Wednesday, December 22, 2010

Minik Kardeşlerimize Hep Destek Tam Destek


Sevgili Hülya sayesinde haberim oldu bu anlamlı etkinlikten. Sevcan Alayurt'un kurucusu olduğu "Minik Kardeşlerimize Hep Destek Tam Destek Grubu" şimdiye dek sayısız kampanyaya imza atmış. Bu sefer de minik kardeşlerimizi ısıtmak üzere mont kampanyası yürütüyorlar. İstanbul'da Korkusuz Giyim firmasıyla anlaşmışlar. Firma 30 liralık montları 13 liraya veriyor. Tek yapılması gereken firmanın hesap numarasına 13 tl yatırmak. Her 13 tl bir miniğin kışı sıcak geçirmesi demek.
Montların alımı, dağıtımı grup tarafından takip edilip yapılıyor. Daha detaylı bilgi isterseniz Sevcan hanım ile iletişime geçebilirsiniz.
Ben bu kampanyaya katılacağım. Bunun yanı sıra katılanlar arasından Arda ve Deniz'in huzurunda çekilecek kurada 4 kişiye imzalı kitabımı hediye edeceğim:)) Yapmanız gereken bana kampanyaya katıldığınızı bildiren bir mail atmak. (mail adresime profil bilgilerimden ulaşabilirsiniz)
Haydi yeni yıla girerken minik yavruları da düşünün. Eğer kitap ya da kırtasiye yardımı yapmak isterseniz gruba üye olup kampanyaları incelemenizi tavsiye ederim.
Bir de bu kampanyayı çevrenize yayabilirseniz bu bile büyük yardım olur miniklere.. Bir mont bir monttur.
Kampanya Bilgileri:
Korkusuz Giyim
Akbank 213 (Mercan Şubesi)
Hesap No 9455
IBAN: TR71 0004 6002 1388 8000 0094 55
Telefon: 0 212 511 95 31

Herkese Sevgilerimle...

17 comments:

Hayal Arkadaşlarım said...

Pinom paylaşım için teşekkürler. Gidiyoruz maaa aile. Bu arada arka plan çok güzel olmuş. Güle güle kullan.

ece arar said...

tabii ki hemen minifikir.com dan duyuruyorum. teşekkürler.

pinomino said...

Hayal arkadaşları teşekkür ederimmm...

Ece'cimm çok sağol:D öpücükler:D

tülin said...

Sevgili Pino,ne güzel bir etkinlik.

Bak bizde de ne var?

http://bulutgolgesi.blogspot.com/2010/12/eger-ankara-da-yasyorsanz.html

YAYINLAYIP DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAMIZA YARDIM EDERMİSİN?

pinomino said...

Sevgili Tülin, minik Sarp'tan haberim var:( Geçen hafta iş yerinde aldık kermes biletlerimizi. bugün facebook , friendfeed ve twitter da paylaştım. bir iki gün içinde de blogda yayınlayacağım yazısını yazıp. sarp bebekciğe umarım tıp çare bulur.. haber verdiğin için çok teşekkürler, sevgiler...

Ebru said...

Sevgil Pino hazırladığınız çizimle birlikte sayfanızın linlini de vererek blogumda duyurdum kampanyaya katılıyorum mailinizden de iletişime geçeceğim:) sevgiler.Ebru

Ebru said...

izinsiz ekledim çiziminizi ama :)

pinomino said...

Sevgili Nehir İda çok teşekkürler:)) Çizimi minikler için yaptımm.. tabi ki ekleyebilirsiniz:)) Kucak dolusu sevgiler:))

Terazi said...

... ayrıca, çiziminizi kendi blogumda alıntılayarak sizin sayfanıza yönlendirdim.

sevgilerimle..

pinomino said...

çok teşekkür ederizzz :D

Terazi said...

Merhaba,

İlk mesajım gitmemiş, arkasından gönderdiğim ikinci mesaj ilk sırayı almış ve tuhaflık da bu yüzden olmuş :)

Sevgili Pino, teşekkür ederim vesile olduğun için...

Tam da bu sabah, bu konu ile ilgili bir araştırma içine girme niyetindeydim. Bir yatılı bölge ilköğretim okulu (YİBO) için ihtiyaç vardı ve gelen bu kampanya haberindeki üretici firma adresi öyle iyi oldu ki...

Hem bu bahsettiğin kampanyaya katılacağım, hem de diğer çalışmalar için bahsi geçen firma ile irtibata geçeceğim.

Tüm emek verenlere sonsuz teşekkürler ve sevgiler...

pinomino said...

Sevgili Terazi harika!!
Umarım YIBO'lar içinde ihtiyaçlar giderilir! Çok mutlu oldumm :D
Kampanyaya katıldığınızda beni de mail yoluyla haberdar ederseniz sevinirim:D
kocamannn sevgilerleee:D

Nesobaby said...

Pino'cum çok güzel bir kampanyaymış ben de katılmak ve paylaşmak istiyorum. Benim sayfada da bunun bot'lu versiyonu var ADD 'nin Van şubesinin düzenlediği. Onda da 20 TL 'ye bot alıyorsun ve onlar senin adına Van'daki miniklere hediye ediyorlar. Bir de kitap kampanyası düzenledim işyerinden ve çevremdeki arkadaşlarımla. Haftaya da onları göndereceğim Antakya'da bir köy okuluna. Aynı kitapları da getiren arkadaşlar oldu. Bunlardan bu gruba da gönderebilirim diye düşündüm şimdi çok güzel oldu :))

pinomino said...

Nesobabycim harika!! Ne güzel kitaplar yerini bulacak!!
Van'a geçen hafta annemle yolladık biz koli... aynı şekilde burada bir imalatçıdan bot bulduk uygun fiyata... o kadar çok ihtiyaç var ki..nereye yeteceğine şaşırıyor insan:((( hele ben dergilerimizi tüm çocuklar okusun, hepsi faydalansın istiyorum.. ama erişebildiklerimiz okyanusta bir damala sadece:((( şimdi aklım yine facebookta rasladığım Kars'taki bir anaokulda.. sadece plastik sandalyeleri var o kadar:((( oofff offf:((( keşke tüm çocuklara yetebilsek....

Nesobaby said...

Pinoo sen üzülme onlara da bir kampanya yapalım? :) Arkadaşlarım sayesinde yaklaşık 200 belki daha fazla kitap topladım haftaya da gönderiyoruz babamla, bir kampanya da onlara yaparız ne olacak? :) Herkes birilerinin öncülük etmesini bekliyor sen bana mail atabilir misin okulla ilgili ayrıntıları? Nelere ihtiyaçları varmış öğrenelim ;)

pinomino said...

Hemen yolluyorum:)))) öpücükler:D

Terazi said...

Sevgili Pino, konuyla ilgili mail gönderdim.

Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...