Thursday, August 10, 2006

Tatilllll:))))


İzin aldım ben yaşasınnn:) Haftaya perşembe yola çıkacağız..ilk defa 2 ufaklıkla birlikte tatile gidiyoruz. Artık bunun adı tatil mi olur bilmem ama değişik bir tecrübe olacağından eminim. Şimdiden bavulları hazırlamaya başladım..Sanırım Bülent görünce şoka girecek.. Ama ne yapayım 2 ufaklık olunca bizim eşyalardan çok onlarınki yer tutuyor..Bir kere Arda'nın lazımlığı maşallah kral tahtı gibi:) ve de ilk yanımıza alınacak şeyler listesinde...Ivırı zıvırı derken bebelere 1 bavul, 1 çanta..Bizim için 1 bavul..Buzlukların koyulacağı çanta..Ee, bir de malum Adanalı olan sevgili eşimin her daim yanında taşıdığı mangal (balayında bile!!!) Aklıma gelmişken, ben kesinlikle Adanalılarda mangal geninin bulunduğuna inanıyorum:)..İnsan arabasında mangalı ve kömürü ile gezer mi allah aşkına:) "durunnnn..mangalım geldi çabuk ateşi yakınn.." şeklinde bir durum:)
Neyse, bunun yanısıra botu, deniz yatağı, paleti falan derken bagajda yer kalmayacak..bu sefer arka koltuklarda 2 çocuk koltuğu olacağından orada da yer yok..kesinlikle dikkatli hazırlamalıyız bavulları..çünkü genelde hamal gibi kullanmadığımız şeyleri getirip götürüyoruz..
Ayyy..çok heyecanlandım ben şimdi:) Gerçekten çok ihtiyacım var kafamı boşaltıp dinlenmeye..
Bakalım bu iki canavar izin vereceklermi buna merak ediyorum:))

32 comments:

sammy said...

Pınarcığım;
çocuklarla biryerlere gitmek zor olur. Ama sen yine de tatını çıkarmaya çalış:) İyi tatiller:)

Aslı Cin said...

Pinocuğum, sen de oğluşlarını uyutup mesaine başlamışsın anlaşılan. Moral bozmak kesinlikle istemiyorum sadece kendini kötüsüne hazırla ki mutlu olasın. Öyle işte çocuklarla tatil:)

İyi çalışmalar
İyi geceler :)

bujene said...

biz bile 2 kişi sığamadık arabaya bagajdan :) ve yine dediğin gibi bir sürü kullanmadığımız eşya vardı taşıdığımız. sana şimdiden kolay gelsin pino ;) gerçi 1 hafta var ama iyi tatiller şimdiden...

ycurl said...

Pinocum,
cok sevindim izin almana. Bir ortak noktamiz daha ortaya cikti benim erkek arkadasim da Adanali. Mangal konusunda haklisin. Ben hayatimda bu kadar ete ve mangala duskun birisi tanimamistim. Neyse orta yolda anlasiyoruz. Ben bol bol sebze yapiyorum o da etten sorumlu kisi oluyor :) Ayrica cop sis seklinde yapilan cigeri de ondan ogrendim. Bulent'i bilmiyorum ama bu et ve mangal isini bu Adanalilar biliyor ;)

pinomino said...

sammycim bakalım..umarım uslu dururlar:)

aslıcım aynen..uyuttum bebeleri:) bu arada burcunun tatil macerasını okuduktan sonra gözüm korktu azıcık:)

bujenecim çok sağol:) önce ne alabiliyorsam alıp sonra içlerinden eleme yapacağım:) daha alışveriş yapmakta lazım...çok iş var çoook:)

ycurlum vallahi yakında akraba çıkarsak şaşırmam:) anlattıkların bulo ile aynı..etobur oluyor bunlar:)) çeyizinde dolma oyma aleti bile vardı bulonun..buraya gelirseniz bizim bahçeye koyarız bunları pişirip pişirip yerler etleri:)bu arada yiğenini gördüm web sayfasından tosuncuk vallahi maşallah..güle güle büyütsün ablacığın..kocaman sevgilerr:)

peacecim çok teşekkürler:)gerçi biz tatil köyüne gitmiyoruz ama ben bizim bebelere yaparım en güzelinden animasyon:) zaten hayatımız animasyon oldu canım:) gitmeden önce zaten bir çizim koyarım bloguma:) daha 1 hafta var:)
çok öperim..görüşürüz:)

Anonymous said...

Pinocuğum Çok sevindim. Tatilin keyfini çıkarın. Mangal konusu bizde de var. İnsan her hafta sonu yaparmı? Yapıyor işte :)

Anonymous said...

