuvallıyorum. Ben de bu yuzden genelde aldığım şeyleri takım olarak ya da ne ile giyebilir diye dusunup alıyorum ama halen daha cok calısmam gerek coook...

Aslı Cin said...

Pınarcığım kaldırmadım.Bazen ya bağlantı hızından ya da müziği sağlayan serverdan kaynaklanan sebeplerle çalımıyor.Bir süre daha tutmayı planlıyorum,umarım dinletebilirsin :)

gregor said...

çizdiğim hatun kim diyordun ?pino müsadenle yorumumu buraya yazıyorum.benim bloğa karabasan diye bi çalışma ekledim.her adamın hayatının bir evresinde ona kabuslar yaşatmış bir kadın vardır.ama benim bahsettiğim daha doğrusu çizdiğim kadın figürü,başlıktan da çağrışım yapacağı üzere.karabasanda beni ziyaret eden kim olduğu hakkında hiçbir fikrim olmayan kadındır ki bu kadının yüzünün olmayışı,konuşmaması (ki bu çok güzel bir özelliktir) ve bana tarifi imkansız gerilimler yaşatmasının yanı sıra uyku anında geçici felç ve evin içinde garip sesler çıkararak uyanmam da cabasıdır.
Ben kendisini somut gerilimlerim içerisinden tek geçer ve bilinçaltı kapılarımın kendisine her zaman açık olduğunu iletirim.tabi kendisi böyle sanal ortamlara takılıyormu bilemem.

pinomino said...

begümcüm doğru diyosun:)) bende hem moda tasarımı hem de end.ür. tas. eğitimi aldım ve geldiğim nokta budur:)) aynen annemde hiç sevmez giydiklerimi:) evlenirken vermemişti biçok kıyafetimi:))

aslıcım tamam o zaman:) ben de şu kodları yakında alıcam benim kayınbiraderden başlıycam müzik yayınına:))

serkan vallahi şu karabasan olayı bana bi ara çok oluyodu ama ben hiç hareket edemiyordum.konuşamıyordum çok fena
bişey..neyseki artık olmuyor..umarım sana da sık olmuyordur...görüşürüz..

Minik Patikler said...

Hihihi cok cici olmus :) Ben de baktim benim mis mis kiyafetlerim adam bebegin kakasi cisi sayesinde cabucak camasirligi boyluyor, gittim bir suru ev kiyafeti aldim kendime gercekten insanin kendini cok iyi hissetmesine neden oluyor, zaten simdi hemen hemen her markanin ev kiyafeti diye tanimladigi seyler geziyor ortalikta :)

Pinar said...

Ben evde hic suslu olmadim :) Hele gece calisirken asla. Bence esiniz de beklemiyordur zaten susu siz oyle calisirken. Sevgiler.

pinomino said...

minik patikler teşekkürler:)aynen dediğin gibi..şık birşey olsa bile anında lekeleniyor:)) bizim küçük arda bey çikolata yedikten sonra koşarak gelip bana bir sarılıyor üst baş kalmıyor:))

pınarcım bulent bahane baharda yenilenmek şahane!!..onun zaten benden şık olayım gibi bir beklentisi yok..asıl benim içim kıpır kıpır..bahar etkisi diyebiliriz:)

k.i.s.d. said...

Pinocum, eminim ki eşin şimdiki haline de bayılıyordur, ayrıca iki tane bebiş ve yoğun bir iş hayatın var, daha ne olsun:) Ama şu penye pijama ve alakasız pijama altı kombinasyonundan kurtulup kendine güzel, seksi-sevimli karışımı bir pijama takımı ve polar bir sabahlık al. hem üşümezsin hem de çok şirin olursun. Iyy yerler seni.

Annelog Atölye said...

Bahar etkileri ama güzel etkiler Pino:) Gerçi her iki halin de çok hoş:)

Anonymous said...

Pinoooo hiçbi capon senin eline su dökemezzzzz:) etraf bir sürü satenli kaynıyo ama senden kaç tane var? Harika bir anne, sevecen, ilgili bir eş..di mi? di miiii? di dir inşallah:) mucks

Nezaket said...

