Tuesday, December 05, 2006

En sonunda turuncu oldum:)


Kaç gündür ne yazabiliyorum ne de çizebiliyorum. Bir koşturmaca, bir ev kadınlığı durumları, bitmek bilmeyen işler..Kafayı yeme durumlarım yakındır yani..
Bu arada aşağıdaki renk değişimim için yazdığınız güzel yorumlara ve desteğe çok teşekkür ederim..Artık hayalini kurduğum o turuncu saçlara sahibim ben:) Olayı aslında çok güzel resimlemiştim sizler için ama ne yazık ki şu sıralar hiçbirşeye vakit bulamadığımdan dolayı daha fazla gecikmemek için sadece yazmayı tercih ettim..
Geçen haftaki çizimimden sonra kuaförümün yolunu tuttum.. Salona girdiğimde bir iki kadın fön çektiriyorlardı. Benim turuncu renk istediğimi öğrendiklerinde cesaretimden ötürü kutlayıp heyecanla sonucu beklemeye başladılar:) Kendimi minik bir kobay faresi gibi hissetsemde çaktırmadım..Neyse ki kadınlar işleri kısa olduğu için çıkmak zorunda kaldılar..ama merakları gözlerinden okunuyordu. Tam oh, kimseye rezil olmadan çıkacağım salondan derken yeni kadınlar türediler..Tabi benim kafa önce havuç rengine açıldı. Ben ve diğer kadınlar bu ne yaaa diye ciyaklamak üzereyken kuaförüm, "dur bu senin rengin değil, daha boyayı sürmedim" diyerek içimizi rahatlattı..
Tam 4 saatin sonunda havuç ile kırmızı arası enteresan bir renkle oradan ayrıldım..Ten rengim açık olduğu için renk doğal durmuş (arkadaşlarım öyle söylüyor:) Yanaklarımda da bahar aylarında kendini gösteren yaramaz çocuk çillerim olduğundan dolayı daha da doğal duracağından eminim..
Ve deee..yukarıdaki çizim ne alaka diye düşünecek olursanız, sevgili Zümrüt Anjuere beni büyük bir özenle hazırladığı sitesi Yiyorum Büyüyorum ' a konuk etti. Bir Bilen'den köşesinin bu haftaki konuğuyum:)
Bu nedenle yukarıdaki çizimim yemekle ilgili..Sitede çocuğunuz için birçok sağlıklı tarifi ve bilgiyi bulabilirsiniz..
Herkese Sevgilerrr...

23 comments:

Anonymous said...

Merhaba,
Kızıl saçlara sahip olmak çok güzel, ama çok da zor.. Ben doğuştan kızılım. İlkokula başladığım gün, yanıma oturtulan çocuk "ben bunun yanına oturmam" deyip saçlarımı gösterek avazı çıktığı kadar bağırarak ağlamıştı.. : ) Ama yaş ilerledikçe güzelliğini daha iyi anlıyorsun. Eminim, her zamankinden daha da güzel olmuşsundur..
- Sevgiler

bujene said...

eminim yakışmıştır :) yeni saçlarını güle güle kullan pino. ben de ara ara düşünürüm turuncu saçı, armağan'ın blogunda da bahsetmiştim, radikal bir değişiklik yapmak istiyorum bakalım ne yönde olacak hala karar veremedim...

Anonymous said...

Saçlarınızı çok merak ettin doğrusu...keşke gerçek resim de iliştirseydiniz.
Yazı da çok pozitif, çok güzell...

pinomino said...

Sevgili anonimus..yoksa sen hani Odtü'lü olan gerçek kızıl mısın:)) senin geçmişteki yorumundan sonra herkesi kandırıyorum ben diye oldukca vicdan azabı çekmiştim:) Yazdığın anın şu an okuyunca çok komik ama çocuklukta yaşayınca çok üzüntü verici olmuştur eminim ki..ama ne kadar şanslısın..dediğin gibi büyüdükten sonra insan kıymetini anlıyor değil mi..keşke bende senin gibi doğal kızıl olabilseydim ama artık böyle idare edeceğiz:))

bujenecim bence dene..olmadı eski haline boyatırsın..zaten kuaför ten rengine gitmeyeceğini düşünürse uyarır seni..bu tip değişiklikler gerçekten iyi oluyor..insanın hayatına renk katıyor:) sevgilerlee..

d-chic'cim ileride güzel bir kolaj ile koyarım belki:)çok teşekkürler yazıyı beğendiğin için..sevgilerle:)

Meral said...

