Wednesday, May 31, 2006

Balığım olsun istiyorummmm...


Gece çizim yaparken bana eşlik edecek bir balık arkadaş istiyorum..beni sıkılmadan dinleyecek, dertlerimi paylaşacak, dinlediklerini iki dakika içinde unutacak, sesi soluğu çıkmayan bir arkadaş..
Sanırım benim gerçekten sessiz bir dosta ihtiyacım var...

41 comments:

Doruk said...

Pinoşka, eğer kabul edersen, senin kavanozdaki balık arkadaşın olmak istiyorum. Zaten bu hafızayla çok da zor olmayacak:)

Sardunya said...

Pinocuğum, seni sessizce takip eden bir sürü balık arkadaşın var... açsana perdeyi:)))

Aslı Cin said...

Pino, bence de gerçek bir balık edin, şöyle koca bir fanus içinde.

Çok dinlendirici oluyor.

elma said...

evet evet:) bir balik edin,booyle turuncu kocaman karno olanlardan olsun, ama sen yokken yalniz kalmasin, bir de esi olsun, cok uzaklarda olmasam, ben sana balik arkadaslik ederdim, ancak, sanirim sen beni dinlemek zorunda kalirdin,:) sen en guzeli, sessiz gercek bir turuncu balik edin pinominocuummm...

Özgecan said...

Balık güzel oluyor bir de turuncu olursa daha şeker oluyor. senin ufaklıklar balığın suyuna ellerini sokup birbirlerine su sıçratmak için ellerinden gelenleri yapabilirler.Bu arada balığı düşünemiyorum.Ben küçükken balığımı yakalamaya çalışıyordum...kendimden biliyorum;)

Anonymous said...

canım benim neden yalnız hissettin ki kendini !! Ama haklısın bazen insan dertleşecek sadece kendisini dinleyecek birini arıyor, bir alo demen yeterli:)
sevgiler

Özgecan said...

Sen hiç yalnız kalmazsın merak etme birsürü blog arkadaşın var....Biri de ben olmak isterim.Daha yani katıldım.Benim daha yok, ben de arkadaş istiyorum..

pinomino said...

burcucum teşekkür ederim:) ne güzel olur..:) hafıza bende de aynı..herşeyi yazıyorum artık..çok öptüm:)

sardunyacım gerçekten sessiz balık arkadaşlarım var ben onları tanımasam da:) aslında hiç bu açıdan düşünmemiştim:))

aslıcım balığım geliyo:)

elmacım şekercim..faunusta yazık olur o koca göbeklere:) beta en iyisi..oksijen derdi falan yok..yoksa üzülürüm ben iyi şartlarda yaşatamazsam balığımı...

turuncucum zaten benim bebeler halleder onu..o nedenle çalışma odamda kalacak kendileri malesef..
ama benim gözetimimde sevdiririm tabi:)

yeşimcim sağol canım:)) şimdi iyiyim dün gece küçük bir buhran haliydi yaşadığım..sürekli inip çıkan dengesiz bir ruh halim var şu sıra..mesela şu an çok iyiyim..ama gece ne olur bilmiyorum:) seninle zaten mutlaka görüşeceğim ben:) çok öpüyorum...sevgiler:)

pinomino said...

turuncucum:) ne demek tabi ki:) dur bi geleyim ben senin bloga:))

kedi said...

Pinoo delirdin mi senn?
Bülo o balıkları mangal yapar senin canavarlarla beraber bi güzell yerler bee.
Balıkların günahı ne?

Şaka kızz,tabi haklısın ,insanın evde bayaaa gürültücü dostları varken,böyle alık alık bakıcaaak,hep sakin sakin yüzüp duracakk,seni malgibi sürekli dinleyeceek,sen yem verirsen yiyecek yoksa gıkını bile çıkarmayacakk,sessiz bi dosta ihtiyacı oluyor

pinomino said...

biyonikcim gerçekten sakinlik istiyorum..bakıp rahatlamak istiyorum..son 3 yıla kadar bizde vardı balık..ufaklıklar doğunca ilgilenemedik..artık büyüdüler ya:) bakabilirim herhalde:)

peacecim..balıkım henüz gelmedi o nedenle adı yok..bi gelsin bakalım:) tipine göre karar veririz evde:) sevgiler..

tiwidi said...

