Friday, May 15, 2009

Bahar Yorgunuyum...

Bıraksanız 10 gün yatağımdan kalkmadan uyuyasım var. Gözlerim kapalı çizim yapabilmenin yöntemlerini üretmeye çalışıyorum. 
Bir de dün sabah Göksu ile tanıştık:) Çok cici bir çizer.. Fimolarına bayıldımmmm, çok sevimli çocuk kitapları var bu tekniği kullanarak yaptığı. Bana da ilham geldi onun işlerini görünce:)) Bebelerime arabalar yapacağım Fimo'dan:)
Akşam ise ailecek Duman konserindeydik. Bengi 'ciğim ve eşi ile buluştuk konser alanında. Açık hava konseri olduğu için Arda ve Deniz'i de götürmüştük. Ama tabi gençlerimizin içip içip coştuğunu unutmuşuz:) Bengi sağolsun tüm gece Deniz'i kucağında taşıdı. Zaten 3. parçada alandan ayrıldık. 7. parçaya kadar da Bülent'in arabayı getirmesini bekledik. Bebeler çimlerde uyuyakaldı. Bülent iki veletle konsere gitmenin bir macera olduğunu ancak gecenin sonunda apartman kapısına geldiğimizde itiraf etti:) Bakalım, umarım unutmaz bunu:))
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorummm..... İyi tatillerrrr :))

Open Arms - Journey

22 comments:

Bengi Gençer said...

Ben Deniz'i kucağımda taşımadım kiii, dışardan öyle görünse de biz aslında Deniz'le kucaklaşıp dans ettik, sohbet ettik, mısır yedik, burun burun yaptık! İki yakışıklı minik delikanlıyla konserde olmak bana göre harikaydı Pino'cum!! :D

pinomino said...

Hi hi:)) Evet evet fark ettimmm:))) Arada geliriz biz yeniden:)) Zaten oğluşum merak etti gözlerini açınca ve seni göremeyince:D
öptük çokk:))

Oya Kayacan said...

Bayılıyorum çocukların paket gibi gidebilecekleri her yere götürülmelerine. Cin gibi yetişiyorlar işte sonuçta.
Uyku mu? Sabahları kalkamama durumlarındayım Pino'cuğum. Yazbastı galiba!

ŞuŞu said...

HOŞGELDİN:)
göksunun çizimlerini bende çokkk sevdim pino.

Duman konserine gelince bizde çok istedik gitmeyi ama öyküyü bırakacak biryer bulamayınca, bizde evmizde pek değerli sanatçımız öykü hanımın konserini izledik. pek keyifliydi. Bu sene bütün şenlikler konserler herşey kaçtı kaçacak:( Darısı seneye ne yapalım.
Ardayı da Denizi de öpüyorum:)

Belgin said...

Pinom, defet basindan gitsin su Bahar yorgunlugunu:)) Hepimizi fena carpti Bahar:)) Gerci buralarda mumla ariyorum bahari ama:))
Iyi hafta sonlari canim:))

Şirin said...

Çok iyi yapmışsınız bence... Ya onlarsız gitseydiniz sanki pek mi içiniz rahat edecekti:P Bende zamanında az taşımadım bebelerimi yanımda... Ferhan Şensoy'a giderdik daha mini minnacıklardı da:) Tiyatroya da belli yaş sınırının altında çocuk da alınmaz ya:)) Benimkiler nasıl ikna ederlerdi adamları. Yok çişim geldi demem yok ağlamam zırlamam:)) Amma velakin büyük oğulcuğum hep uykuya yenik düşerdi... Yorgun ama mutlu mesut dönerdik ve her dönüşte hep aynı sözler: "Yok böyle olmuyor... İnat etmeyelim de bi daha sefere annem baksın çocuklara:P"
Ama inan gün gelecek çocuklarında göreceksin ektiklerini biçerken Pinocuğum... "Bizlersiz konsere bile gitmemişlerdi" diye çoktan kayıt oldunuz tarihin sayfalarına...
Sevgiyle kal...

Ebru said...

Baharla ilgili durum herkeste varmış meğer ben depresyondayım sanıyordum:)

ben Ebru ankardayım ben de geçerken uğradım syfanız çok hoş.

beenmaya said...

duman konseri dedin de senden bize geldiler sanırım bu akşam da bizim gitme planımız var hadi bakalım :))

iyi tatiller bu arada...

gksk said...

:))))))))))))))))))))
ben de sizlere bayıldım. butun sıcaklığını herkeslere anlattım:) blogunda adımı gorunce de ayrı mutlu oldum. cok tesekkur ederim. iyiki tandım seni:)
duman konusunda hiç birsey kaçırmadınız biz sonuna kadar kaldık ama duman konserinde sıkılacağım hiç aklıma gelmezdi:( geleceğinizi bilseydim hemen damlardım yanınıza:)
umarım tekrar görüşürüz...

pinomino said...

