Saturday, August 30, 2008

Anneler Gökyüzü Boyarlar..

Daha önce yayınlamıştım kocaman tuvalimi ve başladığım resmimi.. Halen çalışmalar devam ediyor. Ama şu gökyüzünü boyamak beni bezdirdi. Önce pembe tonlarında başlamıştım, sonra eflatuna döndü, bugün bir baktım mor olmuş.. Bir haftadır uğraşıyorum yani.. Tabi ufaklıkların da ilgisini çekiyor bu durum. Dün Deniz ben yine mor boyalara bulanmışken yanıma gelip, "Babalar traş olur, anneler de gökyüzü boyar, di mi anne?" diyerekten beni kahkahalara boğdu:))Eee, çocuk haklı, her gece sapık gibi sürekli aynı gökyüzünü farklı renklere boyayan bir anne.
Ama neyse ki mor gökyüzü ile resmim kendini buldu.. Şimdi sıra ağacıma uygun yaprak rengi seçmeye geldi.
Bu arada abimin oylaması devam ediyor. Şimdiye kadar bir otomobil sitesinde favori tasarımlar arasında gösterildi. Tasarımı ise katılımcılar içerisindeki en fütüristik tasarım olarak belirtilmiş. Bu tabi ki beni çoook mutlu etti... Abim için desteklerinizi bekliyorummm:))

Not: Bir de bugünden itibaren müzik yayınına başladım blogumda..İki üç güne bir şarkıları güncellemeyi planlıyorum. "Yok, ben müzik falan istemiyorum! "diyenler sesini sayfanın en altından kapatabilirler. Sevgilerimle, DJ Pino:)

4 comments:

Unknown said...

Cok komik, cok sevimli bir hikaye. :)

pinomino said...

Teşekkür ederim Betülcüm..daha ne komik hikayeler var bir bilsen:))

Bengi Gençer said...

akıllı ve yaratıcı bıdıklar onlar :) kime çekmişler acabaaa!! ;))

ayrıca müzik isteriz dj pinoooo! ;o)

pinomino said...

bengiii hoş geldiiinnnn:)))
bugün görüşcezzz yaşasınnnn:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...