Balik olsun, bir de kedi olsun olmaz mi? :) Baliga arkadas olur, hatta baligin gununun macerali gecmesini saglar, sikilmaz balik o zaman :) Ben bir ara hem kus hem kedi beslemistim evde, kedi boyle kusun kafesinin basindan ayrilmiyordu, hergun evde tweety-slyvester maceralari yasaniyordu. Yok valla piskopat degilim :) kedi misairdi gitti :D

ycurl said...

balik iyi fikir. Benim de bir mavi betam vardi ama oldukten sonra bir daha balik almak gelmedi icimden. Su kaplumbagasi olur mu?

Anonymous said...

Pinocuum anlaşılan seni bu bıcırıklar fazlasıyla yaramazlıklarıyla bıktırmışlar:)) sanirım artık içindekileri boşaltma zamanın gelmiş, eee boşuna dememişler ; bardak olmasaydı sürahi içini nereye boşaltacaktı diye, arada bir bu bardaklardan bulmak lazım :))
Sana bol bol sabır diliyorum, inşallah istediğin balığa kavuşursun.
Ayrıca annemlerde papağan var kocamaan, ona bazen baktıkça içim ürperiyor, o kafesin içinde çaresizce bekleyişi içimi burkuyor :( o yüzden ben evde bu tür şeyler besleyemiyorum duygusal mıyım neyim :))

Anonymous said...

bizim de ofiste balıklarımız var, kocaman bir fanusları da var. eskiden o fanusta kaplumbaga ragıp yasıyordu ama sonra ragıp o kadar büyüdü ki o fanusa sığmaz oldu. biz de ragıbı kocaman bir yere yerleştirdik. balıklarımızdan biri öldü, sonra dirildi. bir gün ölü kaldı..
balıklar aklımı karıştırıyor. sanırım evde olsalar hürrem'in de aklı karışır, onları yemek ister..
ben bugun biraz deliyim galiba,,cok tuhaf yazdım..olsun ama derdimi anlatabildim değil mi pinocum..dilerim cici bir balıgın olur ve hep mutlu olursunuz! Haziran güzel geçsin!

Anonymous said...

Genelde bu tarz durumlarda, en iyi evcil hayvan " Boşver yahu, elindekilerin kıymetini bil, mutlu ol, mutlu ol! " cümlesi ezberletilmiş bir papağandır:)

virginiavalle.blogspot.com said...

are you sad??? :(

incikboncuk said...

senin bebeler o balıklara rahat verir mi? en iyisi burda flaşla bi balık çiz, bir her gün besleyelim. ama balığın sonu nasıl olur bilemiyorum :)

bgm said...

pinocugum umarim bu hafta sonu bir balık arkadastan daha iyi hissetmeni saglayacak sekilde gecer..

Nilüfer said...

Pinocum sen iste biz seni hiç yorum yazmadan sessiz sedasız da dinleriz... Sevgiler

Rengarenk dantel said...

uzun süredir yoğunluktan sayfana uğrayamıyordum bi özlemişim anlatamam. hastayım çizimlerine başarılar ve mutluluklar....

Toplu İğne said...

kız pino, napacan balığı seyredip, aç bak popstar yarışmasını. orda ülent ersoy var, aha aynı japon balığı gibi.kocaman bi surat, pörtlek gözler, japon balığı gibi şişik dudaklar, ablak bir surat. hem de yemlemen ve sularını değiştirmen gerekmez. benim iş yerimde vardı, rahmetlinin adı "hıdır". hergün kendisinden büyük pisliyordu ve suyunu değiştirmekten anam ağlıyordu, o sana bakıyor, sen ona bakıyorsun, ir yerden sonra bay geliyor insana. boşver, senin evdeki balıklara bak sen :)

KUGUU said...

Pinocugum eeee ben bu maili dun okuyup yorum da yazmistim hatta.... diye hatirliyorum... Vallhi... ama simdi goremedim... al sana balik hafizali bir dost daha!:))

sessizce dinlerim, bakarsan gulumserim, sakinlesirsin, pozitifimdir, ne dersin:)

Kuguboynu,theVeryMuchBalik

Anonymous said...

