Friday, November 13, 2009

Hareketli Maketim

Bu maketi çok severek yaptım ben:) Bu ayın Meraklı Minik dergisinde taşıtlar konusunu işledik. Bu maketi ise ek olarak dergiye koyduk. Kartondan minik kırmızı arabam ok yönünde çekince yolda ilerliyor ve minik faremiz alttan sürpriz olarak çıkıp el sallıyor:))
Bu hareketli çalışmaların olduğu pek çok çocuk kitabı var. İlerideki hayallerimden biri de tüm sayfalarının böyle hareketli olduğu kendi kitabımı yapmak:) Tabi günlerin 50 saate çıkması gerekiyor benim böyle bir hayali hayata geçirebilmem için..
Bir de Cuma şarkısı hediye edeyim ben size.. Hem de çok eskilerden.. Herkese mutlu bir haftasonu dilerim..

Reality - Richard Sanderson

33 comments:

kara kitap said...

ben daha bu ayki meraklı minik'imi alamadım. :((( markete gitmem lazım.bu ay tam da araba delisi oğluşuma layık bir sayı olmuş,hayal gücünüze ve emeğinize sağlık.

pinomino said...

Kara kitap mutlaka alınnn.. İçi taşıt dolu bayılır eminim kii:))) sevgiler çok:D

KelebekAtölyesi said...

Dergide bir maket ne kadar güzel bir düşünce.Üstelik işleyişine bayıldım,sanırım bende alacağım.sevgiler
ellerinize sağlık

MAVİANNE said...

cuma müziğini çok sevdim
bu kitaba çocuklar bayılacak eminim
yaratıcılığına hayranım canım
nazar değmesin sana

isimsiz said...

O cıvıl cıcıl, insanın içini açan, ve gülümseten çizimlerinize ve kullandığınız renklere bayılıyorum. Eminim çocuklarında çok hoşuna gidiyordur bu keyifli çalışmalarınız. Dergide hareketli maket düşüncesi ile daha da zenginleşmiş dizaynız. Ellerinize sağlık. Severek yapılan işlerde başarılı olmamak ne mümkün. Sizi bir kez daha kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Seçtiğiniz Cuma müziğini de keyifle dinledim...

Sizlere de güzel bir haftasonu dilerim...

Sevgilerimle....

pinomino said...

Kelebek Atölyesi çok sevindim beğenmenize:) Teşekkür ederim:))

Maviannecim teşekkür ederimmm:) En çok çocukların yüzündeki heyecan ve sevinç mutlu ediyor beni:)) İyi ki bu işi yapıyorum ben:D Çok sevgilerr:))

Esmir merhabalar:) Çok teşekkür ederim bu kadar güzel düşünceler beni utandırdı.. Dergimiz için hep en iyisini yapmaya çalışıyoruz ekibimizle.. Hep birlikte aynı heyecan ve coşkuyu duyunca ortaya bu ciciler çıkıyor:)) Tabi ki aşık olduğum işi yapmam ayrı bir şans:)) Yeniden çok teşekkür ederimm.. kocaman sevgilerimle:)))

nalan said...

yukarıya konuşup sana bi kıyak yaptırmak lazım. böyle bir kitap çıkarana kadar senin günlerin 50 saat olmalı !

Deniz said...

bu sayıdan biz neler öğrendik neler : )
bloga da yazdım. Asker selamı, uçak nasıl uçar, taksi nasıl çevrilir? Süper bir dergi , emeği geçen herkesin eline sağlık.
Bu arada geçmişe dönük sayıları edinebiliyor muyuz, mesela bu yılın başından beri?

ŞuŞu said...

pinocummm,her ay olduğu gibi bu ayda aldık meraklı miniğimizi.Öyküyle birlikte maketini severek yaptık,oynadık.
Çizimlerinin hepsine severek baktık:)

Öyküde bende diyoruz ki iyi ki varsın pino:)
Bu arada müzik için ayrıca teşekkürler.
Öpüldün kocamannnn:)

nesobaby said...

Ben küçükken (80'li yıllar) babam iş nedeni ile birkaç sene yurtdışında kalmıştı. Bana ordan 3 boyutlu kartlar ve yine 3 boyutlu kitaplar göndermişti. Özellikle kitaplar beni çok mutlu ederdi. Açıp açıp oynatırdım. Sindrella ve Çizmeli Kedinin kitapları vardı. Aynen sizin bu maket gibi bişeyi çekince arkadan başka birşey çıkardı :) çok eğlenceliiii !! :) İnsan büyüse de çizgi kahramanlardan vazgeçemiyor.

pinomino said...

