Thursday, January 08, 2009

Hayalimdeki Ev:)

Bu çizimi Meraklı Minik dergisi Aralık sayısı için çizmiştim. Ev tasarlamaya bayılıyorum, ama iyi ki mimar olmamışım diyorum:) Çünkü evlerimde oturan insanlar bir odadan diğer odaya ulaşmak için oldukça fazla yol aşmak durumunda kalırdı:) Neyse..şimdi eve girin, yatak odasına ulaşana kadar kaç kediye rastlayacaksınz bakalım:))

21 comments:

Turkuaz Deniz said...

Pino mutfaktan, ust kattaki banyoya cikan dis merdiven hahahaharika:) Bir de yatak odasinin ustundeki ayakkabilara diyecek laf bulamadim, kedileri bosver onlari sayayim ben:)

pommeler said...

ev super olmuşşş bence
pino 5 kedi saydım
bi zamanlar bizim evimizde 4 tane vardı
hatta kedisiz bir hayat düsünemiyordum sonra ne oldu canım sevgili'yle tanıştım ve bi baktım ki kedilere alerjisi var adamın
aşk gözümü kör etti kedilerime yeni yuvalar buldum :(
sevgiliye de seni seçtim pikachu dedim :)

ipek said...

Pino keşke sen mimar olsaymışsın. Ama bu çılgın ruhla, her ne olursan ol en iyisi, en renklisi olacaksın..
Ev süper, renkler süper, ruh süper, sen süpersin:)))
hep diyeorum ya; enerjin sayfandan bile bulaşıyor bana..

sevgiyle

Anonymous said...

bayıldım çizime süper. ben de 6 kedi saydım :)

metanoia forever said...

ne güzel bir yeteneğin var. hayallerini görünür hale getirebiliyorsun. Hayallerimi ifade etmek bazen benim için çok zor olur. Belki de benimde sözel gücüm yüksek ama hayallerimi dile getirdiğimde karşımdaki kişi bunu kendi tecrübeleri, duygusal durumu, yaşı vs vs vs gibi flitrasyonlardan geçirerek algılayabiliyor. Habire küçük küçük bissürü dünyalar yaratabilirsin. ben mesela bu resimde renkli, yumuşacık, sıcacık ve bir o kadar basit ruh dünyanı görür gibi oldum. Eh sen çizmeye biz izleyip keyif almaya devam edelim o zaman.

metanoia forever said...

haa bi de tablodaki kedi resmini de sayarsan tam 7 kediş var bu resimde. Ben de çok severim kedileri, hayatımın her döneminde bir kedim olmuştur. ama en çok ilk kedim pamuk ve sarı gözlü kedim tidişko'yu severim.

KIKI'S DESIGN said...

Süpersin tatlım yawwwww:))))
öpüyorum seni çok çok!!!!

TUĞBA'NIN DÜNYASI said...

Yaa Pino yaa çok güzel ama bu evvv..ben zaten ev çizimlerine bayılıyorum.Neden tanrı bana da böyle senin gibi çizme kabiliyeti vermedi yaaa off..ben de sana hayalimdeki evi anlatsam çizer misinnnnnn:):):)süpersin sen.bu ev için seni yüzlerce kez tebrik edip öpebilirim:)sevgiler

TUĞBA'NIN DÜNYASI said...

Bu arada canım ben 6 tane kedi saydım hepsi de çok şekeeer..benim olsun mu bir tanesi.hatta seçtim oyun odasındaki kedicik benim olsun adı daaa pembo olsuuunn..

Flame said...

Hayalini kocaman bir ev süslüyor sanırım Pino. Umarım gerçek olur ve de bol kedili :) bende 6 saydım bu arada

Aydan Atlayan Kedi said...

Çizdiğin herşeye bayılıyorum bayılıyorum Pinoc'cum :)

denizero said...

__eve bayıldım ... mimar olsaydın da gayet başarılı olurdun bence bu hayalgücüyle :)__

pinomino said...