Sevgili Pino,bende zamanında balık,kuş,kedi ve kaplumbağa beslemiştim.Ama gecenin bi yarısında herkes uyuduktan sonra müzik dinlemeni tavsiye ederim.Bende iki oğlum uyuduktan sonra,ne kadar yorgun olsamda müzik dinleyip rahatlarım.Tabiiki moralinin ne kadar bozuk olduğunada bağlı.......Konuşmak istersen ben burdayım.......Sevgiler Suzan...

Anonymous said...

kayıp balık nemo dan sonra , balık besliyemiyorum

Asortik Krep said...

Sevgili Pino,o kadar işin üstesinden gelmeğe kalkınca işte arada böyle balık hafızalı dostlar arıyor insan..Kişi kendinden bilirmiş ya :))
Bence biraz keyifle yaşamanın yollarını arasan diyorum..Yani biraz rahat çalışma saatlerin olsa..Biraz boşverebilsen bazı işlere..Sanki yoğunluktan için sıkılmış gibi geldi ama :)
Bu arada çizimlerindeki renkler bir harika..Kullandığın mavi ve pembeler bana nedense rahat pofuduk minderleri hatırlatıyor :)

sammy said...

Oğluşumun iki balığı var. Çok şirinler. Gerçekten Onlarla iletişim kurmak çok dinlendirici oluyor:)

gazel vakti said...

Benimde pinocum benimde ihtiyacım var.

Mr_TD said...

sana güzel bir akvaryum screensaveri yolliyayim istersen,oldukca dinlendirici,hemde tatile giderken komusuya birakmanada gerek kalmaz :-)

slmlar
Mr TD

TheDreamer said...

merhaba;

Bu cok sevimli isteginize ufacikta olsa balik resimleri ile katkida bulunmak istedim.keyifli haftalar..


Balik resim 1

Balik resim 2

Balik resim 3

Balik resim 4

Balik resim 5

Aslı'ya dair said...

bence evde iki canavar varken deneme benim kızım akvaryumda ki balığı her gödüğünde yakalamak istiyor ve erişemeyeceği biryere koyduğumuzda mııımmmm mama diyerek kötü emellerini belli ediyor biz şimdi balığı bizim bile zor gördüğümüz bir yere sakladık

sebboy said...

Bir sessiz takipçinizde benim...

Aslı Cin said...

Pinoooo

Bu kadar sessizlik yetmez mi?

virginiavalle.blogspot.com said...

HI HIIIII

ince eleyen karakter said...

pınooo nıreseun arkadasım bende bakıyorum ıhhhh nerde bu dıyorum yoksa sen balık arkadas bulamadın da senmı sessız balık oldun

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

bizim Kocişşle flört dönemı baslarında aldıgımız 2mizin adlarını tasıyan 2 japonumuz vardı.düğün günümüzde Kocişşin adını tasıyan öldü.Kayınvalıdem cok uzulmustu bu duruma!!!! sımdıde bır tane ögrencılerımın hedıye ettıgı japon balıgım var cok sekeeeeerrrr sende al,!!!!

Lyn said...

akvaryum dinlendiricidir.
habere göre, japon balıkları sahiplerini özlüyormuş. 3saniyelik geçici hafızadan fazlasına sahipler anlaşılan. bunun kanıtı olacak ilginç,izlenesi bir video (Fish in Formation_Japanese tv-show).

şöyle farklı bir alternatif de mümkün; "tropical aquarium screensaver 5" ismindeki bu programla; tema, aksesuar, balık türleri gibi seçimler yaparak; ölmeyecek balıklardan bir akvaryum sahibi olunabiliyor :)

tabii bir de, benzer işlevdeki paylaşımlar için, balık değil ama pinominoblog sakinleri var :)

+1: sessiz, dinleyip/gözleyen takipçilerden biri :)

Deadora said...

sessizlikte büyük cigliklar gizlidir.. ben ciglik atsam sen susabilir misin?

pinomino said...

herkese tek tek çoook teşekkür ederim:) yalnız olmadığımı bana hissettirdiğiniz için:)
not: bu arada balığımın faunusunu hazırladım..bu hafta sonu kendisi yeni evine teşrif edecek:)
hepinize kocaman sevgilerimle:))

Anonymous said...

Ben de bir balık istiyorum, ama iki bücür birde boyu büyük kendi küçük teko varken kendime zor bakıyorum balığa nasıl bakarım ki...Unuturum açlıktan ölür zavallı.

Anonymous said...

selam ben senay, gercekten super bir blog, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...