Sevgili Pınar turuncu saçın hayırlı olsun :-)
Eşinin tepkisi ne oldu o konuda bişey yazmamışsın ?

YesilErik said...

Gule gule kullan yeni rengini Pinocum. Kuafordeki durumlari cok komik anlatmissin :) Ben de o cikip giden kadinlar gibi merak ettim saclarinin rengini :)

Nenoni said...

Yeni saçlarını güle güle kullan..

Anonymous said...

Yahu ne kadar tek duze bir hayat bu!
Kalk ise git/ ya da gitme; calis yorul eve gel, ya da evde calis yorul, kocayla/sevgiliyle didis... nefes almanin yolu nereden gecer?

Tamam saci boyattin, renklendin... sen zaten renklisin... de ben ruhumu nasil ama nasil renlendirebilirim/bilemem.

Puf...

Kuafordeki kadinlar...

Burada erkeklerle beraber oluyor cok ilginc! Ya da manikuru pedikuru erkek yapiyor... Almayayim... Muhafazakar miyim neyim? I-I! CIK! OLMAZ! Dusunsene senin saclarin boyanirken yan koltukta bir adamin sac trasi oldugunu!

Iste bu kultur soku dedikleri sey! Oysaki onlar icin ne kadar normal!

Neyse canim...

Renksizim ben, gittim yine bir kutu acik kullu kahve boya aldim. Beyazlar artti netekim!

Renklen, neselen!

neseden

pinomino said...

Meralcim, eşim şu sıra doktora tezi yazdığından dolayı yeşile boyatsam bile fark edeceğini sanmıyorum:)) sanırım net bir cevap oldu..ühü:)))

yeşil erikcim gelde gör:)) bak ycurl geliyor Ocak ayında..seni de beklerim:)))

nenonicim çok teşekkürler:)

Neşeciiimmm..vallahi bende düşünemedim şimdi erkeklerle aynı salonda saç yaptırttığımızı..doğru diyorsun kültürler arası fark işte..gerçi erkek milleti bizim gibi 4 saatini harcar mı salonda:) 5 dakika bilemedin 10 dakika sürer işi:) sevgilerrrr:)

Anonymous said...

cesaret işi...turuncu...güle güle kullan...

Anonymous said...

ne güzellllll için dışın bir olmus pinocuk :))
sevgiler
cumhuriyet

ycurl said...

Ben de bir ara kizil yapmistim saclarimi ama yine de acik kumral en iyisi diyorum. Tabii kivircik saca boya yapmanin soyle bir zarari var. Pek kolay o boya sacin yapisindan dolayi akip gidemiyor ;) Ama eminim guzel olmustur turuncu sac sana :)

KUGUU said...

PINOcugum ben de sonucu merakla bekliyordum, sesinden memnun oldugun anlasiliyor, cok sevindim. Gule gule kullan canim:)

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

sac konusunda ne kadar cesursun ama emınım yakısmıstır Pino ya yakıstıgına gore ;)

pinomino said...

mutfak robotcum..cesaret işi gerçekten ama artık öyle bir noktaya geldim ki ben hiçbir şeyi takmıyorum:)

Cumhuriyetcim gerçekten öyle oldu:) Değişiklik yapmak arada bir iyi geliyormuş insana, bunu anladım:)

Ycurl'cum..tabi sen olaya bilimsel bir şekilde yaklaşıyorsun:) Artık karar verirsin geldiğinde nasıl olmuş:) bekliyorum bak ona göre...

kuguucum evet memnun kaldım..ayarlayabilirsek bir buluşma o zaman görürsünüz:)))

aquacım..zaten şu pino değil mi başıma türlü iş açan:)) teşekkürler..görüşürüzzz:)

Anonymous said...

Sevgili Pino:)

Röpörtajını okudum ve çok mutluyum:) Benim için hayatın aydınlık yönüne resmeden birisin ve senin etrafına her gün yeni güzellikler katılması beni çok mutlu ediyor. Sanatının yaptıklarının desteklenmesini, amaçlarına ulaşmanı seyrettikçe:) içim sevinç ve cesaretle doluyor. Ufaklıkları öpüyorum. Sevgilerimle. Circirbocegi

pinomino said...

chloe'cum çok teşekkürler içten mesajın için..inan ki bazı hayalleri gerçekleştirmek için inanılmaz bir şekilde çaba göstermek gerekiyor..ve tabi bir de cesaret..şimdilik beni mutlu eden işlerle uğraşıyorum ve umarım bu böyle devam eder:) kocaman öpüyorum seni:)

KIKI'S DESIGN said...

