Tuesday, March 31, 2009

Yaşasın Bahar

Ofisin floresan ışığının altında içim bayılıp giderken öğle tatilinde tüm ruh halim değişiverdi. Pırıl pırıl güneşli bir hava insanın psikolojisini bu kadar mı değiştirir. Benimkini değiştiriyor işte:)) İlk defa bugün hissedebildim baharın geldiğini. İçim ısındı, enerji doldu... Kıpır kıpır yerimde duramıyorum:))
Şu an sokağa fırlamak, mağazalardaki bütün fırfırlı elbiseleri, atkılı ayakkabıları, çiçekli tokaları ve rengarenk çantaları almak istiyorum:)) Biri beni tutsun yalvarırımmmm:))))

Brother Louie - Modern Talking

24 comments:

MAVİANNE said...

ayyy al benden de o kadarrrr

yaşasın bahar

Ful yaprakları said...

seni tutamam ancak eşlik edebilirim:)))

benimkuzum said...

tutmasak da hepimiz adına sen yapsan bu çılgınlığı :)
(camın arkasından güneşi tadını çıkarmaya çalışan ofis çalışanı)
sevgiler figen

ŞuŞu said...

durma pinocummm koşşş :)

ohhh mis gibi bir hava ,masmavi gökyüzü. ne güzel geldin bahar:)

guguk kuşu said...

ne tutacam, boşversene beraber gidelim, sonraaa beraber güzel bi kafede taze sıkılmış portakal suyu içelimmmmm, parmak arası terlik alalım....hadi hadi ne duruyosun

pinomino said...

Değil mi ama maviannecim:) Hiç bitmesin bu bahar:)

Ful yaprakları, harika:))) Ama bizi o zaman tutacak biri lazım mutlaka:)

Benim kuzum, yani ben hazırım her türlü çılgınlığa ama Bülent bu işe ne der bilemiyorum:))) Karşı camdan çoook sevgilerr:)))

Şuşucum, en fenası bu güzelliği hafta içi sadece 1 saate sığdırmaya çalışmak.. masayı kapı önüne çıkarsam nasıl olur acaba:))

Guguk kuşu gel vallahi:)) Burada kuğulu parkımız, botanik bahçemiz var.. portakal sularını alır, çimlerde yayılırız:))

özii said...

Ne çok bekledik ama , ha geldi ha gelecek derken işte bahar.
Hem boşver alınmış alınmıştır harca pinocumm

Aphraell said...

Bugün hepimizin içine bahar doldu sanırım. İzmir'de de mükemmel bi hava var odamda askılı tshirt ile oturup üşümüyorum şu an. İzmir kıştan yaza geçiyor bi günde :)) Şarkı seçimi de süper olmu, bahar öpücükleri sana :)

Halime said...

Birkaç dakikadır düşünüyorum yazacağım şeyi aslında şöyle demek geçiyordu içimden -nasıl bu kadar tatlı ve sevimli olabiliyorsun pino :).Tabi daha önce sadece sessiz okuyucu olduğum için vazgeçtim.:).Yazıların mutluluk verici yaşam sevinci aşılıyor bana :).Hep yaz pino olur mu ee bi de çiz :)

MAVİ UMUT said...

:) Ne güzel, bahar herkes de bir mutluluk oluşturuyor.

pinomino said...

Öziicimmm "alınmış alınmıştır" :)) süper bir söz bu:) eve çerçeveletip asmayı düşünüyorum:)))

Aphraell, izmir muhteşem bir şehir yaşamak için:) ne şanslısınn:) Benden de sana bahar öpücükleri:)) Geçen yaz eski foçadaydık.. yine aşık olup geri döndük:))

Halime:)) öncelikle hoş geldinn:))) Vallahi bilmiyorum ki.. içimden geleni yazıp çiziyorumm ondandır belki:) Ama çok mutlu etti beni yazdıkların.. çünkü içimdeki mutluluğu heyecanı çevremdekilere bulaştırmaktan büyük keyif alıyorum:) Kucak dolusu sevgilerimle:))

Ufuk çizgisi, gerçekten güneş ısıtınca doğayı, insanların içi de ısınıyor.. Bahar herkese iyi geliyor:)

asliberry said...

ama bu kadar güzel çizebildiğine göre bütün o fırfırlı elbiseler zaten senin. hepsine sahipsin, kalemini bir oynatmana bakar. ne güzel.

guguk kuşu said...

