Sunday, January 29, 2006

Abur cubur...çoook özledim sizleriiii....


Arkadaşlar...yapmayın,etmeyin..şunun şurasında 1 aydır diyet yapmaya uğraşan birine sevdiği abur cuburları hatırlatmayınn ne olur.. Begümcüm merak etmiş dayanamadığım muzur yiyecekleri..vallahi ne yalan söyleyeyim insanoğluna zaralı ne varsa severim afiyetle de yerim..aslında yerdim demek daha doğru olur şu sıralar:) şimdi ben neleri özledim onları yazayım en iyisi...
En dayanamadığım şey kırmızı renkli olanları başta olmak üzere jelibonlar..
Paket paket antep fıstıklı çikolatalar..(fıstıklar bütün bütün olmalı)
Bol buzlu kola
Aile boyu doritos mısır cipsi (naneli biberli yoğurt ile)
Koca bir dilim çikolatalı pasta (kreması ağır olmayacak içinden kocaman çikolata parçaları çıkacak)
Badem, fındık ve antep fıstığı
Patates kızartması (kesinlikle yumuşamış olmamalı)
Büyük seçim whopper menü (uzun zamandır bıraktığım kötü alışkanlık)
Haşlanmış mısır (mevsime göre patlamışı da kabul edilir)
Ankara simiti (sokakta satılanlar bana göre en lezzetlileri)
İşkembe çorbası (şu kocaman kocaman doğranmış olanlardan)
Aslında yazacak çok şey var ama acıktım sanırım..en iyisi gidip sunta tadındaki diyet bisküvilerimi kemirmek...
diyet olayındaki son durum..halen verdiğim kiloları geri almadım ama kendimi çoook zor tutuyorum..

14 comments:

kedi said...

Slm pinocum.Çizimlerini acaip beğenen(uzman gözüyle)senin ki gibi hayatını 2 fıstığına ,kocişine ve işine adamış olduğu için seni çok iyi anlayan yeni blog arkadaşından sevgiler:)))))))))))

ycurl said...

Ya yapma pinocum. Ankara simidi abur cabur olur mi simdi? Eskisehir'in simidi birinci tabii ama Ankara'da onun kadar guzel. Istanbul'un bu ikisi yaninda o kadar iyi degil :) Hele haslanmis firin. ben bir de kozde misir severim. Ne kadar guzel olur.
-misir ve simit ozleyen kisi-

virginiavalle.blogspot.com said...

Pine was nice to see you in my post ;).... Ohhhhh so cute this illo I see your enjoy the weekends hehehhehe.Beautiful like alwyas ;)

pinomino said...

biyonikkedicim sağol uzman görüşün için:))) ziyaretine geldim ben:) sevgiler...

ycurlcum tabiki ankara simiti cubur değil:) ..o benim yaşam destek ünitem:)) sen bakma arada yiyorum gizliden..eskişehir simitini ise merak ettim şimdi..gidersek ilk iş simit yemek olacak orda:))

pandoracım..yok ben yağını tuzunu hatta azcık şeker bile koyuyorum..öbür türlüsü çok yavan oluyo:))

özlemcim..içmesen o diyet kolaları..gerçekten ne idüğü belirsiz bişey o...onun yerine gazoz iç daha iyi...tabi görüşelim..okul biti di mi ne de olsa:)))

virginia..thanks a lot:))I am trying to loose weight after kids:))) but I can not manage to stop myself eating that kind of stuff:)

incikboncuk said...

Rejiminde kolay gelsin. Bazen ben de abartabiliyorum, iştahımı kesecek şeyler yiyerek bunun önüne geçmeye çalışıyorum. Bir de bir gün abarttıysam diger gün daha çok dikkat ediyorum. Evdeki işleri kalori harcadığımı düşünerek daha bir hevesle yapmaya çalışıyorum.

Meltem Sozer said...

Pino,ycurl çok acımasızsınız gözümden yaş geldi resmen. Ben 18 aydır simit demiyorum bile nasıl olduda bu kadar kolay yazabiliyorsunuz.

The Tart said...

So cute. Love her hair!

Anonymous said...

Azimli ol Pınar. Beyinde bitir olayı. Kilonu korumaya bak. Herşeyden tat. Ama ölçülü olsun. Ben de bugün itibari ile fazlalıklardan kurtulmak üzere abur cuburdan elimi çektim/çekeceğim. Umarım sağlığımı bozmadan boşuna kendime yük ettiğim fazlalıklardan kurtulabiliirim :)

Sevgiler,

pinomino said...

nurdancım..haklısınn..bol hareket en iyisi..ev işi falan aslında iyi egzersiz oluyor insana..

meltemcim:))) zor di mi sevdiğin şeylerden uzak yaşamak..ama iyi tarifler var bloglarda simit üzerine:)) bi araştır bence:))

joli, thanks:))

dilekcim..çok zor sevdiğin şeylerden vazgeçmek..tam irade meselesi yani:))

berrincim..abur cuburları bırakınca aslında diyete bile gerek kalmaz:)) eminim vericeksin fazlalıkları:))

ipekcim, haklısınn..çocukluktan gelen berbat bi alışkanlık bu..tüm harçlığımı gizli gizli jelibona yatırırdımm..annem çook kızardı..haftada 1 paket ile sınırlamıştı ama biliyosun ev dışında çocukları ne kadar kontrol edebilirsin ki:)) ama artık gerçekten bıraktım:))

bgm said...

Pino ben eminim ki sen bu kilo işini bitirdin..
Sevgiler..

BurcuAşçı said...

Merhaba Pino,
öncelikle blogunu cok seviyorum ve hep takip ediyorum,çizimlerin çok seker:) Ben yaklaşık altı yıl once tam 15 kilo vermiştim ve o gunden beride geri almadım.Ama tum bu kiloları tam 10 ayda vermiştim yani yiyerek zayıfladım:) Şimdi ise canım ne isterse her şeyden yiyorum ama dengeliyorum.Yani yıllar sonra artık bu dengeleme ayarını otomatikman yapıyorsun:)Bence vazgeçme ve devam et,ama arada bir ipin ucunu kaçırmayacaksan da kendini ödüllendir:) Sevgilerimle...

mono said...

pino dakka bir gol bir oldu, bugün rejime girdim ve şu yukardaki çizimin bütün irademi yerle bir etmek üzere, yazının altınıysa hiç okumuyorum zira kendimi bi çikolatapaketinin önünde bulabilirim her an.

Lighter-N said...

Aaghhhhh yaktiniz beni!!!Simide bayilirim! Bi de tam bizim isyerine cok yakin bi simit sarayi var. Diyete baslamadan once ise gelirken ugrar 2-3 simit alirdim odada peynir-domates-simit cay keyfi yapardik...Nasil severim....

Unknown said...

My junk food like to talk to me too!! It's difficult when you have a lot of yummy desserts on the table and all of them tell you "EAT ME!!" "EAT ME!!" HA ! HA !! Love your drawing!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...