Pinocum,
Siteye girdim ve reportajı da okudum:)
sen her zaman bir tasarımcı olarak herşeyin en iyisine layıksın!
tebrikler...
Bu arada Kiki's Deli çok yakında Mass Plaza Ümitköydeeeeee!!!
daha fazla bilgi almak için,
bize bekliyoruuuuuuum!!!!
haydin cumartesi kap çağılı gelin...
Tasarımlarını hasretle bekliyorum!
kiki

Anonymous said...

Merhaba Pino

Kizil sacli halini inan cok merak ettim ama icten ice resimlerindekine benzedigini dusunuyorum. Eminim cok hos olmustur. Yiyorum buyuyorum daki yazini da okudum. Oradaki yazidan bile nese ve enerji akiyor insana. Bu arada ayni kosenin konuklari olmusuz ne hos. Diyorum ki su senin tasarimlarinla su Dubaide bir cocuk magazasi acsak mi acaba? Ama bu ise gonulu parasi olan bir yatirimci lazim. Ne yalan soyleyeyim burada cocuk magazalarini dolasirken hep senin yaptiklarin geliyor aklima. Pinarin karemelalar burada olsa nasil satar diyorum. Herneyse. Optum
Nukhet

Anonymous said...

Sana komik gelecek ama hani hayalimde hep kızıl saçlıydın ya sen, asıl ben kızıl olmadan önceki halini merak ettim şimdi, gözümde canlanmıyor :)))

Ropörtajını da okudum, çok keyifli olmuş.

Anonymous said...

merhaba
sayfaniz cok güzel, resimler cok eglenceli. Böyle yetenekli insanlarin yaptiklarina hep hayran hayran bakarim. Keske bende deneyebilsem, aslinda evet yaaa. Bana yardimci olabilirmisiniz? Belki yol gösterebilirsiniz, grafik konusunda oldukca cahilim. Kücük kizim son derece yaratici , resim konusunda cok yetenekli ve kendine has karikatürist bir cizimi var. Onada büyük bir sürpriz yapmis olurum. Eger mümkünse beni aydinlatirsaniz sevinirim. Banada beklerim, pirinc ye etkinligi icin hazirladiginiz kücük motif cok güzel, sevimli.
selamlar
suna

Anonymous said...

merhaba
cok afedersin pino
ben senin sayfana bujine den girdim, galiba pirinclogosu icin yanlis bu kutlamada bulundum. ben seker cizimleriniz icin tebrik ederim. turuncu sacin cok iddiali, cesurca oldugunu düsünüyorum. Bizim burada pumuck diye bi cocuk cizgi filmi var, onunda saclari turuncu...o aklima geldi. selamlar
suna

Anonymous said...

turuncu saçlı olmak farklı bi durum gerçekten,yazı yı rastgele deolanırken gördüm okudum yorumlar falanüyazı 2006 da yazılmış,bende orjinal turunculardanım ama hafifiten kahve rengine çalamlardan,hakketten çocukluğumda bene bazı zorluklarla karşılaşmadım değil,malasef bu insanı olumsuz etkiliyor her nekadr bunu sorun etmeye çalışmasanda,ama çocuk allı işte.sataşanlar ı ararsın yoksa laf atanlarmı.ama benim bildiğim bişe var,ben ve benim gibiler farklıyız,harbiden benim bi sözüm vardır,beni kimse unutamaz,çünkü unutulmaya musait bi fiziksel görünüşüm yok.bu çok enteresan bi şeydir,,çok eskilerden tanıdıklarım üzerinden 10larca senelr geçmesine rağmen ebni halka tanıyor olabilmeli ya benim tıbben bi hastalıkla içiçe yaşamamla yada tamamme turncu olamla ilgili.ve bedene en çok kendimi acaba siyah saçlı olsam nasıl bişey olurdum diye merak ederdim,ama hiç boyatmadım başka renge.ayrıcakılar kabedilem istenmez.
iyii günler : puca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...