Monday, February 15, 2010

Van Gogh Ankara'da!

Tek kişilik oyuna tek kişilik biletim vardı:) Sonra bizim kızlar da gelmeye karar verdiler :D Gelecek haftayı iple çekiyorum!!
Çabuk gel Vincent :)
Detaylı bilgi için minik bir tık!
Biletler için ise biletix

9 comments:

Leylak Dalı said...

Bu çizim harika olmuş. Resmin orijinali beni hep tatsız anılara götürür. Yıllar önce bir ameliyattan ayıldığımda yatağın başucunda bu resmin reproduksiyonu asılıydı. Ne zaman baksam hastane günlerime dönerdim. Ama bu çizimi gördükten sonra Van Gogh'un odası artık beni gülümsetecek. Çok tatlısınız:))

cakiltasi said...

pinom ben geçen sezon seyrettim. hakan gerçek çok tatlı. zati severim sesini tipini. kendi tiyatrosunu kurmuş destek olun gidin izleyin. eskiden müşfik kenter oynamış bu rolü o da ona asistanlık yapmış. şimdi usta olarak karşınızda.

pinomino said...

Leylak Dalı beğenmenize çok sevindim:) Bu çizimi geçen yıl yapmıştım.. Minik bir kaç düzenleme ile yeniden yayınladım.. Kocaman sevgilerimle:)

Çakılım Bülent yıllar önce izlemiş Müşfik Kenter'den. Çok beğenmiş.. Biliyorsun Vincent aşkımı:) Heyecanla bekliyorum gelecek haftayı :D

kutupayusu said...

bende bu hafta sonu gidecem....aynı heyecan bendede mevcut :)

pommeler said...

heyecan bekliyorum pinocumm

pinomino said...

Kutupayusu harika:D Bu arada hos geldiniz :))

Pommecim seramik grubu etkinliklenrimiz tam gaz devam ediyor, yasasin :D

Anonymous said...

Merhaba,
resimlerinizi alip cerceveleyip asiyorum bloguma...
bilginiz olsun!

cok güzeller nasil yapiyorsunuz
tekniklerinden bahsetseniz birazcik bizde ögrensek ciraginiz olsak sizin...:)

Anonymous said...

''Ben, gözlerimin önünde olanı olduğu gibi vermekten çok, boyayı kendime göre bir amaçla, anlatmak istediğimi daha bir kuvvetle dile getirmek için kullanıyorum.'' demiş Van Gogh sanki senin hoş çiziminden bahseder gibi...

sevgiler

eski komşu Neslihan

pinomino said...

Neslihancım, teşekkürler ne güzel yazmışsın:) Sende benim gibi Van Gogh'u seviyorsan Theo'ya Mektuplarını okumanı tavsiye ederim. Benim başucu kitaplarımdan biridir. Sevgiler kocaman..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...