Bu evrimi gecirmeyen kadin var midir acaba. Benimde 5 yil once ve sonraki halim aynen senin cizdigin gibi. Ne olacak biz bu kadinlarin hali????

pinomino said...

k.i.s.d cim güzel fikir:)) seksi-sevimli bi tarz:) belki ilerde böyle bi kreasyon çıkarırım hatunlar için:)) hikayesi olan bi koleksiyon olur ne güzel:))

annelogcum sağol:)))herkeste bi hareketlenme görüyorum bende..yaşasın bahar:))

chloe cum öyle öyle:))) gerçi her işi bi arada yapıcam diye arada bir kafayı yemiş eş moduna geçtiğim de oluyor ama:))

ipekcim aynen:)) parmak ucunda ses çıkarmadan yürüme şampiyonu olabilirim bende:))

nezaketcim hoşgeldin:)) harika bir blogun var:)) bayıldımmmm:)))) demek bu evrim durumlarıyla yaratıcılık doğru orantılı bişey olsa gerek:)))

Toplu İğne said...

pinocummm, bayır gülüne benzemişin kız! o ne hal öyle! El örgüsü herşey çekmecelerin en arkalarına itile, 5 yıl önceki duruma dönüle!
Adam Sudokuyla haşır neşir olmakla haklı tabi :)) Haydi marş marş; çabuk! Pino 2006 resmini hemen değiştiriyosun
not: ben seni her halinle seviyom gerçi. gerçi ben de kezbana benzedim hep eşofman giyiyorum haftasonları. neyse değişelim

Aslı Cin said...

Pino,ne zamandır yazacağım,şu sitede senin ilgini çeken eskizler olabilir.Şu japon çizimleri için

http://www.backfire.biz/

pinomino said...

mrsucarcım:))) çok rahat trendsetter olabiliriz galiba bu gidişle:))neymiş newyork paris londra alla allaaa gelsinler modayı evde görsünler:)) sokak modası gibi ev modası:))

toplu iğnecim sen bööle olamassın daha evrimini tamamlamadın:))) danteller ipekler giymelisin sen:))) bak neler öğreniyoruz bu arada..ev kıyafeti sektörü bile varmış:)) çocuk modası ile uğraşmaktan kendimi unuttum vallaaa..

aslıcım sağol..eskizler çok güzel..vücut figürlerine bayıdım..zamanım olunca yayınlıycam çizimlerimi:)

Anonymous said...

Anladığım kadarıyla hemen hemen tüm bayanlarda aynı sorun var. Bunlardan biri de benim :)) ama olsun Allah sağlık sıhhat versin de tek sorunumuz bunlar olsun :)
Sevgiler,

Doruk said...

Pinoşka o beş sene öncesine dair bir sen çizmişsin ya, o sen olamaz. Mümkün değil düşünemiyorum seni öyle:)

pinomino said...

berrincim doğrusun..hepimizin durum aynı:)) ama dediğin gibi sağlıklı olalım gerisi boş:))

burcum burcum sen ne diyon:))) ben bile zamanında giymiş olduğum şeylere inanamıyorum:)gençlik:)!!bebelerden sonra bööyle oldum işte:)çok öptümmmm görüşürüz:))...

Meltem Sozer said...

pjm takıntısı biri olarak Victoria's secret derim başka bir şey demem. Sudoku konusu ise asla senin görüntünle ilgili olamaz.

Nilüfer said...

Galiba hepimiz aynıyız, ben de evde bir eşofman bir t-short geziyorum, bir ara çok heves ettim kendime bakiim diye ama uzun zaman sürdüremedim. Bir kaç çift eşofman ile çeşitli renli t-shortlar, degistir degistir giy, modundayım...

Büyük hevesle algığım saten gecelik takımı da bir poşet içinde istanbuldaki gardolapta duruyo.. Doğum sonrası kilolarıyla içine de giremem artık... ühüüüü... :(

pinomino said...

meltemcim teşekkürler:)

nilüfer hoşgeldin:))dediğin gibi kendimize özen gösterme girişimlri hüsranla sonuçlanıyor..benim evde de tonla makyaj malzemesi krem vs. bekliyor..bu arada hayırlı tezkereler:))

pinomino said...

semacım tabi alabilirsin ama ankara'da karum'daki mağazada satılıyor..ben tasarımcısıyım satış kısmıyla ilgilenmiyorum..ama istersen mağaza tel.nosunu mail atarsan yollarım..
sevgilerle..

gregor said...

pino be bu sobelemek ne demek oluyor yani ,ben bişey anlamadım mavihanıma da sorduk ama henüz bi cevap alamadık ne demek yahu nedemek?

mono said...

pino ben senin 5 yıl önceki halin olmak istiyorum ne zira ne 5 yıl önce ne şimdi olamadım öyle böhü :(

pinomino said...

serkan sanırım Yasemin istediğin cevabı vermiş..