Nalancım tüm kalbimle katılmaktayım sana:D

Denizcim çok sevindim Yaz'ın sevmesine:) Bu arada geçmiş sayıları derginin içindeki (tam ortasında buunan) formdan işaretleyip isteyebiliyorsun.. kocaman sevgilenr ve öpücükler:D

Şuşucummm çok teşekkürlerrr:) nasıl mutlu oluyorum evlerinize ve kalplerinize çizimlerimle girmekten:D
O kadar mutlu oluyorum kii.. yeniden teşekkür ederimmm bende öptüm kocamannn:))

Nesobaby, ben hiç ayrılamadım ki o çocuk dünyasından:) Bayılıyorum çocuk kitaplarına, oyuncaklara, çizgi roman kahramanlarına.. büyüklerin dünyası çok sıkıcı.. ben burada çok mutluyummmmm:) kocaman sevgilerimleee:)))
not: bende 80li yıllardan beri çocuğum :D

guguk kuşu said...

hay allah, cuma müziğinin olduğunu bilseydim, daha sabahtan okurdum yazını:)

Gidi Kuzgun Güdük Fare said...

Biz de yaptık çok eğlenceliydi :))

sule_bilge said...

avuçiçi kadar biryerde yasadıgım için henüz bulamadım meraklı miniği , bi büyük kırtasiye var ordan umutluyum,inşallah vardır.
maket çok güzel olmuş,elinize sağlık.

Turkuaz Deniz said...

Nasilsa anaane dede, babanne biriktiriyordur bizim icin :) ama fare nereden cikiyor pinomcum ya?

Unknown said...

pınarcığım,

ellerine sağlık.hareketli otomobilimizi yaptık.anılın çok hoşuna gitti.zaten her ay meraklı miniği ne zaman alıcaz deyip duruyor.:D

Düşler Mutfağı - Butik pasta, Kurabiye ve Cupcake said...

Bizde pek sevdik pek eğlendik Azroşumla...Teşekkürler canım, emeğine ellerine sağlık!Biz dergiye komple bayılıyoruz zaten, cıvıl cıvıl rengarenk...

En kısa sürede de kendi kitabını çıkartmanı yürekten dilerim Pino:)

Sevgiyle kal,

pinomino said...

Gugukcum olsun.. bugün de dinlersin:))

Gidi kuzgun güdük fareee çok sevindim:)

Şule Bilge's Mom, umarım bulursunuz.. Bu arada derginin orta sayfasında geçmiş sayıları sipariş formu var.. posta yoluyla belki daha kolay olur sizin için.. Ya da e-dergi seçeneği aklıma gelen bir çözüm.. çok sevgilerimleee...

Nesecimm.. evet evet biriktirsinler.. özellikle bilim çocuk artık sizin için daha iyi olur, fare el sallıyor yolda bak:D

Tubacım çok sevindimmm.. ufaklıkların beğenisini kazanmak en önemlisi :)) öptüm miniği:D

Düşler mutfağııı.. umarımmmmm.. gelecekteki kitabımı raflarda hayal etmek bile çok büyük bir çalışma enerjisi veriyor:)) Kocaman sevgilerimle:))

Nesobaby said...

Çok merak ettim Meraklı Minik'i ben de gittim aldım birazdan da çocuğu olan bir arkadaşıma hediye edeceğim :) Umarım küçük oğlunun hoşuna gider :)

Anonymous said...

Sevgili Pino,
Ben ve oğlum Utku bu ay Meraklı Minik Dergisi'ne bayıldık. Dergideki tüm faaliyetleri defalarca yaptık. Yapılacak birşey kalmayınca, elinde makasla gezmeye başladı oğlum. Taşıtları, resimleri kesip kesip dolabına yapıştırıyor. Hareketli maket gerçekten harikaydı. Haftasonumuz bu dergi ile geçti diyebilirim...Renklerine, kalemine sağlık....Öpüldünnn

füsfüs said...

bu ayki sayıyı da bulduk neyse ki ve her ay 10 tane getiren bir de bayi bulduk, her ay başı ordayız artık
maketi hemen yaptım, dergiyi kızımla inceledik, sanırım onun kadar kendim için de alıyorum, her sayıyı merakla inceeliyorum
umarım istediğin kitabı bir gün gerçekleştirir bizlerle buluşturursun

Şenay- Doğam said...

