Tuesday, September 19, 2006

Pino Tavsiye Ediyor:)


Bugün hayallerini gerçekleştirmiş olan sevgili arkadaşlarım Aslı ve Ceyda için yazmak istiyorum. her ikisi de benim komşum:) her ikisine de evimden yürüyerek 10 dakikada ulaşıyorum:) Ceyda bizim buralara İstanbul'dan gelmiş..Kısa süre özel bir şirkette çalıştıktan sonra arkadaşı ile birlikte kendi işini kurmuş...Ben açıldıklarının 3. günü damladım ofislerine:) İşte o gün tanıştım sevgili Ceyda ile. Hem bu arada unutmadan, kendisinin tam 3 çocuğu var..Yani bizim gibi 1 ya da 2 taneyle değil tam 3 tane ufaklıkla uğraşıyor:) Yani neymiş? çocuklar istediklerimizi gerçekleştirmemize engel değilmiş:)) Ofisleri çok sevimli..Detaylı bilgi için Akademik Eğitim'i tıklamanız yeterli...
Sevgili Aslı'cığım ise Yuka 'sının açılışını yaptı geçtiğimiz Pazar günü. Aslında amacım Arda ve Deniz'i de yanımda götürmekti ama Deniz öğle uykusundan bir türlü uyanmayınca ve Arda'da üzerine kıyafetlerini giymeyi reddettiği için saat 5:30'da sadece kendimi götürebildim Yuka Çocuk Klübüne:) Aslı'yı heyecanından dolayı hemen tanıdım..ama o beni turuncu saçlı ve kiraz küpeli bir kız sandığından dolayı tanımakta güçlük çekti:))) şaka bir yana o kadar sevimli bir yer ki çocuğunuz varsa mutlaka gidip görmeniz lazım..Her köşesi renkli ve eğlenceli..Eminim ki sevgili Tarçın bundan böyle o güzel mekanda birbirinden sevimli pastalarıyla hayatımıza renk katacak:)
Her iki arkadaşıma da bol bol başarılar dilerimmm:))) Ve de her an bebeleri alıp gelebilirim haberiniz olsun:))

12 comments:

sammy said...

Pinocuğum;
Güzelim Ankarama olan özlemim bir kere daha arttı bu haberlerinle. Şimdi orada olmayı çok isterdim:)

ceyda'nın tükkanı said...

Pinocum canım benim. Sabah yine bloguna girip bakayım neler yazmış bu kız dedim ve yazdıklarını okurken gercekten gözlerim doldu. İnsan bir haber verir ya (mendilim nerdee?? çok duygulandım, çok etkilendim yazdıkların için. Çok teşekkür ederim canım. Herkesin gönlündekini gerçekleştirmesini diliyorum... Seni kocaman kocaman öpüyorum Pinocum.

pinomino said...

Sammy'cim gelirsen mutlaka bekleriz:)Gezer tozarız vallahi çok hoş olur:)

ceydacım sürpriz yaptım:)))ağlama ağlama sonra öğrenciler ne der:)) ben de seni öpüyorum canım..kolay gelsinnnn:)

Anonymous said...

Yaaaa evet; tarcinin blogundan haberim oldu yukadan. Gercekten benim de hayalim olan biseyi gerceklestirmis. Kendisini tebrik ediyor, bana da ornek olmasini diliyorum :)))

Özgecan said...

Ayyyy:)))))İnsanın isteklerini gerçekleştirmesi kadar güzel şey yok bence.Bana da örnek olduğunuz için teşekkürler:)))))Ben de becerebilirsem istediğim işi yapmayı çokkk ama çok istiyorum:))))))

Kendi istediği işi yapan herkesi buradan kutluyorum:))))

Anonymous said...

ne guzel birgun gecirmisiniz belli.Derler ya yediginiz ictiginiz sizin olsun, o gun hic resim cektirmediniz mi Allahaskina... Acikcasi sizin ve Tarci'nin birlikte resmini gormek isterdim...

Noni said...

Asli Hanim ile Ceyda Hanim'i kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum. Yuka'yi ablam ve bonibonlarla gormeyi cok isterdim ama ne yazik ki Ankara'da oturmuyoruz... Tekrar gittiginizde bizim yerimize de o guzel pastalardan yemeyi unutmayin :)

KUGUU said...

PINOcgm ne guzel olmus... Ceyda ile tanisacagini tahmin etmistim hatta ona gecen gun bir mailimde sormustum kimseyle tanistinmi diye seni kastedederek Sizi gidi KOMSUlar. Ceydanin sitesini ziyaret etmstm:)) kendisine az kaldi:)) simdi de gidip Tarcinla tanisacagm.

virginiavalle.blogspot.com said...

Beautiful updates Pino :) ..great colors!!!!I hope some good news for you,because I understand the post.:)

pinomino said...

banicim hepimize hepimize örnek olsun:))

tarçınım ne demek..bol müşteriler bol kazançlar diliyoruz sana blog ailesi olarak:))

turuncucum eminimki gerçekleşecek hayallerin..sen yeter ki iste ve çalış:))

anonimus hiç foto yok vallahi..

nonicim emin ol ki senin için yiyeceğiz o muhteşem mamalardan:)

kuguucum bir türlü beceremedik seninle buluşmayı vallahi:) kışa artık:))

virginia they are my friend's achievements..but you have to wait a little bit for me:)))

Anonymous said...

Umarım herşey istedikleri gibi olsun. Böyle haberler duymak beni mutlu ediyor.

Nilüfer said...

Pinocum çok hayal kırıklığına uğradım.. Bu postu bekliyordum ama sevgili Aslı'nın remini çizersin diye umuyordum... Ben gidemedim o gün, merak edip duruyorum...

çizsene çizsene noluuuuuur... ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...