Oyacım vallahi bunlar doğdukları günden itibaren paket:)) Gitmedikleri yer kalmadı.. bir de baya idmanlılar.. dağ tepe yürürler, lüks aramazlar.. tüm tatillerimiz macera bu nedenle:))

Şuşucum, konser çok kalabalıktı ve de hacettepe herkesi aldığından içeriye ben korktum açıkcası.. çünkü alkolde aldığından dolayı insanlar şişeleri falan attılar zaman zaman.. bebeleri kucaklara aldık zaten fazla da kalamadık.. Sizin konser de baya iyidir canım:))

Belgincim bu haftasonu defetmeyi planlıyorum bakalım:)) Umarım gider kendileri:))

Esintilercim, bende çok götürüyorum konserlere.. mum gibi dinliyorlar.. hatta yetişkinlerden çok daha iyi dinleyici olduklarını söyleyebilirim.. Zaten kendileri yalvarıyorlar.. bir tek çocuk tiyatrolarından mutlu değilim. çok ders verir nitelikte klişe konular.. umarım çocuk tiyatrolarına da önem verilir nitelikli oyunlar sahnelenir..çok sevgiler:)

Ebru merhaba hoş geldin:) Yok depresyon değildir o:) Hepimizde bir baygınlık var şu sıralar:) Çok teşekkürler ve sevgiler:)

Beenmaya, gidin değişiklik olur:) Biz bebelerden dolayı pek bir şey anlamadık. Ama sanırım sahne performansları iyideğilmiş çünkü Göksu'da sıkılmış:D

Göksucum merhabaa:)) Biz de çoook sevdik seni:)) Umarım yakında o cici fimocuklar yer alır dergimizde:) Bu arada konser işi çok spontane bir şekilde gelişti.. Yoksa kesin görüşürdük.. Biz sol tarafta Efes standının dibinde tünedik ilk yarım saat:)) En kısa zamanda görüşmek dileğiyle:D sevgilerr:)

Belgin said...

Pinom biz onu bu gün benim oradaki veda partisiyle kovaladik, istersen sende buyur:))

MAVİANNE said...

duman konseri mi???
ben de beğenirim onları

Biraz said...

fimo nedir? Clay gibi bir sey mi?

ŞuŞu said...

Birazcığım,fimo bir hamur. Hani şu çocukların oynadığı hamura benzer birşey birşey ama şekil verdikten sonra fırınlıyorsun yani pişiriyorsun ve donup kalıyor. bende fimodan öyküye yüzük,kolye, anahtarlık,kalem süsü falan yapmıştım.inanılmaz keyifli.Yani benim bildiğim budur ve umarım doğrudur. Farklı başka özellikleri varsa da daha iyi bilenlere soralım.göksucuğum doğru mudur) :)

Biraz said...

hmmm SuSu bilgi icin cok tesekkurler ben de gecen gun buna benzer materyaller aldim...ama sanirim benim aldiklarim firinlanmiyor...

Unknown said...

sizi takip ediyorum ve çizimlerinizi çok beğeniyorum,kolay gelsin,sevgiler

Turkuaz Deniz said...

Canim Pino:) Konser olur mu ki biz geldigimizde:) O zaman 2 Deniz 1 Arda gideriz hehehe! Olsun tecrube olmus cocuklara, bu da lazim...
Size de iyi haftasonlariiiii

Hayalbemol said...

Bu yorgunluk, son birkaç gündür bende de var.
goksukaraca da gerçekten iyimiş,
güzellikleri bize gösterdiğin için teşekkürler sevgili Pino.

gksk said...

ŞUŞU evet kesinlikle doğrudur. oyun hamurundan daha parlak renklere sahip, daha sert ama kuruyup çatlamıyor. fırınlandığında da rengini koruyor. çeşitli şeler tasarlanabilir( buzdolabı süsü, takı, biblo, oyuncak...) hem de çok eğlenceli:)

birkadin said...

merhaba pino hanimcim, ben yeni geldim buralara :) goksunun resimlerine de baktim ama sizinkiler de muthis :) sevgiler :)

bahar yorgunlugu icin de renkli renkli dusunun-kime diyorsam artik- :)

pinomino said...

Belgincim ben de burada kovdum ama gitmiyor:))

Maviannecim, 10 yıldan fazladır seviyorum kerataları bende:))

Biraz, sanirim konu aciklanmis sana:))

Şuşucum, bende bir ara cok yapiyordum, ama hep yakiyordum:)) Sonra sonra becerdim..Yine yapacagimmm:))

Dün Bugün çok teşekkür ederim.))

Neşecim gitmez olur muyuz.. mutlaka deneriz bir şeyler birlikte:))

Hayalbemol neyseki havalar ısındı.. Belki bu güzel havalar zindeliğimi yeniden geri getirecek.. ya da mahfedecek :))

Göksucum, fimo satışları patlayacak sayende :D

Görkem merhaba, hoş geldinn:)) Burada pek çok çizerle karşılaşabilirsin ve her birir ayrı renkli ayrı güzel:)) iyi seyirler:)) ve sevgiler:)

ŞuŞu said...

pinocum,bende az yakmadım :)) en son yaktığımda eşimden aaaa yeter artık yakacaksan yapma,yapacaksan da yakma diye azarı işitince,artık fırının başından ayrılmıyorum. börek pişirir edasıyla bekliyorum onları:))

evet gerçekten keyifli bir uğraş:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...