Tuesday, June 03, 2008

Tapir Tukan İkilisi


Çizmekten en çok keyif aldığım kuş Tukan. Çok estetik buluyorum kendisini:) Bir de varlıklarından yeni haberdar olduğum hayvanlar var. Bunlardan biri de Tapir.. Ne yer ne içer henüz bilmiyorum ama bence iyi bir ikili oldular:)  
Bu arada geçen Cumartesi Sabah gazetesinin ekinde haberimiz çıktı. Unutmadan onu da ekleyeyim:)

5 comments:

cakiltasi said...

bu karınca yiyene benzemiş. ses soluk çıkıyor kuzucum senden çıkmıyor. en son pikniğe giderken görüldünüz. etler yüzünden unuttun. zeynep'in nikahına gelicem bu hafta sonu bakalım.

pinomino said...

ama o günün akşamında uğradım ben, babanne ziyaretine gitmiştinizzzz..
bu haftasonu buluşalım artıkkkk:)
öptümmmm:)

Rengarenk dantel said...

uzun süre uğramamışım bloguna, nasıl durmuşum bilmem. kötü komşuyum biliyorum. özlemişim çizimlerini. bakıp içinde kendimi yaşatıyorum. garip bi cümle ama oyle. mesela büyülü orman. bir anda çevremde o mor ağaçları gördüm desem inanırmısın :)

pinomino said...

nazlıcığım çok sevindim bu şekilde hissedebilmene:) zaten çizimlerimi blogumda yayınlamamın nedenlerinden biri de içimdeki bu heyecanı herkesle paylaşabilmek..inan çok mutlu ettin beni:) sevgiler kocaman:)

cakiltasi said...

aa haberim yok uğrama işlerinden. ben yarın bir bebek ziyaretine bir ev ziyaretine gidip sonra eve geleceğim. geldiğim vakit uğrarım. sonra da kuaför işlerim var nikah işleri. zeynep evleniyor bizim. şu gözletleme kulesi şeysinin html kodu ne ya işin içinden çıkamadım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...