Wednesday, July 23, 2008

Gece Kuşu Pinoooo:)

Ufaklıklar uyuduktan sonra evdeki mesai başlıyor.. Sessizce odaya kapanılıyor, radyo ODTÜ açılıyor, boyalar palete sıkılıp renkler karıştırılıyor..Ve hayal dünyasına yolculuk başlıyor:))) 

Bu da sevgili Wacom tabletim.. Tam 2.5 yıldır kendisi ile mutlu mesut çizip duruyorum.. Bunaltıcı Ankara gecelerine buz gibi bira eşlik ediyor çoğu zaman.. (Acaba çalışmalarıma Miller sponsorluğunda mı devam etsem ne yapsam:)
not 1: tablom tam olarak bitsin yeniden yayınlayacağım:)
not 2: ilk fotodaki kitaplık tam 26 yıldır benimle:))

10 comments:

Flame said...

Çok güzel bir resim çıkacak sanırım ortaya. Çizimler nasıl yapılıyor diye merak ederdim sayende görmüş oldum. Kitaplığa gelince hala taşşş gibi, neşen bol olsun.

Bengi Gençer said...

hayıııııırrr bitmiş halini önce ben görmeliyim beeeen! :D en tatlı çizeri böylece daha yakından tanımış olduk. bu siz 18 gösteriyorsunuz pino hanımcım, nasıl oluyor da bu kitaplık 26 yıldır sizinle birlikte, bir yanlışlık olmalı! ;))

pinomino said...

Flamecigim, tabi bu resime başlarken:) yaparkenki halini fotoğraflayamadım çünkü azıcık savaş alanına dönüyor ortalık:)) çook sevgilerr:))

bembiiii 26 +6 desek şuna böhüüü:)))
yani kendisine sahip olmam 6 yaşıma denk gelir..
ama tabi esasında göz kararı 18 gösteriyorum o ayrı mesele:)))

Anonymous said...

heyyyyyyyyyyyyyyyy,
bu tabloyu boyle gormek cok guzel.... pino cizimlerinin kocaman kocaman olmasi çok hoş olacak..... haydi haydi çabukbitir... bu tablo bana da moral olacak... ben de senin bana actigin "tuval kapisi"ndan iceri girip yapmaya devam etcemmm :)

Flame said...

Çıldırmış olmalıyım !
Puslu, nemli, kasvetli, sıkıcı bir hava var bu gün şehrimin üzerinde, ve tabi ki bende de...

Öğlen saatine kadar işlerimi toparladım ve başladım arşivde turlamaya...

Tüm yazıları okudum :)
Eşinle tanışma hikayenden tutta, işinden istifa etmene, oğlunun ortakulak iltihabına kadar herşeyi. Bir bir okudum. Eeee merak ettiğim şeylerde var şimdi müsadenle sormak istiyorum.
Karamelaya ve www.Pinomino.com'a ne oldu?

Enerjine, yeteneğine ve kıvırcık saçlarına bayıldım.
Sevgiler şeker kadın...

pinomino said...

sevgili anonim:)
iki haftayı hedefledim bakalımm:)) çok sevindim moral olmasına ayrıca:)) bir de cidden kocamam kocaman çizip boyamak çok eğlenceli.. ama bir de şu boyalar bu kadar pahalı olmasa...

Flamecim çok güldürdün beni:)) tüm hayat hikayemi okumuşsunn o halde bende eksik parçaları tamamlayayımm..
ilk olarak Karamela markası devam ediyor tabi ki..Ben orada tasarımcı olarak çalışıyordum ve istifa ettim.. tam kendi markamı yapayım falan derken ki bu da pinomino.com'u yaratma zamanına denk gelir, blogum sayesinde keşfedilip çocuk bilim dergisi çizeri oldum:) Beni canım editörüm Meltem (Meraklı Minik Dergisi) keşfetti :) Yani yaklaşık 1.5 yıldır Tübitak'ta illüstratör olarak çalışıyorum.. İşimi çoook seviyorum..yeniden dünyaya gelsem yine yaratıcılık gerektiren bir işle uğraşmak isterdimm.. Böyle işte:)
not: Kendi işimi yapmaya karar verdiğim dönemden elimde yaklaşık 2000 adet etiket ve metrelerce kumaş kaldı.. Elbet birgün değerlendireceğim kendilerini:))

Flame said...

Cevaplar için teşekkür ederim ve mümkünse tekrar sizi siteme beklerim. Şimdi :)

Bir sürprizim var :)

TUĞBA'NIN DÜNYASI said...

Merhabalar;
yine çok güzel çizimler yapmışsın.Çizim demek de yetersiz geliyor bana adeta yeni bir dünya yaratıyorsun sen. O kadar beğeniyorum ki yaptıklarını böyle dakikalarca onları izleyip üzerinde hayaller üretiyorum ben de. Wacom tabletin nasıl bişey olduğunu merak ediyordum gördüğüme çok sevindim.Süper bişeye benziyor.Bende uzun bir zaman evvel internette birine çizim yapmayı çok istediğimi böyle sizler gibi illüstrasyonlar yapmak istediğimi ve başlangıç aşamasında neler yapmam gerektiğini soran bir mail yazmıştım o da bana tablet almam gerektiğini söylemişti.Tabi yanında bolca çizmem çizmem ve çizmem gerektiğini de.Belki bir şansım daha olsaydı antropolojinin yanında kendi illustrasyonlarımı yaratabileceğim bir bölümde okumak isterdim eskişehir de var sanırım bu bölüm.Sana nasıl özeniyorum bir bilsen. Ayrıca kitaplarınaa boyalarınaa bayıldım.Hep bize böyle güzel şeyler çiz biz de yeni dünyamızda mutlulukla dolaşabilelim.Sevgiler sana cezayirden:):)belki müsait bir zamanında bana kendimi geliştirmem için neler yapmam gerektiğini anlatırsın ben de böyle illustrasyonlar yapmak çok istiyorum:):)

pinomino said...

tuğbacım tabi ki..
zaten mail attım sana..sevgiler kucak dolusu ankara'dan:)

defneyleyasamak said...

Bigün gelsem, o odada sen çizim yaparken sessiz sessiz dursam da o keyi yaşasam???
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...