Monday, May 15, 2006

Crebro Zili Çaldı:)


Geçen Cuma günü zilimiz çaldı..ding dang dong..koştum açtım..upuzun güzel saçlarıyla, kocaman gülen gözleriyle Meltemcik yani Crebro'cum elinde kocaman harika bir pastayla bana gülümsüyor:)Hergün sayfasına misafir gittiğiniz, birbirinize yorumlar yazdığınız blog komşunuzu gerçek dünyada:) görmek,sohbet etmek gerçekten çok keyifli ve farklı..Meğer birbirimize anlatacağımız, paylaşacağımız ne kadar çok şey varmış.
Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim, Meltem harika maskeler yapıyor, işini çok sevdiği zaten heyecanından ve gözlerindeki ışıltıdan hemen anlaşılıyor. Bütün gün hayatlarımızdan, sanattan, tasarımdan, geleceğe yönelik projelerimizden bahsettik. Çay içtik, bebelerle top oynadık, bir de baktık ki akşam olmuş:(
Neyseki tatil dönüşü yeniden görüşmek üzere ayrıldık, ve sanal bir dostluğu gerçek hayata taşıyabildiğimiz için çok mutlu olduk:))
not: çizimden de anlaşılacağı üzere Meltem bizim ufaklıklarla top oynadı, ilgilendi. bir anlamda staj gördü denilebilir:) Ama çok başarılıydı:) Arda ve Deniz'de, Meltem ablalarını çook sevdiler..heyecanla yeniden gelmesini bekliyorlar:)

25 comments:

Leo Graphics said...

blogcular buluşmaya başlamış. ne güzel. :D

Anonymous said...

Pinocuğum, çizim çok güzel olmuş. Sizlerle birlikte harika bir gün geçirdim. Özenerek hazırladığın güzel yemekler ve içtenliğin için çok teşekkür ederim. Deniz ve Ardaya öpücükler.Tekrar görüşmek üzere...

TheDreamer said...

merhaba; konu ile alakası yok ama.. bilgi unv de manga lar ile ilgili bir şenlik vardı..gidebidinz mi? aslinda size once den haber vermeyi dusundum ama is yogunlugu ve baska nedenlerden haber veremedim.. neyse bi daha sefere umarim ...kendinize iyi bakın. guzel haberlerinizi duymak beni mutlu ediyor..keyifli haftalar..

aza said...

sevgili pinom yavaş yavaş düzeldim iyiym şimdi bu arada bu yazınla meltemi tanıma şansım da oldu bu arada bir önceki yazında çoçuklara boyama kitaplarına çok karşı olduğumu belirtmek isterim çünkü kol ve el kasları tam işlevini kazanmamış çoçuklara hatları belirli boş cizimlere boyamalarını istemek tam bir yaratıcılık düşmanlığı olur çünkü çoçuklar yaşları geriği kendilerini ifade etmeleri ancak kendi çizimleriyle olur kalıplara sokmak çok ama çok yanlış çok komacan öpüyorum sevgilerimle...

crystalsdreams said...

pinocuumm çok heyecanlı ve bi o kadar güzel bişi bu blog arkadaşlarınla buluşmak di mi,hayatını,sevdiği sevmediği şeyleri bildiğin ama yüzünü görmediğin birini karşında görünce yıllardır bildiğin ama görüşemediğin eski bir dostunla bir araya gelmiş gibi oluyor..

tabiiki çizim süper,kıyafetlerinize bayıldım:)

pinomino said...

shamaniakcım başladık vallahi:))

Meltemcim, canım herzaman bekliyoruz:)sen güzelce tatilini yap dönüşte görüşürüz..
sevgilerle:))

Oytun çok teşekkürler, duydum tabi ama Ankara'da olmam nedeniyle gidemedim..link için çok teşekkürler..Bazen İstanbul'da yaşamadığım için isyan ediyorum gerçekten..

mavicim çok sevindim:)), senden ses çıkmayınca cidden endişelenmeye başlamıştım..konunun uzmanı olarak boyama kitaplarını iyi özetlemişsin..çok sağol canım..kendine iyi bak..

Kristılım gerçekten öyle..siz İstanbul'da daha çok fırsat buluyorsunuz tabi:)) Ve de anladım ki bloglar insanların aynası, aynı sıcaklık ve samimiyet görüştüğünde de devam ediyor..çok öptüm kristılım, görüşmek üzere:)

Meltem said...

Bu buluşmadan Meltem'ciğim blogunda da bahsetmiş ve ben çok kıskanmıştım sizi. Ama biz de maillerle sohbet ettik onunla. Gerçekten de doğru tespit etmişsin pino bloglar insanların iç dünyalarını yansıtıyor galiba.

tiwidi said...

Bu aralar bayagi blogbulusmasi hikayesi okudum, pek ozendim. Bende okudukca bloglari kah nicknamelerden, kah profile resimlerinden, bazen de anlatilanlardan kafamda tipler ciziyorum. Mesela seni profile daki o sevimli kizdan farkli dusunemiyorum :) Bir de gercekten senin bir cafen varmis, 'pino nun yeri' isimli oraya ugruyormusum gibi hissediyorum, cok mu kaptirdim kendimi acaba ? :)
Ps. bu word verification tam olarak ne ise yariyor? ben hep yanlis yaziyorum, spam miyim yani? :P

pinomino said...