Merhaba pino,
Bende Adanalıyım.İnanki balkonda bile dumansız mangal yapıyorum :)).
Tatilin içinde çok sevindim.Çokcuklar denizi seviyorlarsa simitlerine oturtup onlarla girebilirsin.Benim kızım 1 yaşında ben şuan öyle yapıyorum.Çok eğleniyoruz birlikte.
Sana iyi eğlenceler...
Bu arada benim adım Hacer :).

Rengarenk dantel said...

canım allah kolaylık versin diyorum sana çünki benim gibi öçocuksuz biri hatta eşinide yanına almadan tatile giden biri bile çok yoruluyorsa seni düşünemiyorum. yok yoook amacım yıldırmak değiiil sakın ha yanlış anlama :) belki eşinin yardımı olursa kolay olur.kısaca umarım güzel geçer, mutluluklar, saygı karışımlı sevgiler...

Anonymous said...

Tatilden yeni gelmiş biri olarak :)))) Senin adına çok sevindim. İster 2 ufaklıkla git, istersen 5 ufaklıkla. Ama tatil insanı o kadar çok dinlendiriyor ki. Sana mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum, iki ufaklığına ve bir eş bülocuğuna.:))

Nenoni said...

İyi tatiller.Gelince tatille ilgili resimlerini bekliyoruz..

YesilErik said...

Iyi tatiller Pinocum.

Annelog Atölye said...

İyi tatiller Pino, umarım çok güzel bir tatil olur:)

incikboncuk said...

vaay süper bi haber. Umarım dinlenebilirsin. Ama ortam degisikliği bile eminim iyi gelecektir.

uykucu said...

pınarcım iyi tatiller tatil yapamayanların yerinede eğlen çocuklu tatil izlenimlerini bekliyorum.Benim eşim adanalı değil ist. ama mangal konusunda adanalılardan aşağı kalır yanı yok 4.katta mangal yapıp tüm binada yangın alarmı başlatmış- birşey yok ufak bir et yapıyoruz demişti tatilde bol enerji toplamaya çalış

saziye said...

Pinocum, çocuklarla tatile giderken bagaj sorunu hep yaşanır, ayrıca uzun yolculuklarda küçük çocuklar araba koltuğunda oturmaktan sıkılıyor. Bizim ufaklıklar arabada uyumayı sevdikleri için ben şöyle bir çözüm bulmuştum; iki büyük valizi arka koltukların önündeki boşluğa koyuyorum. Bir yorganı da ikiye katlayıp hem arka koltuğu hem de valizleri örtecek şekilde seriyorum, iki küçük yastıkta koyunca arabanın arkası çocuklar için güzel bir yatak oluyor. Sabah çok erken saatte yola çıkıyoruz, gidene kadar çocuklar arkada rahatça uyuyorlar, bagajda da yer sıkıntısı yaşanmıyor.(ama bu yöntem arabada uyuyan çocuklar için faydalı, fazla hareketli çocuklar için pek tavsiye edilmez)

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

cok sekersınız :) mangal :)))

Ozgur Gercek said...

pinocum, dogru tespit, biz Adanalilarda mangal geni kesinlikle var :))) etobur bir sehiriz, yapacak birsey yok, icinde et olmayan yemege yemek bile demeyebiliriz hatta :))))

cok iyi tatiller, kocan ve ogluslarla :))

TheDreamer said...

Cocuk sevmeye bi lafim yok ama bakmak konusunda hiç haz etmedigimi soylebilirim..birakin canim sizde cocugu bi yere..esinizle gidin olmuyor mu?.. hem romantik olur sizin için:) aman bana ne oluyorsa, laf işte benimkisi de...iyi tatiller..

Mr_TD said...

artık gözün aydın mı diyim,şimdiden kolay gelsin mi diyim bilemedim :)

Bavulların bir kısmını önden yolla bence kargo ya da otobüs şirketleri ile,en azından arabada yığılma olmaz :).
Ben de sonunda kaçabildim gurbet diyarlardan,Bodrum simalarında aile saadeti yapıyoruz.

Size tekrar iyi tatiller,iyi bir yolculuk,sağ salim gidin gelin.
Güzel haberlerini beklıyoruz,
Slmlar
TD

Anonymous said...

Su mangal konusunda yalniz degilsin Pino'cum, aynen esimin komuru, izgarasi bagajda gezer :) yani utanmasak etimizi, domatesimizide, ekmegimizide oraya koyacak ki her an mangal icin hazirlikli olalim:)

vintage biscuit said...

iyi tatillerrr
simdiden 4 kisilik maceralarinizi bekliyoruz:))))))))

pinomino said...

meltemcim yapılıyor gerçekten:)artık korkuyorum verdiğim kiloları alıcam yeniden diye vallahi..

