Friday, May 07, 2010

Eylül Ilgın


Eylül Ilgın dergimizin minik okuyucularından. Meraklı Minik'in yeni sayısını tanıttığım yazıma annesinin bırak
tığı yorum şöyle :
4-5 aydır meraklı minikle beraber bilim çocukta almaya başladık.Bilim çocukta sizin çizimleri görünce "ben bunları bir yerden hatırlıyorum " dedi. Hiç söylemedim zamanla kendi bulsun istedim.Geçen gün yanıma büyük bir keşif yapmış bilim adamı gibi geldi ve " Buldum" dedi."Arkasından eline aldığı dergileri çıkardı ve çizimleri gösterdi."Aynı kişi çiziyor dimi" dedi."Dİ " dedim anladı:)
Ben böyle yorumları okuyunca inanılmaz duygulanıyorum.
O minik tosbiklerin hayal dünyalarına çizimlerimle girebilmek, ilgilerini çekmek, etkilemek ve ilham vermek bana dünyaları veriyor. Her defasında derin bir nefes alıyor ve iyi ki çocuklar için çiziyorum diyorum :D
Düşünsenize okuma yazma bilmeden sadece çizgilerinizden sizi tanıyorlar!! Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi?
Eylül Ilgın'ı ve tüm minikleri kocaman kucaklıyor sevgilerimi yolluyorum :)))

14 comments:

Elçin said...

Dün aldık dergimizi, yine büyük bir hevesle açtı dergiyi, yapıştırmalarını çıkardı hemen, sonra oturduk beraber, ben okudum o dinledi, göle balık çizdi, kaplumbağa çizdi, kimi böceklere ıyyy dedi, kimilerine ayy:))
Herşer yine süperdi, yarısında bıraktık, hemen bitmesin ama dimi.:)Elinize sağlk.

pinomino said...

Yaşasınnn:)) Çok sevindimm:)
Hem böcükler artık çimlerde çayırlarda gezintiye çıkmaya başladı.. birlikte gözlem de yaparsanız ne güzel:D
Lülüşü kocaman öperimmmm:D Sevgilerimi kendisine iletin lütfen tamam mı :D

Banu Taylan said...

yihuuuuuu :D

ŞuŞu said...

Bizde de var bir pino aşığı,her sayıyı merakla ve heyecanla bekleyen,kocaman bir arşiv yaptık kendimize adnı da pino'nun dergileri koyduk:D
Pino'nun kedisi,pino'nun kuşu:)

Geçen sene doğum gününde öykü için armağan ettiğin şarkıyı ve deniz kızını hatırlıyor senin ismin her geçtiğinde,öyle güzel bir yerin var ki Öykü'nün dünyasında:)

İyi ki varsın pinocuğum:)

pinomino said...

Banucumm öpücüklerr :))

Şulecimm çok mutlu ettin beni bu yazdıklarınlaaaa:))
dergimize bekliyorum bak.. Öykü bir de yerinde görsün nasıl hazırlanıyor o sayfalar :)) Çok çok öperim onuuu:)) Pinonun dergileri demek hi hi :))) Bissürü sevgi baloncuğu yolluyorum buradan :D muck!!! :D

Unknown said...

gecen gunlerde sızın blogu okurken geldı oglum yanıma ve sayfayı gorur gormez aaaaaaaaa meraklı mınık dedı :)
emegınıze tesekkurler

pinomino said...

Nage... çok öperim o minik oğluşu ben:)) benim tosbiklerde markette meraklı minik görünce anne sen mi koydun bu dergileri buraya diye soruyorlar:)) Kocaman sevgiler :D

кυρα кızı ♥ said...

Minik bir çocuk değilim ama,yine de söylüyorum.Blogunuzu ilk keşfettiğimde sizi tanımıyordum,Bilim Çocuk ve Meraklı Minik'teki çizimleri yaptığınızı bilmiyordum.Bir arkadaşım ödev için Bilim Çocuk kartlarını getirdi,orada "Pınar Büyükgüral" yazaısını görünce heyecanlandım "Ben Pınar Abla'yı tanıyorummm " dedim =) Ayrı bir yakınlık geliyor sanki bloglardan sizi hiç tanımasam bile sanki uzun zamandır görüşüyormuşuz gibi hissettim =)

pinomino said...

Özgecimmm yaşasınnn:))
Çok seviniyorum sizlerden böyle güzel mesajlar aldıkça ben :D
Bu arada bende senin blogunu takibe aldım:)
Seni ve arkadaşlarını kocaman öperimmm :) Sevgilerrr :D

ne yazdı ne yazamadı said...

pinocuk tebrik etmek istedim seni buradan. çizimlerden tanınmak çok haklı bir gurur. çok iyi anlıyorum hislerini. sevgilerimi yolluyorum. ayrıca benim yeğenin yaşı artık geldi onu da abone edeyim diyorum. öpücükler.

Pratik Anne said...

Ben de senin cizgilerini taniyorum sip diye. :) Seni sahsen tanimasam da dergileri arkadasim hazirliyormus gibi geliyor.

SERAP said...

Eylül Ilgın adını görünce nasıl heyecanlandım bilemezsin.Eylül Ilgın'da görsün istedim ve hemen çağırdım.Sayfada adını görünce şaşırdı.Bu benim adım dedi.Anlattım adının neden orada olduğunu.Yazdıklarını okudum.Bende bişeyler söyleyebilir miyim dedi.İşte Eylül Ilgın'dan Pınar ablasına kısa bir not:

"Yazdıklarını çok sevdim.Bende büyüyünce onun gibi güzel şeyler çizmek istiyorum.Zaten resim yapmayıda çok seviyorum.Bende Pınar abla'yı kocaman öpüyorum."

Sorun olmazsa yazınızı Eylül Ilgın'ın bloğunada koyabilir miyiz?

pinomino said...

ne yazdı ne yazamadı çoook teşekkür ederimmm:)) tabi tabi olur aboneee.. yaşı gelmediyse bile biriktirinnnn... kocaman sevgilerrrrrr:)))

pratik anne yaşasınnn:) e tabi canım blog arkadaşıyız ne de olsa :) kocaman sevgilerrr:))

Serapcım tabi ki koyabilirsinn.. bu çizim eylül ılgın'ın zaten:) severim onu benn.. minik bir çizer yetişecek baksana:) umarım o da en keyif alacağı mesleği seçer tüm yaşamı boyunca mutlu olurrr.. koskocaman öpücükler :D

Uzun Yollar said...

pinocum senin çocuklar için çizmen gibi bende çocuklar için yazıyorum birkaç yerde:)
Bilim Çocuk dergisini de her ay aldığımda çocuklar gibi seviniyorum. Seninle birlikte dergideki tüm çizimlere bayılıyorum harikasınız hepiniz :)

seni benim yazdığım dergilere de söylesen çizer misiiinnn? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...