Thursday, February 26, 2009

Dumur

Dağınık bir insanım kabul ediyorum. Önemli belgeleri kaybetmekte de ustayımdır. Annem ise tam tersimdir. Arşivcidir yani. 1988'nin Temmuz ayının ödenmiş elektrik faturası lazım deyin şak diye çıkarıverir. Bizim evde ise bu ayın faturası bile nerededir bilinmez. Dipsiz bir kuyu gibi...
En son marifetim ise Arda'nın aşı kartını kaybetmek oldu. Bakacaktım en son ne zaman ne yapmışız diye.. Tabi ki yok..Bulamadım.
Anneme bunu söylediğimde koşup benim aşı kartımı getirdi:)) Otuz küsur yıldır saklamış:)) Allahım yaaa..bebekken olduğum tüm aşılar kilom boyum hepsi kayıtlı:)) Zaten sonrasında diyecek birşey kalmadı :) Aşı kartımı sevinçle aldım ve Arda'nın kartını aramaya yollandım.. Ama ne yazık ki hala bulamadım:))

22 comments:

guguk kuşu said...

Üzülme pinocum, bende senden beterim. Artık son zamanlar kabusum oldu hatta bu konu. Bana güvenmeyin, siz kaldırın modundayım buaralar. Dalgınlık mı, dikkatsizlik mi nedir bilmiyorum ama başıma çok iş açıyor. Umarım bulursun ben hala evlilik cüzdanımızı bulabilmiş değilim (lan yoksa benimkisi beni mi kandırdı, düzmece bi nikahmıydı bizimki, dur ben bi gideyim)Bu aşı kartından daha vahim bi durum oldu şimdi.

Haydins said...

En iyisi annene ver kaybolmamasi gereken seyleri :)

pinomino said...

Guguk Kuşcum, Yani sor ki gazoz kapakların nerede hemen çıkarayım ama şu garanti belgesidir, faturadır,
bana fenalık getiriyor..Senin evlenme cüzdanı ise süpermiş:)) Bizimkisi de nerede hiç bilmiyorum:)En iyisi onu da arayalım ne olur ne olmaz:D

Haydinscim zaten arkamızı hep o topluyor:))

Ateş Böceği said...

pinocum bende çok dağınık birisiyim aradığım bir şeyi hiç bir zaman bulamam ama dağınıklık özgürlüktür böyle odam dağınık masam dağınık benim dağınıklığım düzenli bir dağınıklık ama :)

denizero said...

__hahaha...walla süper, tam arşivci ruhu...her eve lazım anne:))__

Hayalbemol said...

Valla annen tam kütüphaneci olacak kadınmış aslında. Öyle olsaydı, onu orada baş sorumlu yaparlardı.

Flame said...

Bende saklarım herşeyi hemen hemen. Senin çekmecen hala aklımda :) Gazoz kapaklarının arasın akarışmasın Pino.

cakiltasi said...

ay pinom deli ediyor beni sizin pasaklılığınız. neyseki tencere kapaksınız da gül gibi yaşayıp gidiyorsunuz. bülo nasıl bir başak burcu o da ilginç bir ayrıntı tabiii :)
sizin çöp odayı karıştırsak neler çıkar kimbilir karşımıza zaten. tek fark ferihan teyze gibi düzen olmaması :)

uykucu said...

he he aynı ben benimde aşı kartım duruyor oğlanın aşı kartı yok ortalıkta:)tüm aşıları tamdı diye hatırlıyorum ama bak buda süper..5 yaştan sonra aşı varmıydı ki?
annen bir ara bize gelse keşke:))

denizanasi said...

hahaha süper :))

pinomino said...

Ateş böceği, vallahi benim de ayni durum ama duzen kismi sevdigim ve sevmedigim nesnelere gore degisiyor:) Ciddi isler nesneleri kuyunun dibinde kayboluyor:))

denizcim vallahi kurtarici rolunde oluyor:)

hayalbemol inanmazsin annemin hayaliydi kutuphanede calismak:) hatta staj yapmis ogrenciyken ama sonra MTA da calismis..orada da acayip duzenliymis..ben kime cekmissem:))

Flamecim cekmece daha da guncellendi:)) yok orada degildir..evin konsepti ayri..bir kamyon esya cikar dokuntu olarak:))

cakilim izinliyim evdeyim, bebelerin oda takimi gelecek..bosaltiyoruz iki odayida ..sorma cikan pasağı:)) Yani salondaki yemek odasina yığdık herşeyi..balkondaki dolabımsıyı da her devrildiğinde seni anıyoruz:)) hani sadece iki kapak ve yan cepheden oluşan arkası boş olan şeyi:)) bülo atmam diyor..delirtiyor:))

Figencim bende bilmiyorum işte.. Bazı aşıları belli periyotlarda tekrarlamak gerekiyor mu acaba? Soracağım doktora..