Nesecimm:) Vallahi o merdiven tamamen banyoya geçişi unuttuğum için proje dışı çizildi:) kaçak merdiven yani:)) Ayakkabilar ise hicbir zaman gercek olamayacak ayakkabi odamin hayalidir:D

pommeler tesekkür ederimm:) Evet yol üzerinde 5 toplamda 6 kedi var ..tebrik ederim:)) Bu arada sevgilini seçmen tabi ki çok iyi olmuş:)) İkinize mutluluklar dilerim:))

İpekcim:) çok sağol:) aslında enerji bulaşma olayını ekranla sınırlandırmasakta yeniden bir buluşma düzenlesek nasıl olur:)) çok özledim, şubat'ta görüşelim diyorum..ne dersin:)

Gülcancım, ha ha ha..yol üzerindeki kedileri sayacaktın:)) 5 tane! :D

metanoiacım, evet cok haklisin:) minik minik dünyalar yaratmaya bayılıyorum.. hani şu paralel evren olayı gibi benim de paralel düş dünyam var:) Bazen bu dünyada yaşayamadıklarımı o dünyada gerçekleştiriyorum süper oluyor:))) Bence sözlerini yazıya döksen sende aynı keyfi alırsın.. Başkası ne anlayacak ne anlam çıkaracak kaygısı çekmeden tabi ki.. O zaman tam olarak özgür hissediyorsun..
Bu arada 7. kediyi nereden buldun:)) Kediler 6, yol üzerindekiler 5 tane:))

Kikicimm bende seni öptümmm:))

Tuğbacım:) Bende çok seviyorum ev çizimlerini:) Hatta ileride bahçeli bir evim olabilirse eğer çizgi filmlerdeki evlere benzesin isterim:)) Oyun odasındaki kediyi sana hediye edeyim bari:))) Bu arada Yatak odasına kadar giden yol üstü kedilerini sayacaktın! 5 tane yani:D

Flamecim, aslında kocaman olmasa da bahçeli bir ev isterim doğrusu:)) Bak sen meraklı minik velisi olarak sınıfta kaldın:) Soruyu tam okumamışsın:) 5 kedi sayacaktın:)))

Aydan atlayan kedicim çok teşekkür ederimm:)) Bende senin yazılarına bayılıyorum:) sevgiler kocaman:)

Denizero, merhaba:)) Teşekkür ederim:) Aslında içimde kalmış olan bir meslektir kendisi, bak şimdi gaza geldim bir de mimarlık mı okusam ne yapsam:)))

metanoia forever said...

7. kedi tabloda duvarda asılı:))

Neslihan said...

Merhaba Pino,
Dergiden daha once bahsedildigini duymama ragmen, nedense ancak senin cizimlerinin de orada oldugunu ogrendikten sonra alabilme firsatim oldu :)
Cizimler super, dergi super, ve en onemlisi oglum 22 aylik olmasina ragmen bayildi bu dergiye:)
Ellerinize saglik

Şirin said...

Umarım en kısa zamanda bu eve kavuşursun...Bu çizimi hıdrellez gecesi mutlaka yine koy bloga da bende dilekte bulunayım burdan:) Yanına bir de gül ağacı olsun:))

pinomino said...

metanoiacım tahmin etmiştim:D

Neslihancım çok sevindim:) Gerçekten çok emek ve sevgi katıyoruz hazırlarken. Oğluşu öperim, kocaman sevgiler bizden ona:))

Esintilercim, tamam, hıdrellezde kocaman bir gül ağacı çizeyim ben:)) hepimiz dibine koyalım dileklerimizi:)))

Rakunt ideas said...

Ev çok güzel ellerine sağlık 5+1 kedi var sanırım.Sevgiler.

sena said...

Pınarcım;
Evin gerçekten çok güzel ve yaşayan bir ev olmuş. Ben merdivenlerin kenarındaki resimlere takıldım. Müthiş olmuş. Herşeyi düşünmüşsün. Sen mimar olmalıymışsın:))

pinomino said...

Tuğbacım doğru cevap:)

Senacım artık tasarlarız ileride yaşayacağımız evi birlikte:) Sende içini halledersin:D

Köklerden Uzağa said...

:) Can bu eve bayıldı. Teşekkürler. Akşamları dergiyi elimize alıp, "Aaa, Can eve gelmiş" diye başlayan bir oyun oynuyoruz. "Can'ın elleri kirlenmiş, hadi gidip ellerini yıkasın" diyorum. Hemen banyoyu ve lavaboyu gösteriyor. Sonra da diş fırçasını. "Dişleri yatarken fırçalayacağız, hadi gidip biraz oynayalım" diyorum. Tıp tıp merdivenlerden inip oyun odasına.. O kadar güzel ayrıntılarla donatmışsınız ki evi. Tek kelime ile muhteşem. Yani bingo.. 20 aylık Can bile bu derece tüm ayrıntıları algılayabiliyorsa, çok başarılı bir çalışma olmuş bence..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...