Şebnemcim, kıskanma canım gel Ankara'ya çal kapıyı:) her zaman bekleriz (yaramazlık yapan iki ufaklıkla birlikte biraz gürültücüyüz ama olsun:))

Peggycim, cafe'yim tabi:) size vaktiyle dolma yapıp ikram etmişliğim bile var:)) Bir de hayal kırıklığına uğratmak istemem ama saçlarım kızıl değil, ühü:)Kalp tokalarım da yok..ama kiraz küpelerim var:)) yakında zaten çizim bana değil ben çizimime benzeyeceğim:)) gidip saçları boyatsam mı acaba:))
çok öptüm sevgiler:)

Annelog Atölye said...

Pino Merhaba:)Düşünceleri ile zaten tanıştığın birini görmek oldukça ilginç, bir o kadar da güzel olmalı:)

sammy said...

Pınarcığım;
Ben de yakınlarda ilk blog arkadaşım Cimcime ile tanıştım. İyiki ona annesinin ördüğü o güzel şal tarifini sormuşum. Onunla başladı herşey. Onu tanıdığıma çok mutluyum. Darısı diğer blog arkadaşlarımın başına. Sevgiler.

elma said...

aa super bir histir eminim:) ben tek tek herkesi aklimda ne kadar da hayal etmeye calissam beceremiyorum, bazen bir msn resmi bazen bloga konan bir resimle affaliyorum gercekten...dah pek cok guzel ziyaretler dilerim pinominocummm...

Margot said...

Sanal komşularla gerçek hayatta da görüşmek gerçekten keyifli oluyor. Biz birbirimizi çizemiyoruz gerçi, kıskandım Meltem'i :)
Pino,
Blog'u severek takip ediyorum, ellerine sağlık!!

pinomino said...

Annelogcum gerçekten çok keyifli..aslında farkında olmadan zaten birbirimizi bloglar sayesinde fazlasıyla tanımış oluyoruz..sadece fiziksel görüntü eksik kalıyor..tanışınca o da tamam oluyor:)

sammycim ne güzel:)bu arada iş güç çizim derken örgüyede mi başladın:) enerjine hayran kaldım..sevgiler:)

elmam şekerim ben sana bebelerle bi fotomu yollayayımda iyice afalla:) yoksam yollamışmıydım hatırlayamadım bak:))

Margot'cum hoşgeldin:)) Teşekkür ederim beğenilerin için:)) az evvel sendeydim:))çok güzel yazıların var..bundan sonra hep uğrayacağım..sevgiler:))

acicikolata said...

Ne guzel yaa biz de Izmir'de yapalim aynisindaaaaan

elma said...

yollla yollllaaaaa:)

pinomino said...

gayri ihtiyaricim yapın vallahi:))kordon'da buluşursunuz artık:)

elmaşekerim, dur şimdi yolluyorum:))

peacecim, oh oh paris...gidin siz ühü:)) ben bebelerimin büyümesini bekliyorum daha....

Anonymous said...

Pinocum desene keşke ben de gelseymişim paketimi yollamak yerine:) Ne güzel yakında belki bizde tanışırız:)Deniz ve Arda ' yı öperim, sevgiler

pinomino said...

yeşimcim:)) çalışıyosun diye özendirmeyeyim dedim:)) mutlaka tanışalım ve de bizim ufaklıkları Neva ile tanıştıralım:)) havalar açsın açık havada oynarlar ne güzel:)

Anonymous said...

Ne kadar güzel, sanaldan gelen arkadaşlık..Bu arada senin çocukların çok yaramaz :)) baksana kucağında zor duruyor :))

Toplu İğne said...

pinocum ne güzel buluşabilmişsiniz. ben salağı istanbulda logcu kızlarla buuşucaktım ama tel nomu yanlış yazınca, buluşamadık, kızlar da adamın tekiyle muhatap olmuşlar, tüm gün :)). demek ki neymiş, blog dünyasında şaşkınlar da olabilirmiş, ben gibi...
resim harika her zamanki gibi

vintage biscuit said...

süper bi dostluk başlancı ha . çok hoş geliyor kulağa . :))

pinomino said...

pembelicim, yaramazlık kelimesi biraz hafif kalıyor:)) canımızı okuyor bazen bi bilsen..

toplucum iğnecim..olur öyle şeyler..ben hamilelik ve doğumdan sonra aynen dediğin gibi oldum..o nedenle benim için pek normal bi olay anlattığın:))

vintage sağol..vallahi beklerim seni de yolun düşerse buralara..:)

virginiavalle.blogspot.com said...

love this one very much :)

Anonymous said...

Selam Pinar,

Meltem benim hemserimmis meger dun ogrendim. Ann Arbor`dan hemserim demek istedim..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...