Sunday, October 26, 2008

Fare Deliğinden Sesleniyorum!!

Bloguma girmek için bir fare gibi yeraltından gizli gizli ilerliyorum. İnce borulardan,tünellerden, karanlık odalardan geçiyorum.
Kimseye çaktırmadan bir zamanlar benim olan renkli, sevimli odama ulaşıyorum. Ama içimde her an bir korku var. Bir sonraki anın ne olacağını kestiremiyorum.. Herşey olabilir. Belki yarın Photoshop'u açtığımda bu programa erişiminiz mahkeme kararıyla engellenmiştir yazısı ile de karşılaşabilirim. Komik geliyor değil mi?? Ama olmayacağına kim garanti verebilir??
Not: Çizim tabi ki yapmıştım ama bu fare deliğinden yüklemeyi başaramadım :(

6 comments:

Aydan Atlayan Kedi said...

İnsanın kendi evine arka kapıdan gizlice girmesi gibi bu değil mi? Sinir bozucu hem de çok sinir bozucu. DNS ayarlarını değiştirmeni öneriyorum. O zaman eskisi gibi girip resim de yükleyebiliyorsun Sevgili Pino.
Şu ayarları dene :)

67.138.54.100
207.225.209.66

pinomino said...

aydan atlayan kedicim çok teşekkür ederim..
ama ne yazık ki beceremedim ben bu işi.. eşim sağolsun öyle bir hale getirdiki evdeki bilgisayarı dokunduğum anda çöküyor..haftaya kendisi gelip halleder sanırım..
şu yazıyı bile 4. kerede yazabiliyorum..sanırım format atıcaz bu zımbırtıya..

Anonymous said...

http://www.bloghareketgunu.com/imza/bloguma-dokunma/index.php?sayfa=13 adresinde bir imza kampanyası başlamış. Sevgiler. Boogie

Anonymous said...

nekadar iyi anlatmissin hissettiklerimizi! inadina daha cok okuyorum, daha cok yazacagim simdi! ama kendi yorumlarini nasil yayinlayabildin, ben yapamadim!

KIKI'S DESIGN said...

Offff çok sıkıntı verici:(
ben kendime www.kikisdesign.wordpress.com da blog açtım:(ama çok soğuk ve ürkütücü orası sen de bi gelip baksana:(((belki heperaber olursak ısınır ve güzelleşebilir????

pinomino said...

Boogicim imzaladım, teşekkür ederim..umarım işe yarar..

rahşancım ktunnel dan girince oluyor.. ama resim olayı içimn ayarları değiştirmek gerekiyormuş..

kikicimm uğradım.. foto falan yükle bari..kocaman öptümmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...