çizdiğin resme hayran kaldım...üstüne söylenecek tek bir kelime yok. gelmem mi, canım ankaram, nasıl özledim bilsen

Turkuaz Deniz said...

:) Burasi kapali ve soguk bugun, ama:

iyi ki sen varsinnn:) Brother Loui heheheh:)

Annecimmm 1980's nasildi diye sordu kucuk adam gecen gun yari ing. yari turkce :( cok guzeldi dedim, dur sarkiyi dinleteyim gelince:)

Bengi Gençer said...

yapma pino!! evdeki fırfırlıları, çiçeklileri bul ortaya çıkart! kıyma paranaaaa! duuuur!!

Aslı Cin said...

Pino, ben de havaya göre ruh hali lardanım, ama aman aldanma, bu havada alışverişe çıkma, daha şahane şeyler çıkacak vitrinlere :)

Bu arada küçükken benim de peteçe koleksiyonum vardı, yazından sonra onu hattırladım, nerdeler acaba şimdi?

Belgin said...

Baharla birlikte hepimizin nesesi geldi:)

Aphraell said...

Ben 5 yıl yaşadım Eski Foça'da, yerlisi sayılırım artık :) Oraya gidip de aşık olmadan dönen tanımadım, cennetin yeryüzündeki temsili gibi bir şey benim için.. Huzur = Eski Foça :)

denizero said...

__Harika bir hava vardı bu gün....yeniden doğduk resmen :)__

pinomino said...

Aslı merhaba:) Evet,zaten sahip oldugum çoğu şey çizim üzerinde:)) Gidip bir iki etek çiziktireyim bari:))
Yaman'a çok sevgilerr:)

Guguk kuşu, çok sağoll.. geldiğinde haber ver bak, biz şehrin tam merkezindeyiz:)

Nesecimmm,, ben takili kalmisim o yillara.. hic bir sey o zamanlarin tadini vermiyor.. modasi haric tabi:)) Deniz'i operimmm cokkk:)

Bembicim senden de okeyi aldim ya demin, he he:))

Aslı sen bilirsin tabi sezonu:)) ben bırakınca tekstili koptum gittim modadan.. iyi o zaman azcık daha sabır:)))

Belgincim güneşin gücü diyorum ben buna:)

Aphraell kesinlikle!!! ev bile bakındık biz abartıp.. Umarım bozulmaz o şirin kasaba havası.. 5 yıl yaşamışsın ne güzellll.. Deniz ile Arda'nın orada büyümesini çok isterdimmm..

Denizcim, kesinlikle bu hafta muhteşem.. sen bol bol hava al, iyi gelir hem:))

ÇAğ said...

Pinocum , tutma kendini al, hayata kaç kez geliyos, bak psikolojini düzeltmek daha kolay oluyor, psikolog daha pahalı, al gitsin, boş veeeer...
Öptüüüm

Anonymous said...

http://www.cheapcanadagooseparkas.ca Children are savvier than ever when it comes to fashion. [url=http://www.busesbitermi.com]dr dre beats heartbeats cheap[/url] Tvqlbs
http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Shop[/url] Ckplqk [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora store[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose outlet[/url] Take a camera or camcorder. [url=http://www.busesbitermi.com]dr dre beats cheap[/url] Uhhpee
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin shoe sale[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Shop[/url] Zntakk [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]cheap pandora[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]kensington canada goose parka[/url] Hefner, who was admittedly shocked and heartbroken by the split, began to defend his decision to get a new girlfriend immediately after on Twitter. [url=http://www.busesbitermi.com]dr dre beats heartbeats cheap[/url] Mnydut
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin uk[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose[/url] Kdbzhv http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...