Yasemincim en kısa sürede geliyor kitaplar..hem benim hem de bebelerin:))

Semacım..mail attim sana..görüşürüz..

pinomino said...

bonacım:))))güldürüyosun beni:)) öyle deme yaa olursun..hemde ne güzel olursun..çocuk falan yokken ol bence, sonrasında zaten insan kendini bile tanıyamıyor:))

Binnur A. Ö. said...

Sevgili Pino,
Saç şekli hariç çiziminde kendimi gördüm.
Umarım benimki gibi boşa bir çaba olmaz seninki. Çünkü ben de az çok şirin şeylralıyorum ama elim hep rahat ve birbirleriyle alakasız şeylere gidiyor gece oldu mu...
Valla ben hayatımda bir bebek varken bu haldeyim, o halde seni 2 bebekten sonra böyle oldugun icin kutlamak lazım.

Çizemiyorum , ama en azından kahve yapabilirim.. Canımı kahve çektirdin. Hazır Nehir de uyumuşken bir kahve molası..
Sevgiler.

Anonymous said...

>:I bem herkesi okuyorum sanıyorum ama bütün önemli hadiseleri kaçırıyorum.
bloglar aleminde ne oluyor,biyonik'in meloşu kim,tozbezi neden yazmıyor.............. kafamda binbir soru işareti ooof of :)
özzlem

pinomino said...

binnurcum nehircim:))gerçekten insan hayatı 2ye ayrılıyor..çocuktan önce ve çocuktan sonra..bir tane iki tane hiç farketmiyor inan:)) çok sevgiler:))

anonim özlemcim neler oluyor neler..bende herşeyi takip ettiğimi söyleyemiycem ama meloş olayı karışık..fazla bişey bilmiyoruz daha o konuda:) tozbezi yazmıyor mu?? gidip bakayım:))

özlemcim o halim gündüz hali sen gece gör gece:))) havalar güzelleşsin iyice bahçe sefası yaparız:))

Lighter-N said...

Pinocum walla o kadar güzel çizmiş ve yazmışsın ki....Bizim evde 5 yil once 5 yil sonra diyemiycem cunku biz bastan beri boyleyiz! Ben evlenmeden once hep "Asla evde pijamayla gezmiycem" derdim ama evlendiğimizin ikinci gününde beni Zürafa dedi ki " Bak güzelim rahat olalım, pijama çok rahat bişii asmayalım, herkes rahat etsin!" ve itiraf ediyorum üstümden büyük bi yü kalktı!Ama hala her akşam eve geldiğimde pijama mı giysem yoksa adam gibi bi eşofman mı ikilemi yaşıyorum..Neyse ki haftasonları kahvaltıdan önce pijamadan düzgün eşofman moduna geçmeyi başardım! Ay bu konu burda bitmez, ben de aynı konuda uzuuun bi post yazayım bari!:))

pinomino said...

n-lightcim..ohoooooo:))sen benim evlenmeden önce şunu yapıcam bunu yapmıycam listesini bir görseydin:)) hangileri uygulandı? hiçbiri:))) bekliyorum detaylı yazını blogunda:))) öptüm..sevgiler:)

Anonymous said...

güzelim sana ardayı doğurduğun zamanı hatırlatmak isterim.bir gelmişltim altta pijama üstte t-shirttü galiba ozaman sana deği
şimi haber vermiştim.ama hiçbirşey için geç kalmış sayılmazsın bence değişime kesinlikle saçlardan başlamalı ve biraz cesur olup iddalı kesim ve renk tercihi yapıp rutinin dısına çıkmalısın daha sonra makyajı bir bilenden öğrenip uygulamalısın. güzelim ben burada bir kozmetikci ile tanıştım bugüne kadar renklerini cok begendigim fakat bir türlrü uygulamasını beceremediğim farları uygulamayı öğrendim artık yesil,pembe ,turuncu da benim renklerim...bugüne dek hatalı uygulamanın kurbanı olmusum meger.

toosis said...

Pinocugum ya ne kadar icten ve tatli bir kizsin sen! Cizimde konuda muhesem olmus. Dergide bu ayida okudum hani yatak kavgasi durumu bizde de gecerli vallaha. Blogdaki yazilarini ve resimlerini dergi okurlari okuyamiyor diye uzuluyorum bir tek. Su ptt olayi
(pijama terlik televizyon) her evde var. Bende aynen cocuklardan once neler neler almisim kendime gecelikler filan ama simdi icine gir girebilirsen.
not: web sitem bitmek uzere anneler gununden once acacagim insallah.
optum seni ve bebelerini
Pinar Sondal
www.decobebe.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...