Almazmıyız dergımızı hemen aldık :)
Yapmazmıyız maketımızı hemen yaptık :)bız senın bu sevımlı.. ınsanın ıcını ısıtan cızımlerını..renklerını.. her ay evımıze mısafır etmekten cok ama cok buyuk mutluluk duyuyoruz :)

Sevgıler..

kara kitap said...

dün meraklı minik'imi aldım.tüm akşam oğluşla çok güzel vakit geçirdik.önce hareketli maketi yaptık.biraz onunla oynadık.ama en çok içindeki oyuna bayıldı.mavikent,ışıkkent,yeşilkent ve güneşkent...tüm kartları o topluyor ve nedense hep o kazanıyor. :)))çok güzel olmuş çooook.elinize yüreğinize sağlık.

TUĞBA'NIN DÜNYASI said...

Pinocum bu maketin çok şipşirin bişey olmuş. treni de olsa keşke bunun hem de buharlı tren olsa duman çıkartsa ve çuf çuf yapsaaa..senin bu tür yaratımlarına bayılıyorum zaten. aldığım dergilerdeki şeyleri ben bile zevkle yapıyorum.mor fil kumbaram hala duruyor.bu arada canım ben seni blogumda kitaplarla ilgili bir mim de mimledim canım. haber veriym dedim bir müsait zamanında yazarson belki bişeyler ufaktan haa ne dersin:)

İkizBebek said...

dergi harika,harika,bebeklerim cok seviyorlar.

pinomino said...

Nesobabycim umarım severler hep takip ederler:))

Betülcüm çok sevindim:) Bizimkiler de çıkartmaları evin bilimum köşelerine yapıştırıyorlar:) Her an her yerden çıkabiliyor.. Sanırım bu çıkartma aşkı ilkokula kadar sürecek:) çok sevgiler:))

Füsfüscüm umarımm:))) Gerçekten çok fazla hayalim var ama hangi birini hangi arada yapacağım bilemiyorum:) Zamana bıraktım akışını... çoook teşekkürler bu güzel dilek içinnnn:)) sevgilerrr

Dogacım işte bu güzel yorumlar yaptığım işe duydugum aşkı canlı tutuyor:) Hayatım boyunca sadece çocuklar için (ve de hep çocuk kalacaklar için:) çizmek istiyorum:) sevgiler kocaman:)

Kara kitapcım bizimkiler gözle kaş arası hile yapıyorlar:) bende her defasında yemiş gibi çaktırmıyorum:))) O oyunu çok severek çizmiştimmm.. Beğenmenize de çoook sevindimmmm:) Oğluşa kocaman bir öpücük iletin pino teyzesinden:D yoksa abla mı desek :D

Tuğbacım mail attım sana.. mim için inşallah diyeyim.. daha hiç bir mimi oturup yazamadım da:)) Ama konu kitap ise bak o zaman benim için daha kolay:) çook öptümmm:))

İkiz bebek merhabaaa... severim çok ben onlarııı:))) öpücükler çok:))

g said...

ben de kızıma aldım bu ay ilk defa bu dergiyi. bu çizimler bana yabancı gelmiyor dedim. meğer sizmişsiniz. dergiyi de çok beğendim içinde hiç bilgiler olmayan dergiler 5-6 TL. bu dergi 3 TL. geçmiş sayılarını da isteyip alabiliyorsunuz üstelik. çok beğendim. emeği olan herkesi tebrik ediyorum.

lezzettabağı said...

Merhaba!
Ne kadar güzel bir blogunuz var!İçimi açtı resmen!Hemen izlemeye aldım.
Sevgiler...

benden, bizden... said...

Bu çocuk kitaplarını yavaş yavaş öğrensem süper olacak :)
Ne güzel bir iş çıkarmışsın ellerine sağlık...

pinomino said...

Sevgili g çok teşekkürlerrr:) Dergimizi zevk alarak ve beğeniyle takip etmenize çok sevindim:) Ufaklığı öperimm.. sevgiler çok:)

Anne ve Kızlarııı , yaşasıınnn:))) Teşekkür ederimm:))

Poh poh perisi.. ne tatli bir minik o oyle:)) Hayırlı ugurlu olsun.. Annelerin dunyasına hos geldiniz bu arada:)) Umarım faydalı olur hem bu blog hem de bu yayınlar size.. gule gule buyutun tatlı bebisinizi:)) sevgiler cokk:)

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri said...

Pino'cum ben bu dergiyi Antalya'da nerede bulabilirim?

pinomino said...

Özlemcim aralık sayısını alıp (migroslarda ya da gazete bayilerinden) içinden çıkan istek formundan kasım sayısını işaretleyip alabilirsinn.. çünkü yeni sayı çıktı ya.. geçmiş ayı ancak bu şekilde bulabilirsinn
sevgiler çok:)

ZeyNes said...

Günlerce elinden düşürmedi kızım bu maketi...ellerinize sağlık:) Cizdiginiz herseye oldugu gibi buna da bayıldık:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...