Thursday, October 09, 2008

Mutfak Kuşları

Ben bu bayram tatilini burun çekerek, öksürerek aslında tam anlamıyla sürünerek geçirirken Çakıl'ım ise taa İstanbul'lardan gelip her gün her gece alemlere akarak gününü gün ediyordu.. Çok kıskandım tabi:) Hemen bir plan yapıp bebeler annemlerde uyuduktan sonra onu alıp kendi evime kaçırdım. Yol üzerinde uğradığımız Dost Kitabevi'nden tanesi 3 liraya inmiş olan bir sürü DVD aldık, yanına da ilaç niyetine bir şişe şarap:) 
Neyse, hemen hızlı bir yemek hazırlığından sonra battaniyelerimizin altına büzüşüp önce üçüncü sınıf bir amerikan filmi izledik. Daha sonra tırsık Çakıl'ıma David Lynch'in Kayıp Otoban filmini koydum. Korkudan sürekli gözlerini kapattığı için uyuyakaldı:) Üç dört kez dürtüp uyandırmama rağmen tam olarak başarılı olamadım. Film yarım kaldı :(
Ertesi sabah kahvaltıdan sonra bir süre miskinlik yaptık. Ben ona damla sakızlı Türk kahvesi denettim. (Gelen her misafirime silah zoruyla içiriyorum vallahi, ben sevdim ya herkes sevmeli:)
Kahvemize güzel bir müzik ve bol bol dedikodu eşlik etti:) Sonrasında ise o yine alemlere akmaya gitti ben ise bebelerimin yanına:)) 
Gelecek sefer o korku filmi bitecek Çakıl Hanım:) Öyle korkarım morkarım yok tamam mı:)

10 comments:

cakiltasi said...

pinom benim karga sesinle hasta halinde iki dakka da lezzetler yarattın valla. o bir şişe şarabı da kotamı doldurmamış olsaydım bitirirdim ben de. bir dahaki sefere:) sakızlı kahve de güzeldi yahu dedim ya selo bana da getirmiş de ben evde durmadığımdan gelen giden de olmadığından açamadım paketimi. haha di mi gözlerimi kapattım görmeyeyim diye sonra uyku teslim aldı beni. gündüz seyredersek bitiririm söz. gece pek ürkünçtü hele karısının suratına bürünmüş adam şu an bile gözlerimin önünde :)))) halbukin koyacaktın briget jones'u önüme hem halime gülecek hem ağlayacaktım:)))
aralık tatiline gene tekrarlarız kaçamağımızı.

pinomino said...

:))))
tabi ki bitireceğiz o filmi kaçış yok:)) hatta kalan filmleri de öyle.. bu arada sesim hala karga gibi ama ilaç almaya başladım, iki üç güne iyileşeceğim umarım.
şarabı dert etme:) ertesi gün annemle birlikte bitirdik biz onu. bana verdiğin konuş onunla filmini izlerken.. ama annem de uyuyakaldı film bitmeden:))
sanırım benim kaderim uykucu seyircilerden yana:)
öptüm çok:)
aralıkta bekliyorummm:))

cakiltasi said...

şu senin mavi etiketli şarap uyku yapıyor olmasın sakın:)

kayserili ağayı da hazır etmeyi unutma aralığa kadar:)

pinomino said...

ha ha:))
ayıp ettin:) Bülo'cuğuma bir telefon edeyim ben:) Haftasonu gidiyor hem:)

Yasemin Arslan said...

Damla sakızlı kahve nasıl yapılır nerden alınır hazırsa? beni de bilgilendirebilir misin, Pino? çok merak ettim bir kahve sever olarak :D

pinomino said...

sevgili miracle,
ankara'da erzincan mandra'da satılıyor ama internetten de sipariş edebiliyorsun
http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=102368
normal pişirdiğin gibi pişiriyorsun:)
sevgilerr:)

Delfina ; said...

o la la olmuş yani.dostla geçirilen günler ne güzeldir.çakıl'ın blogunu unutmuşum bi gezeyim şimdi :)

sevgiler pinom...

pinomino said...

sevgiler delfinacığım:))
kocaman opucukler:))

Turkuaz Deniz said...

ne güzel mutfak! ben de kahve isterim, şarap da... =)

pinomino said...

nesecimm sen gel yeter ki:)
ne istersen iceriz vallahi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...