Tuesday, March 02, 2010

Elektrikli Süpürge

(Okumak için üzerini tıklayınız.)
Evim dergisi yaklaşık 3 yıldır severek takip ettiğim dergiler arasında. Hatta en büyük keyiflerimden biri gece ufaklıklar uyuduktan sonra tüm dergilerimi toparlayıp üçlü koltukta bir kupa çay eşliğinde renkli sayfaların arasında kaybolmak.
Kimi zaman ise annemle bir türlü hayata geçiremediğimiz ama hepsi de şahane! olan dekorasyon fikirlerimizi kağıtlara notlar şeklinde yazıp dergi sayfalarının arasına iliştirmek:)
Derginin geçen sayısında "Elektrikli Süpürge" isimli köşeyi hazırlayan tasarımcı Emre Özgüder zigon nedir diye sormuştu. Hemen küçüklüğümden kalma zigon korkusunu kendisine yazmış ve de Zamazigon Canavarını çizip yollamıştım. Ama tabi ki Mart sayısını elime aldığımda bu canavara yazısında yer vereceğini hiç düşünmemiştim:) Benim için çok büyük bir sürpriz oldu:)
Kendisine buradan çok teşekkür ederim:)
Bu arada Zamazigon Canavarı annemlerin evinde hala yaşamakta :) Ve hala (eğer oradaysam) misafirlere tarafımdan dağıtılmakta:))
Herkese sevgilerimle...

4 comments:

pınar said...

Benimde evim dergilerinden köşe zigon oluşturacak kadar birikmiş ve her sayısını halen okumaya devam ettiğim bir alışkanlığım var.Keyifle okudum yazınızı:)

Turkuaz Deniz said...

cok guzel isim bulmussun pino'm :)
ne guzel bahar, evet!!!

guguk kuşu said...

çocukluk işte, korkularınız bir o kadar basit ama ürkütücü, umutlarınız ve mutluluklarınız da yine bir o kadar basit ve uçurucu olabiliyor işte. ama sonuç olarak çocuklukta herşey o kadar içten ve spontan ki......çocuk halimizle kalabilseydik belki çooook üretken olabilirdik. belki de sen öyle kalanlardansın pinocum.

pinomino said...

impossible ayni sekilde biriken yuzlerce dergim var.. onlardan vaz gecemiyorum.. yakinda sadece bir odayi dergi odasi yapacagim:))

nesecim mailimden okuyabildigim ve su an goremedigim yorumun icin tesekkurler:) hala goremiyorum gercekten.. gorunmez kadin seni:)))

guguk kusu bilsen daha ne yaratiklar var bende o gunlerden kalan ve tabi ki abidik gubidik aliskanliklar:)) bilmiyorum öyle mi kaldim acaba?? sevgiler çok:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...