Friday, September 29, 2006

Penseli İşkence ve 3 Aşamada Duş Metodu


- Bulooo pense nerede?
-Duş mu alacaksın?
-Eveeeeet..
-Rafın üzerindeydi..
-Tamaam..
Bu diyalog çoğunuza anlamsız gelebilir ama bizim evde gayet anlamlı..Hani kader falan dedik ya..Yok arkadaşlar..kadınların kaderi bir..o da nedir? Bozuk evsel zımbırtıları tamir etmeyen koca modeli..İnsan 1 yıldır bu şekilde duş alır mı yaaa..Nemden buhardan paslandı pensemiz banyoda dura dura..Bizim Bulo ne yaptı? Gitti yeni bir pense aldı!!! Ben pes diyor başka birşey demiyorum..Ve Bulocuğumu bir zahmet önce hırdavatçıya sonra da banyoya davet ediyorum:)))

48 comments:

Anonymous said...

Pino!

Bence sen daha fazla bekleme de hirdavatcinin yolunu kendini tut.

Bir de o iki minik adama plastik pense, tornavida al (ki eminim vardir) simdiden baslasinlar talime!

Haydi! Hepiniz birden banyoya! Arda, Deniz yardim edin anneye!

Nese.

Anonymous said...

:) 54 yasindaki annem de ayni seyleri yasiyor:) canim babam haftalardir diyafonu yaptirtmadi, hatta badanaya da el atmadigi icin annem bugun itibariyla badanacilari kendi eve cagirdi:)ben de mi yasayacagim acaba tum bunlari ya:)

Anonymous said...

ASlıda gördüm: Doğumgünün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...

KUGUU said...

BULO BEY seni siddetle kınıyorum ! 1 yıldır mi hadi 2 hafta falan anlarız ama 52 hafta..... cok ayıp cok. PINOMUZ gibi birinin esi olarak ben sahsen size hic yakistiramdm:)))

YesilErik said...

Canim benim, cizimli kufurlerini cok sevdim ben senin ya :))) Tamirci cagir guzelim en iyisi, yeterince beklemissin, yok mu sizin mahallede bi tesisatci neyin... Bir aralar bizim evin civarlari tesisatcidan gecilmiyordu.

Anonymous said...

Ben esimin bozulan seyleri tamir etmesini istemiyorum astari yuzunden pahaliya geliyor..Kendim yaptim yaptim yapamadim tamirciyi cagiriyorum..En son bicagi bozulan faxin icinden cikan parcalari bunlara ihtiyac yok diye alet edevat kutusuna atmisti..Sonuc cöpte solugu alan fax ..Arabanin kirilan stop lambasini koli bandi ile yamamaya calisan bi koca...

Anonymous said...

Pino bence sen eşinden bugün yeni bir musluk yada eve bir tamirci getirmesini iste, bu gün senin günün ne dersen yapacaktır, umarım :)

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
NİCE MUTLU YILLARA
PİNO

denizanasi said...

:) kocalarimiz da ayni model. ben de en son o seyahateyken eve el attim. oglani da anneme gonderdim. tamirciler bana dua etti :)

pinomino said...

Neşecim gerçekten eğiticem oğluşları ben:) belki o zaman rahat ederim değil mi:))

zeynocum tabi ki yaşayacaksın:)) Emin ol hiçbir farkı olmayacak..Nedir şu çektiğimiz çile canım:))

şeydacım çoook teşekkür ederimmm:)))

kugucuum değil 52..520 hafta da olsa öööylecene kalır o duşluk emin ol:))

yeşilcim erikcim küfürler redKit'ten araklanmıştır:)) napalım biraz da ben çalayım alla allaaaa:)) tesisatçı çağıramam eve ben..o zaman çok bozulur Bulo vallahi:))

daphnecim o ayrı bir yazı konusu zaten:) hiç girmeyeyim ben o konuya:) bizde de abidik gubidik tonla kırık bozuk eşya var..atmıyoruz da..ne yapacaksak:))

vijdancım çoook teşekkür ederimm..gerçekten 47 dakikadır 31 yaşındayım ben:))

pinomino said...

denizanasıcım:)) çok komik..zaten bu kocalar tornadan çıkma gibi:) biz tamirci de çağırmıyoruz işin garibi..en iyisi gizlice hallettirmek:)

Bocuruk said...