Denizanacım:) öpüyorum:)

ÇAğ said...

Pinocum meraktan sadece aşı kartını yazan doktoru merak ettim bize yakın muayenehanesi:))Bizde kartı kaybettik ama ben bilgisayara yazmıştım yani arşivciyim...
Öptüüüm

pinomino said...

Cağcım ben 73. sokakta doğmuşum:) Doktor beye baktım google da Arjantin caddesine geçmiş:)) Ben emekli olmuştur diye bakmamıştım..şimdi kaç yaşındadır acaba:)))

KIKI'S DESIGN said...

Pinommmm:)
Keşke anneciinde bıraksaydın aşı artını o daha iyi saklardı:))))
ben de aynı sen walla annemin sakladığı çok kıymetli barbie i aldım şimdi bulamıyorum:((((
işallah bulursun aşı kartını öptümmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!

Anonymous said...

ay cnm arama onu ararsan çıkmaz sen normal hayatna devam et çıkar o kendiğinden lakin bana hep öyle oluyor :D

Unknown said...

Benim babam da böyle işte,1980 senesine ait elektrik makbuzlarını tutuyor."neme lazım devlete güven yok diyor" ben borçlu olmayayım da:( eskiler mi böyle düzenliydi acaba? pek uğraşacakları iş yokmuydu ki?bu kadar düzen ve arşivci ruhu işlemiş beyinlerine.
bizim o kadar vaktimiz mi yok,yoksa tembel bir ruha mı sahibiz.yada ne bileyim biraz daha mı önemsiyoruz kendimizi."canım bu günde toplamayayım şu evi" deyip geçiveriyoruz...

bam telime bastın pinocuğum.ev almış başını gidiyor çamaşırlarım diz boyu evde kadın var işin içinden çıkamıyor:) :) bense üstüne senin yazını okuyorum.

AAAAAAA diye bir çığlık atasım geliyor:) ben bu kasvetli durumu kışın rehavetine veriyorum.yaz gelince herşey daha başka oluyor sanki hıı???

Turkuaz Deniz said...

Of! Ben de saklarim da bulmak kismi ayri dert! Belki de bu kadar cok tasinmaktan, hicbirseyi bulamiyorum ozellikle bu aralar, tam da uzerine denk geldi senin asi karti. Anneni kutsuyorum, selam ve sevgilerimi ilet.

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri said...

Ben de senin gibiyim.
Saklayamıyorum nedense:)

pinomino said...

Kikicimmm, kumaşların arasında kalmasın o Barbie... Kesin çıkar bir yerlerden...Bu arada odamın derinliklerinden yazıyorum, her an kutsal mercimek çizimine ulaşabilirim:)))

Yejades, kesinlikle haklısın! Aramayı bırakınca abidik gubidik bir yerden çıkıveriyor:))

Anne Tuğbacım, aynen!! Şu an iki günlük yıllık iznimi kullanıyorum..Neden mi..çocuklara oda takımı aldık, iki odayı boşaltmamız gerekiyor..Çıkan eşyalar bir kamyonu doldurur.. Evin şu an ki durumunu anlatmam mümükün değil:) Üzülme bizim jenerasyon böyle, yapacak şey yok:))))

Neşecim söyledimm..hatta sana bir şarkı bile gönderdim..Aaaa ben sana tel no verecektim!! valla bak simdi hatirladim:( Haftaya halletcem soz..cunku annemlerden almam gerekiyo.. allahim yaaa..dagildim diyorum ya anla iste!

OIzlemcim, bir sekilde duzenli olmak gerekiyor..bu bebeler okula baslayinca ne yapacagiz!! 10 kat artacak belgeler sorumluluklar:(

fuly said...

dağınıklık olayı bi kenara da sanki sen şimdiki halinin aksine epey tosuncuk bir bebekmişsihn. ardayla denizin neden 4 kilo ve üzeri doğduklarını şimdi anladım... :)

yilmazlar said...

benim annem de tam aksi dagınık ve hiçbişeyi elinde tutamayan bi kadın. bende ona çekmişim :((( ben çok isterdim bebekliğime ait birşeyleri görebilmek, dokunabilmek...
Çok şanslısın bence.

pinomino said...

Fulycim evet, biraz tombikmişim:)) Getiririm bir ara fotolarımı:)

Yılmazlar bugünden itibaren saklamaya başlayın derim:) Zararın neresinden dönseniz kardır:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...