Hacercim tebrikler kokusuz mangal konusunda:) biz bahçede yapmamıza rağmen mahalleyi bile yakabiliriz yani..bir duman bir is rezalet:) neyseki komşularımızda mangal müptelası bişey demiyorlar:)

potansiyelcim yaparsın yaaa..belli olmaz..bizimki de süpriz oldu. olmadı küçük bir hafta sonu kaçamağı bile insana iyi gelir..

armağancım teşekkür ederim:)umarım senin fotolar kadar renkli olur bizim tatil:)

nazlıcım o kadar yorucu bir tempoya alıştım ki sanki bunu da atlatırım gibi geliyor:) bebeler farklı ortamı görünce daha sakin oluyorlar..sevgiler:)

pembelicim çok sağol:) 3 gün kaldı:)) artık gün sayıyorum..sonrada kızgın kumlardan serin sulara atlıycammm:)

nenonicim tabi ki çizicem:) ama umarım çok maceralı çizimler olmazlar:))

yeşilim eriğim sağol:))

annelogcum teşekkürler:)

inciğim boncuğum kesinlikle!! deniz kokusu bile yeterrr:)

figencim:) tahmin edebiliyorum:) bir de bu erkeklerin bu tip olayları hiçbişey olmamış gibi ele almaları yok mu:))

şaziyecim biz kesinlikle çocuk koltuğuna bağlamadan bir yere gitmiyoruz..bu konuda çok hassasız çünkü allah korusun kazalarda ve sert frenlerde çocuk kendini koruyamıyor ve camdan fırlıyor..ben araba ile yolculuk yapmaktan çok korkuyorum ama o kadar eşya ve çoluk çocuk çok zor başka türlü olmuyor..bir de serbest bırakırsak birbirlerine zarar veriyorlar seyir anında..sizde dikkatli olun..trafikte çocuk güvenliği çok önemli ..öptüm sevgilerle:))

aquacım sağol:)

princesscim bilmem mi:)) adana ziyaretlerimde bunu bizzat yaşadım:) et, patlıcan ve biber salçası bizim temel yemek malzemelerimiz:)) tanıştığımıza sevindim bu arada sevgiler:)

toacım ne demek canım sağol tavsiyen için ama insan bırakamıyor..çocuk sahibi olursan ileride anlayacaksın..yalnız gitsen bile tat alamıyorsun..acaba şimdi ne yapıyordur..burada olsa ne kadar mutlu olurdu falan diye:) sevgilerr:)

mr TD teşekkürler..yok eşyalar yanımızda olsun lazım falan olur:) hem kargoculara güvenemem ben..şehir içindeki yere geciktiriyolar dağın başını hiç bulamazlar:) biz de Datça civarında olucaz..karşı karşıyayız yani:)

Banucum bizim buz çantası ne için alınıyor yanımıza sanıyosun..utanmadan taşıyoruz biz vallahi:))))

vintagecim azzz sonraaa:)))) maceralar yaşamak üzere gidiyoruzzzzz:)

Deadora said...

:) canim senin adina cok sevindim tatile cikacak olmana..
bülo bey´in mangal olayina koptum balayinda mangal götürmesine de.. bebislerle mutlu bir tatil gecirmen dilegiyle..

pinomino said...

deadoram sağol canımm:))) öptüm koskocaman seni:) 2 hafta sonra görüşmek üzere:)

hayal said...

bu mangal geni dogru bir tespit nitekim ben de adanaliyim ve kocam imdat demis durumda benim mangal askimdan :)

virginiavalle.blogspot.com said...
This comment has been removed by a blog administrator.
virginiavalle.blogspot.com said...

look your little girl is perfect for summer :) and thanks for the wishes

virginiavalle.blogspot.com said...

I love that little girl hehhe she is beautiful she will a great icon profile

Anonymous said...

Iyi tatilleeer Pinocum. Cok ihtiyacin oldugunu dusundurmustun bana. Umarim dinlendigin ve keyfine keyif kattigin bir tatil olur.

Benim esim Adana`yi birak Turk bile degil ama Allah`in gunu mangal olsun baska sey aramaz.

Anonymous said...

bizim arabanin bagajinda da mangal kendine ait karton kutusu icinde ve bilumum takim taklavatiyla beraber biz nereye gitsek oraya gelir:))) evet evet nufus cuzdanimizda adana yaziyor. allaha cok sukur henuz oyle acilen yol kenarina cekip mangal yapmak zorunda kalmadik ama hazirlikli oldugumuzu bilmek icimizi ferahlatiyor:))
iyi tatiller...

yanmaneee said...

ferragamo belt
fila
zx flux
nike air max 2018
authentic jordans
birkin bag
nike epic react flyknit
balenciaga sneakers
michael kors
longchamp bags

Unknown said...

top article répliques de sacs 7a en gros cliquez maintenant sacs de répliques excellent article à lire Chrome-Hearts Dolabuy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...