Pino'cuğum,
Şaka zannettim inan. Senin gibi birinin eşine yakışmıyor bu durum. Bülo beye ilet lütfen:)

uykucu said...

aynı şeyler bizdede geçerli sevgili eşim her işten anlar ama evin işlerine elini sürmez bende her duş zamanı ciyak ciyak bağırırım -soğuk su musluğu açılmıyor geneee diye. gelip açıp gider ve bugün söz der diğer duş gününe kadar bu böyle devam eder durur.doğum günün kutlu olsun.

KUGUU said...

30 Eylul - "thirty-something" yillarin basladi:)) Nice mutlu saglikli yillara PINOcgm.

Şirin said...

Ben de böyle bi tane var:)) Aslında becerirler deeee... Zamanları yoooktur! Ne demekse... Öyle bir hale geldim ki artık... Değil kocama ustalara bile güvenmez oldum... Bi tek duvar örmeyi denemedim... Onunda altından kalkarım kesin... Bi arsam olursa yakında evimi de kendim yapacağım bu gidişle... Beceriksiz kocaların eşleri kesinlikle daha kuvvetli oluyorlar yaşama karşı... Bence kendin yapmayı dene.. İnan başaracaksın! Amam elinin altında acil bir tesisatçının telefonu da olsun! Ne olur ne olmaz:))))

Aslı Cin said...

Ha ha haaaa. Sen bir muslukçu çağır.

Bizim de 7 ay süren salon lambası maceramız vardı, oradan dersimi aldım.

Gün said...

Doğum günün kutlu olsun :) Sevdiklerinle hep sağlık mutluluk içinde yaşa.

Anonymous said...

NİCE NİCE MUTLU YILLARA,SAĞLIKLA VE NEŞEYLE.............Herşey istediğin gibi olsun......

incikboncuk said...

:)))))) ne yazsam bilemedim. ama esas sorun bizde. her sorunu hemen sahiplenip bi şekilde çözüyoruz. kayınpeder ve babam saolsun. geldiklerinde bu işleri hallediyorlar. onların nesil bambaşka, şimdi bambaşka. ps2 bozulsa hemen tamire götürülür di mi?

Unknown said...

Ne yapalım biz erkekler bazen biraz üşengeç olabiliyoruz :)

Ne var bunda

Anonymous said...

Sana neseli, mutlu, eglenceli, renkli bir yas diliyorum, sevdiklerinle beraber, huzurlu bir yas.

(Hem otuz dedigin nedir ki, su gibi gelip gecer, bir de bakmissin 36 olmussun!!)

Asortik Krep said...

Nice yaşlara :))

crystalsdreams said...

nice mutlu kutlu güpgüzel yaşlara pinocuuukkk
hayatın hep çizimlerin gibi güzel ve renkli olsun,mutluluk hep yanınızda olsun...
bu kutlu günü bize hatırlattığı için aslıya da teşkürü borç bilirim:)
öperim:)

ek not: bizim banyodaki spot 1,5 yıldır değişmeyi bekliyor!ha bülo ha rızo,hepsi aynı oluyoooo:)

Anonymous said...

Pino'cum,
Senin yazıyı okuduktan sonra hemen 1-2 aydır raydan cıkmıs olan perdenin ucu yerine takıldı.. Tesekkur ederim.. :))
Sevgiler,

Anonymous said...

Canım doğum günün kutlu olsun tekrar... Tamir olaylarında ise sabır canım, kadınların kendi işini kendi halletme gibi ilahi bir güçleri var:) Yoksa sinirden çatlarız...
Öpüyorum canım:)

Deadora said...

annemde ayni durumdan muzdarip üstelik babam teknisyen :)
bu yaziyi anneme okutunca gülme krizine girdi :)
cok hos yazmis ve cizmis diyor, bir müdavimin daha oldu ;)

ceyda'nın tükkanı said...

