Saturday, November 01, 2008

Çeken Bilir:)))








Zaten iki gıdımcık olan uyku süremi de bu şekilde bir mücadele ile geçiriyorum. Tabi ki sondan bir önceki kare sadece bilinçaltımdan ürettiğim bir çözüm yöntemi:)) Bu işin hallolması için bir operasyon varmış. Ama sevgili Bülo'cuğum bunu hiçbir şekilde kabul etmiyor. Değil operasyon, horladığını bile kabul etmiyor ki:)))
İşim zor yani.. İşin kötüsü Arda 'da horluyor:) Yani odadan kaçmak da çözüm değil. Anlayacağınız yakında ailecek Ankara Çoksesli Koro'sunu kurabiliriz:))

14 comments:

Anonymous said...

pinocum, cok komiksin..... :)
adamcagiza acidim :)
zuu'n

pinomino said...

Zuu'cuğum:))
Adı üstünde "Pino the Devil" yani:))) İnsan uykusuz kalınca anladım ki gözü dönebiliyor :D

Turkuaz Deniz said...

Pino' dan devil mevil olmaz, hadi oradan:P Ama cok guzel cizmissin, bu kadar az cizgiyle bu kadar guzel anlatilir! Yetenekli arkadasim benim!
Ama haline de acidim! Buloooo, uyaaannn, Pino uyuycaaakkkk:)

pinomino said...

Nesecimm:))sagol vallahi:) ama cidden o kritik uykulu anda insan her bir sey olabilir yani:))kocaman optumm:)

Anonymous said...

Yana doğru döndürmeyi dene diyeceğim ama herhalde çoktan denemişsindir. Yan yatarken solunum daha rahat olacağından horlamayı da hafifletebilir. Bir de uykudan önce yeşil çayı denemekte fayda var.

Flame said...

Kabul etmezler canım benimde annem aynen bu durumda. Cep telefonuna kaydetmeye ne dersin. Ben denedim, tuttuu :)

incikboncuk said...

:)))) bu hikaye hep aynı galiba. babam da çok horlar, ta arka odadan seslenirim "babaaaa, hormala" diye, cevap aynen şu şekilde "daha uyumadım ki", bi de uyusa ne olcak acaba :)

evlendim, eşim de horluyor, kayınpederim horluyooo.

kadınların kaderi galiba. üzülme yalnız değilsin.

pinomino said...

sevgili ekin önceleri işe yarıyordu yan yatma olayı ama o da işe yaramıyor artık:) yeşil çayı deneyeceğimm..sevgiler:)

flamecim iyi fikir aslında:)o zaman inkar etme şansı kalmıyor değil mi:))

incik boncukcum haklısın:)bu arada çok komikmiş daha uyumadan horlama durumu:) bu annemin uyurken tv deki filmi izlediğini iddea etmesi gibi birşey:))

Anonymous said...

pınar hanım:) merhaba ben de pınar..ne olur eşiniz tedavı yontemını kabul eder de olumlu bır sonuc alırsanız buraya yazın.erkek arkadasım da horluyor acaıp ve ben rıtmık ses ve ısıklara alerjısı olan bırıyım.saat sesı, sureklı aynı hızda yanıp sonen ısık(cok kucuk te olsa) dıkkatımı dagıtıyor ve yapmam gerekene odaklanamıorum.saat tık tağı olan bır yerde uyuyamıyorum mesela.dolayısıyla horlama da rıtmık oldugundan uykum da hafıf oldugundan uyuyamıyorum kesınlıkle..gozler faltası oluyor.evlenmekten korkuyorum desem yerı:) o nedenle haberlerınızı beklıyorum.heyecanla.

Anonymous said...

Ikisi ayni odada uyusunlar, sen kac! :o)

www.elifsavas.com/blog

♥ Suzi ♥ said...

Yazık sana yaa...Eşin kiloluda ondanmı horluyor acaba?Çizimine de bayıldım,çok şeker...

pinomino said...

sevgili pınar:) İlk olarak ameliyat kısmını kesinlikle kabul etmediği için ikna olabileceğini sanmıyorum ama bu konuda bir gelişme yaşarsak kesinlikle yazarım:D Size de çok kolay gelsin..ama evlenmekten korkmayın sırf bu yüzden..en kötüsü tavayı kafasına indiriverirsiniz benim gibi olur biter :)))))

Sevgili Elif hoş geldin:) Biliyor musun aslinda kimin nerede yatip kalktigi belli degil bizim evde.. Ben yatak odasinda basliyip bebelerin odasindan devam edip salonda bitiriyorum programi:) Bebeler de aynen donup duruyolar odalar arasinda:)

Suzicim kilo degil de yorgunluk diyelim:D sevgilerimle:)

denizanasi said...

:)))) bayıldım. bunu bastırıp kocamın başı ucuna koyacağım. işe yarar belki)

cenebaz said...

SEvgili Pino, eşimin kuzeni bu ameliyatı oldu(O da Ankara'da yaşıyor). Çok kısa bir süre işe yaradı(birksç say) sonra aynı horlama tüm şiddeti ile devam. Eşi de dedikelrini onayladı. yani boşu boşuna b ıçak altına yatmasın eşin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...