Wednesday, November 05, 2008

Yarım Kalan İşler Mezarlığı

Bazı şarkılar bisiklete ne çok yakışır. Kulaklarınızda dönen şu şarkı eşliğinde bisikletle yokuş aşağı, gözleriniz kapalı, kollarınızı açmış bir şekilde rüzgarı kucaklamak (tabi Melekler Şehri filmindeki Meg Ryan gibi kamyona yapışmadığınız sürece:) harika olurdu değil mi...
Bu çizimi tamı tamına 1 yıl önce yapmıştım. Kedisi ile birlikte ağaç ağaç gezen küçük bir kız çocuğunun hikayesiydi. Resimli kitap olacaktı ama çoğu işim gibi YKİM dosyasına kaldırıldı. YKİM ne mi?? Yarım Kalan İşler Mezarlığı'nın kısaltılmışı:) 
Bu dosyada bulunan işlerimi emeklilik dönemimde tamamlamak üzere rafa kaldırıyorum. Hem o dönemlerimi de düşünmeli, beni yaşama bağlayan bir şeyler bırakmalı değil mi:)
O zaman ne yapıyoruzzz...linkini verdiğim şarkının sesini açıp "soooooo Pinooo can wait, she knows it's too late as she's walking on by...la lal laalaaaaaa:) şeklinde sözlerini azıcık değiştiriyoruzzz:)

7 comments:

Anonymous said...

orası mezarlık değil. yarım kalan işlerin demlendiği, olgunlaştığı bi yer. şarap mahzeni falan daha çok yakışır.
fuly

defneyleyasamak said...

Pinocum, bende de var milyon tane yarım kalan iş. Ah ah vah vah tüh hıh hay allah diye sonradan söylenmek üzere kaldırıp duruyorum sandıklara...

Anonymous said...

pinocum bizim iş sakın o mezarlığa gitmesinnnnnnnnn, emekliliğimize kadar bekleyemeyizzzzzzzz...
Tugba Can

pinomino said...

Fulycim haklısın:) O işler kesinlikle demleniyorlar orada:)

sevgili defnenin annesi:) çizimlerin yanı sıra yarım kalan şeyleri bir listelesem inanamazsın:) Bak iyi fikir! bir ara onları da yazayım ben:)

Tuğbacım olur mu hiçç:) Zaten o işler için bu işler bugün mezarlıkta:D

HamaratDiva said...

pino benim yarım dikişleri görsen :) diyorum ki eve dikiş bilen bir yardımcı aliyim ve yarım işleri ona yaptırıyım :))) nasıl fikir :)

Tijen said...

Annem minik bir kediden bahsetti Pino. Dedi ki sen görseydin mutlaka eve getirmek isterdin...

pinomino said...

enharcım kesinlikle harika bir fikir :D bende inanmazsın 28 metre taslanmamis denim, 25 metre amerikan, 5er 7 ser metre ketenler..ufak tefek desenliler ve 2000 tane pinomino etiketi var:))) zamanında gelenler gelmis giderken de bunları bırakmışlardı:))

tijencim ben bebeler biraz daha buyusun istiyorum bir kedim olsun. Ama o beni bulsun.. bir gun sokakta karsima cikiversin istiyorum:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...