Bu kocaların hepsi aynı sanırım:)) Bizim evde de nerdeyse 4 aydır fırın bozuk sigortalar atıyor. Ben artık alıştım tabi birkac gün bekledim sonra sitenin elektrikçisini çağırdım adamcağız geldi halletti ama iki gün sonra aynı şey tekrarladı. Benimki bi de elekrik müh. tamam bakarım diyerek 4 ay sonra şöyle bir baktı ve bir tornavida darbesiyle iş tamam:) E be adam bunca ay ne diye süründürdün beni diye çığlık atmak istiyorum:))))

Dogum günün kutlu olsun Pinocum nice mutlu yıllara.

ince eleyen karakter said...

aman pınocum uzulme ıyı kı yapmıyor benım kı elınde tornavıda gezıyor songunlerde benı de esır alıyor resmen bır lamba yapacak saatlerce kollarım kopuyor lambayı tutmaktan tam ıskence anlayacagın helekı sofben bozuk bu ara oructa ogleden sonra damlıyor eve hadı cesmeyı ac kapa tv antenı tamıratını hıc anlatmayayım sen en ıyısı ara bır tesısatcı bulo evde yokken kurtul ıskenceden

Anonymous said...

Evde en ufak birşey bozulsa ben hemen tamirci çağrımaya çalışıyorum. Emre ben yaparım diye atlıyor. Bende ilk cevap sen ne anlarsın sen mühendissin oluyor. Herkes kendi işini yapsın diyorum. Öyle bir kendini ispatlarcasına yapıyor ki anlatamam. Bozulan birşey olursa bir gün bile bekleme. Birini çağır ya da çağırmakla tehtit et hemen yapıyorlar.

Pretty Woman (Aka likeaprayer) said...

nice mutlu seneler geçir sevdiklerinle benim sirin , zeki, yaratıcı, hamarat blog arkadasım:)

Gulos said...

Merhaba pino,
bizim evde böyle bir çok şey var.Bizde eve taşınalı 1 sene oldu ama hala havlu kağıt asacağını monte edemedik.ve buna benzer bir çok şey.Bizimkinin mazeretide ev sahiplerinin duvarı deldirmek istememesiymiş :).
Hacer (http://gulos.blogspot.com)

Anonymous said...

günaydın pino;

inan bana sabah neşesi oldun;) o kadar tatlı yazmışsın ki;)) yani bu benim kuzen ne diim bilmem;;)) evde de bi tane bende var bi benzerinden ;) neyse bunun cevabı yok keyifleri gelecekte yapacaklar,,yoksa tamircinin elinden öper diyoruz ama onu da yapmıyoruz..
neyse seni cumartesi aradım evden ama yoktunuz duyduğuma göre gezmeye gitmişsiniz
inşallah yeni yaşın bizim bilo ve iki küçük veletin ve ailen ve işinle birlikte sana mutluluklar
getirir. sevgiyle kal bitanesi

nihan

Anonymous said...

Pinocum cumartesi maalesef gelemedim, aklım sizde kaldı!! Bu arada doğumgünün geçte olsa kutlu olsun:) Bebişlerinle ve eşinle mutlu bir yaşam dilerim:)sevgiler
yeşim

Anonymous said...

Pinocum cumartesi maalesef gelemedim, aklım sizde kaldı!! Bu arada doğumgünün geçte olsa kutlu olsun:) Bebişlerinle ve eşinle mutlu bir yaşam dilerim:)sevgiler
yeşim

Rakunt ideas said...

Vallahi şekerim :)) bunların hepsi tembel tembel...Benim eşimde yakalşık 4 aydır evdeki çakılacakları ha bugün ha yarın diye erteliyor:))

Nice yaşalara canım.......

Özgecan said...

Bir yıldır siz böyle mi yıkanıyosunuz :))) Siz girmişiniz penseyle olaya,yine de tetanoz aşısı olmanızda yarar var...
Bulo abiyi en yakın hırdavatçı dükkanına bekliyorum:))))

Anonymous said...

Öncelikle yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun. Kocaların hepsi böyle. Ama babalar değil:) Herhangi bir şeyi tamir etmek için annemi aylarca inim inim inleten babam, ben telefon edince yarım saat içinde bizde oluyor ve tamir ediyor. Canım babacım benim ya:))

cenebaz said...

O anonim benim pardon,yazmayı unutmuşum.

Anonymous said...

