Wednesday, March 03, 2010

Renkli Kuyruklu Horozum

Mart ayı Meraklı Minik dergimizin teması çiftlik hayatı. Yine rengarenk keyifli bir sayı oldu. Umarım ufaklıklar severek okuyup oynarlar. Herkese sevgilerimle...

11 comments:

nohut oda said...

her ay alıyoruz ben arşivliyorum..kızım daha küçük olduğu için:)

pinomino said...

sevgili nohut oda, dergimiz 3-6 yas grubu icin.. blogunuzdaki fotograflardan gordugum kadarıyla yavaş yavaş başlayabilirsiniz gibi geldi bana:) cok sevgilerimle:) kızınıza çok öpücükler:)

Nurşen said...

biz ilk defa geçen ay aldık.kızım çok sevdi aldığımız günden beri hiç elinden düşürmedi.Yeni sayıyı merakla bekliyordum...sevgiler..

nehircce said...

Merhaba,biz bir periyoda sokamadık ama, elimizden geldiğince takip ediyoruz oğlumla,tüm emek verenlerin ellerine sağlık sevgiler.

sule_bilge said...

akşam aldık gene çok hoş,elinize sağlık ekip olarak pinocum

Unknown said...

her ay olduğu gibi bu ayda gazete bayinin önünde bulduk kendimizi;) bizim ilk işimiz eşleştirme kartlarını ayırmak oluyor;)her ay 2.işimiz 8-9.sayfadaki etkinliği yapıyor iken bu ay önemli bir değişiklik yaşadık! makasla kesmeyi tamamıyle beceren oğlum horozunu kendi kesti tüylerinide anne koydu:) imece usulü bitirdik etkinliklerimzi...

hepsi yine çoook güzeller ellerine sağlık pınarcığım:)

Anonymous said...

:)asya 23 aylık ve uzun zamandır içinde bize uygun şeyler bulabiliyoruz:)horozumuzun kuyruklarını taktık bile:)sevgiler

İkizBebek said...

üyelik sistemi çok iyi oldu.ikizlerim biraz daha büyüdükleri için artık 2 şer tane alıyoruz.çizimlerini çok seviyoruz.bazen orta sayfada tek renkli(kahverengi)ve karışık çizimler oluyor bir tek onları sevmiyoruz.
sevgiler.

makcig said...

Her zaman ki gibi harika olmuş.İşlerimi kolaylaştıran bir dergi bu ellerinize sağlık.Şehr-i Bursa'dan sevgiler.

pinomino said...

Nursen cok sevindimmm.. miniginizi operim cok:)

Nehircce abonelik sistemimiz basladi. en kolayi oyle olur sizin icin.. bayilerde bazen kalmayabiliyor.. sevgilerimle:)

Şulecim teşekkür ederizzz:)) opucukler:)

Tubacım inanır mısın bizimkiler de oyle.. gerci once oyun var mı oyun diye zplıyorlar.. sonra tum kartlar cıkarılıyor.. tum cikartmalar da evin bilimum noktalarına yapistiriliyor:D sevgilerimle:)

asya selda cok sevindimm.. ne guzel degil mi o oyun:)

ikiz bebek:) biz de bizim ufaklıklara aynen ne alırsak 2 tane almaktayız:) begenmelerine sevindim cokk.. karisik cizimlere de buyudukce alisirlar sanirim:) optum ikisini de cok:)

makcig hos geldinizzz.. cok tesekkur ederimm.. sevgiler ankara'dan:)

Berna said...

Uzun süredir alıyoruz Meraklı Minik'i kızımla ve etkinlikleri çok severek yapıyoruz. Hatta eski sayıları da aldık. Aboneliğe de geçtik süper oldu :)Kızım bayılıyor, defalarca okutuyor bana. Çizimleriniz çok sevimli :) Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...