Tuesday, July 15, 2008

Yıldönümü!!!

Bugün bizim evlenme yıldönümümüz:)) Tam 7 yıl olmuş..Zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor.. 14 yıl önce hoplaya zıplaya binbir hayalini kağıtlara döken, küçük mektuplarını sevgilisinin anatomi kitaplarının arasına bırakan o küçük kız çocuğu hala ben miyim?
Sanki o kadar zaman hiç geçmemiş..
Sanki hala sevgiliyiz biz.. 
Evliyiz demek bile komik geliyor..Belki bu heyecanın sırrı birbirimizi değiştirmeye çalışmamaktan, her daim yapışık ikiz misali yaşamaktansa gerek duyulan yalnızlığı sağlamaktan geçiyor. 
Peki herşey güllük gülistanlık mı? Tabi ki hayır:) 
Kavga mı kavga, didişme mi didişme:) Bunlar olmadan tadı mı olur evliliğin.. Hele benim gibi kafasına eseni o an yapmak isteyen, öncelikleri bir acayip olan, bir dakika önce kahkaha atarken ikinci dakikada gözlerinden ateşler fışkıran birini tolere etmek her insanın harcı değil.. Eve aç bir şekilde gelip yemek yerine yeni yaptığım eserleri masada gören bir adam (bu zavallı Bülent oluyor:) gıkını çıkarmadan peynir ekmek yiyerek zaten pek aç değilim diyorsa hayatımın aşkı değil de nedir:)) 
Ben uçarı Terazi o mantıklı Başak.. 
Birbirimizi bir şekilde tamamlıyoruz işte:)
Bu arada hala hatırlamadı yıldönümümüzü ama olsun:) Ona buradan en sevdiği gitaristlerden biri olan Steve Vai 'in bir solosunu hediye ediyor ve hemen cadılık yapmak üzere telefonuma koşuyorum..
Ben hatırlanmayacak kadın mıyım, böhü:)))

13 comments:

Bengi Gençer said...

tebrik x tebrik! hep böyle tatlı, içten ve mutlu olun inşallah! heryerlerinden sevgi ve güzellik fışkıran tam bir şeker ailesiniz siz! :D

pinomino said...

Teşekkürler Bengiciğim:)) Sizde muhteşemsiniz:)) Temmuzun sonunu iple çekiyoruz vallahi:) biliyorsun az buçuk maceralı oldu konser işi ama az kaldııı:)))))
öptüm çokk:)

coffeé said...

nice nice mutlu, birlikte senelere:))

cakiltasi said...

haha işte tencere kapak iki insan. ikisi de çekilmez ama tatlı.
pino mino kutlayacaktım sizi ama aklımdan çıktı. dün ank'ya gidip geldim. pazar da köye gitmiştim cuma da burhaniye ye gideceğim. anlayacağın bir tuhaf haldeyim. niye ank'ya geldim sonra anlatırım. öpütm kocaman. nice mutlu yıllaraaaa. aslında karar verdim benim sayemde tanıştığınıza göre her yıldönümünüzde birbirinize değil ama bana hediye alın:)

pinomino said...

coffecimm teşekkür ederimm:)) sevgilerimleee..

çakılım , karnın acıkmasaydı o gün, ben ne yapıyor olurdum acaba bugün:))
koskocaman öptümmmm
pinon:)

Flame said...

Pino, tebrikler...
nice nice yıllara inşallah. Çok güzel yazmışsın, kavgasız tartışmasız yıl geçer mi hiç.

Bu arada ben terazi eşim başak anladım seni :))))

Sevgiler...

pinomino said...

flamecim kesinlikle:))
bu arada şimdiden tebrikler 8 yıl için:))
kocaman sevgiler:)

Yeliz said...

Pino merhaba, nice seneler geçirmeniz dileğiyle, bende 1 senedir evliyim,7 yılı devirmemize daha çoook var çook, sevgiler

Kırmızı Şapka said...

Pinocuum, tebrikler.. Nice yıllara.

Anonymous said...

Sevgili Pino, kendime zaman ayirabildigim bir zamanda web sitemin posta kutusunda dolasirken, albumler ile ilgili braktiginiz guzel mesaja bir kez daha goz attiktan sonra, yazili olan blog adresine gireyim dedim... Ve uzaklarda, ama "tanidik" birisiyle karsilastim... Guzel desenlere bayildim! Sarkilarla butunlestirdim! ve tabii aslinda bugun guzel ailenize hic bitmeyen mutluluklar dilerim... Arda'ya, Deniz'e, Bülent'e ve Pino'ya kucak dolusu sevgilerimle... Banu Kanibelli

pinomino said...

yelizciğim teşekkür ederim:) ama inan ki su gibi akıp gidiyor zaman..ben anlamadım o 7 yıl nasıl geçti inan:)) sevgilerimle..

elifciğim teşekkür ederimm:)) çok özledik, baskın yapacağız bir gün:))

Sevgili Banu hanım, bizi çook mutlu ettiniz..bence harika şarkılarınızı tüm çocuklar dinlemeli..kocaman sevgilerimizle:))

Anonymous said...

tebrik eder daha nice nice keyifli yıllar geçirmeni dilerim bülocuğunla. Kavgasız birliktelik olmaz olursa da adına beraberlik denemez.:)Her kavga ve zıtlaşma mutlaka yaşamımıza bir güzellik katar.
Eşim terazi ben kova. Çok da kolay olmuyor kısacası. Ama tam 18 yılı geride bırakıyorum Ekim de. 19.cu seneye başlayacağız eşimle. Şimdiden nasıl kutlasak diye planlar yapıyorum.:) Sevgiyle kal.

Anonymous said...

nice mutlu senelere...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...