Pinoooo git adam tut yaptir canim yaaa beklemeye degmez :)

Benim babam da yapmaz, sonra birden yapacagi tutar ve bu sefer de birakmaz. Hatta birak bu kdr olsun yeter deriz, yok minicik bisey icin butun evi yaptirir :)

Berceste said...

Babamin elinden hersey gelirdi, panjurcuyu takibe aldi, balkonun bir kismini yaptirdi, sonra gitti malzeme aldi,kalan kismi kendi tamamladi.Kaloriferin yeri degisecekti, gitti aletini aldi, kendi yapti, tesisatcilarin agzi acik kaldi.Bir fayans doseme isini ustalara birakti. TV, radyo, araba ne bulsa tamir etti valla. Meslegi ise cok kel alaka idi. Simdiiii, boyle bir babanin kizi olarak, ayyynen Bulo'ya benzer reaksiyonlara sahip bir de uzerine muhendis bir kocam var !!! Ben ne yapayim??? Yanliiiiz sagolsun, ben elime alinca tornavida falan der ki dur parcalama parmaklarini ben yapayim, sonra unutur o ayri :) Zamane erkekleri ozellikleri acisindan fotokopi ile cogaltilmislar sanirsam ! Aman bizi duymasinlar, ustune bir de darilip tavir koyarlar...

Anonymous said...

Pinocuummm,

Dogum gunun kutlu olsun
Nice mutlu yaslara hersey gonlunce olsun.

Ful

Anonymous said...

sizde bilo bizde yücoo var bende mutfak musluğunun oynaması ve su sızdırmasından 4-5 ay sıkıntı çektim vee nooldu dersiniz kendim yapmaya kalktım. daha önce yücco o denedi ama yeterli sonuç alamadı çünki sıkması gereken sadece vida değil vidanın etrafındaki altıgen vidamsı bişe ( musluk tamircileri yada benzeri birşey atlatanlar bilecektir ) oda sıkılmalıymış. sorunu buldum ama gücüm yetersizdi. lavabonun altında debelendiğimi görünce utandı ve müdahale etti. artık musluk oynamıyor ve sızdırmıyor...

Anonymous said...

ya aşöyle yorumlara bi baktım da ne kadar çok aynı dertten muzdarip kadın var yaa. bi kara alınmalı meclise yollanmalı :))

Anonymous said...

:(((( linklerinde hala yokum:((

Anonymous said...

Pinocum dogumgununu kacırdım halbuki bir gun once bakmıstım bloguna yarın yazarım diye.. Nice mutlu, sağlıklı yıllara, dogumgunun kutlu olsun...

Tamirata gelince, benim esim müsaitse yapar, yapamayacaksa tamirci cagir, der.. Lakin babam hiç ilgilenmediğinden annem boya badana, fayans döseme (ustanınkini arkasından söktü kendi dösedi), elektrik isleri, tamirat gibi bilinen bilimum erkek işlerinin hepsini yapar. Canım anacığım benim... Onu asla örnek almıyorum, elim tornavida pense tutsa da asla yapmam, o zaman tüm işleri bize yıkar bu erkekler ;))

Sevgiler...

Anonymous said...

pino'cum hemde dogum gunu haftasında yapılır mı bu sana cıkkk cıkk:D soyleseydın tum bayanlar gelır yapardık tum tamırat işlerini hımmm...:=)

Özgecan said...

Pinocum senin sayfanı açtığımda sayfanın üzerinde başka sayfalar açılıyor.Bunları sen mi açtın?

Annelog Atölye said...

Çok güldüm Pino, yeni pense!:)))Aynı durumlar var demek pekçoğumuzda:))Ben çözümü buldum, tesisatçı marangoz kim lazımsa çağırıyorum ve problem çözülüyor. Tesisatçı çağırmanın vakti gelmiş galiba:)

pinomino said...

HEPİNİZE AYRI AYRI AYRI ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM:)) SON DURUMU AÇIKLIYORUMMM..BÜLOCUM YAZDIKLARIMI VE ÇİZİMİMİ ÇOK BEĞENDİ..AMA DURUMDA NE YAZIK Kİ BİR DEĞİŞİKLİK YOK..SANIRIM BU İŞE ARTIK BABAM EL ATACAK:)
HERKESE KOCAMAN SEVGİLER VE HEPİMİZE KOLAY GELSİNNN:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...