Monday, January 26, 2009

10 Saniye

10 saniye insan ömrünü düşündüğümüzde hiçbir şeydir. Ama bazen 10 saniye insana bir asır gibi gelebilir.
Geçen Cuma sabahı her sabah yaptığımız gibi saat 06:30'da güne başladık. 07:10'da yine her zamanki gibi işe gitmek üzere yola çıktık. Ama ne yazık ki 07:15'te her zaman döndüğümüz virajı alamadık. Buzlanan yol ve üzerine dökülmüş kum bizi önce bir ağaca sonra tam ters yönde kaydırarak bir istinat duvarına sonra yine dönerek aksi istikametteki bir ağaca çarpmamıza neden oldu. Tüm bunlar 10 saniye içinde olurken ve araba döne döne yolda kayarken aklımdan geçen ne zaman takla atacağımızdı. Ne hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti ne de başka bir şey. Sadece aciz bir şekilde bitmesini bekledim. Bir de "Annecim" diye bağırdığımı Bülent'in ise "Sakin ol, sakin ol" diye bağırdığını hatırlıyorum. Zaten kaza olup bittikten sonra korkudan şoka girmişim. İşin en film gibi yanı ise kazadan 2 dakika sonra tesadüfen yoldan geçen ambülansın durması oldu. Ambülansa nasıl bindirildiğimi hatırlamıyorum ama tek hatırladığım sahne sedyede yattığım, görevlinin üzerime mavi bir örtü serdiği ve üşümeyin dediği ve ambülansın kapılarını kapattıkları. Ve dışarıdan camdan bana bakan Bülent! Şaka gibi! Tüm bunlar kaza dahil 5 dakika içinde oldu. 15 dakika belki de daha fazla (kaza sonrası zaman kavramı da yitip gidiyor) mantıklı düşünebilir hale geldim. Neyseki kafamızı vurmamıştık. Kemerlerimiz korumuştu bizi. Ve EN önemlisi Deniz ve Arda arabada değillerdi. Bir önceki gece benim seramik kursumdan dolayı annemlerde kalmışlardı.
Şimdi düşündükçe o kadar kötü oluyorum ki..İyi ki yanımızda değillerdi..Düşüncesi bile çok fena..Bagajdaki plastik kutu bile paramparça olmuş. Arabayı zaten hurdaya bıraktık. Tamir edilecek hali yok , tek sağlam yeri tavanı (ki umrumda bile değil) Burnumuz bile kanamadan atlattığımız için çok şanslı hissediyorum. Takla atabilir, karşı şeride uçabilirdik.
Kolumda ufacık bir morluk ve darbeler nedeniyle sağ tarafımdaki ağrılar atlattığımız tehlikeyi düşününce hiçbir şey gibi geliyor. Neyseki röntgenler temiz çıktı, kayma falan yok.
Ama bende oluşan müthiş bir keyifsizlik var.. İçimden elime kalemi alıp eskisi gibi neşeyle çizim yapmak gelmiyor. Umarım kısa zamanda eski ruh halime dönerim...
Herkese Sevgilerimle....

69 comments:

ycurl said...

Pinocum, cok cok gecmis olsun. Bu trafik kazalari cok kotu hic beklemedigin anda basina geliyor ustelik. Ama saglinizin iyi olmasina sevindim. Benim de 2 yil once trafik kazasinda kolum k1r1lmisti cok keyifsizdim. Ama simdi sen keyifsiz sakin olma sakin. Zaen yazmissin iyi ki cocuklar yaninizda yoktu ve sizin de sagliniz da bir sorun yok. Tekrar cok cok gecmis olsun.

Bilun ŞEN said...

Pino'cum çok çok geçmiş olsun! Umarım en kısa zamanda eski ruh haline geri dönersin. Allah beterinden saklasın. Kendine çok iyi bak. Çok geçmiş olsun size :(

Moonish (moonsun) said...

Pinocum Allah korumus sizi, ne kadar zor bir sey oldugunu tahmin edebiliyorum... Cok cok gecmis olsun, cocuklarin sizinle olmamasi buyuk bir sans...

Bengi Gençer said...

tekrar çok geçmiş olsun pinocum... ben eminim ki bu ani, tatsız olay dahi pinocuğumun hiç biryere sığamayan enerjisini bir pırtık bile azaltamaz. haklı olarak birazcık naz yapıyor olmalısın ;) birer kadeh şarap bize iyi gelir, ne dersin! kocaman öpücükler benim tatlı arkadaşıma! :)))

özii said...

Geçmiş olsun Pino'cum . Gerçekten ciddi bir kaza atlatmışsınız. Okurken bile gerildim. Kısa sürede atlatacağına ve eskisinden çok daha iyi çizimler yapacağını biliyorum . Geçmiş olsun tekrarr

pinomino said...

Ycurlcum cok sagol.. Ucuz atlattik gercekten. Sende yasadin bilirsin, sonradan koyuyor insana durumun vehameti.. Ama iste bebeler yoktu ya.. en cok o kendimi iyi hissettiriyor..

Biluncugum tesekkur ederim, sanirim haftaya toparlarim.. Bir de sogukta usutmusum 2 gun onla ugrastik..

Moonsuncim cook sagoll.. Gercekten allah korudu..olabilecek en iyi sekilde atlattik.. Sevgilerimle..

Bembicim, cumartesi gunu sayende cok guzel vakit gecirdim..nazim sana geciyor di mi:)) Seni coook seviyorum, iyi ki varsin :D

oziicim, teşekkür ederimm.. kimsenin boyle bir tecrube yasamasini istemem gercekten.. Emniyet kemeri en onemli sey. takmayi ihmal etmemek lazim..Hayatimizi kurtardi..İyi dileklerin icin cook tesekkur ederim..kocaman sevgilerimle..

Anonymous said...

Büyük geçmiş olsun Pino'cum. En güzel tarafı gerçekten de çocukların yanınızda olmamasıymış. 10 saniyene kadar uzun geldi değil mi? Bir de acaba aşağıdaki başlıktaki gibi sadece bu anı için bir silme işlemi mi uygulasak? Gör bak zaman nasıl silecek izini. Sureti kalır zamanla. Ondan da çıkarılacak ders olduğundan kalır diye düşünelim:)

Ben bir süre trafikte dolmuşta, takside bile kötü olmuştum. Ama üstüne gitmek lazım. Bizde çocuklar da yanımızdaydı. Onlara belli etmemek için hala saklarım korkularımı.

Büyük geçmiş olsun. Bir daha olmasın.

Şirin said...

ÇOOOOOOOOOOOOOOK büyük bir geçmiş olsun... Tanrı seni be Bülent'i oğullarına bağışlamış... Olay elbette büyük ama ne kadar çabuk küçültürsen senin için o kadar iyi. En iyi yöntem Deniz ve Arda'ya sarılman sıkı sıkı... Çocuklar enerji verir... Ben böyle ayakta kalıyorum en zor anlarda. Çocuklarıma sarıldım mı ne dert kalıyor ne hüzün... Tanrı bir daha böyle bir şey göstermesin sana canım benim ...Tekrar geçmiş olsun...

ıvır zıvır said...

:S... geçmiş olsun ,
..milyon kerede desek dikkatli olalım.. şöyle yapak..böyle yapak yinede başımaza geliyor bu kazalar :(

....umarım kemerinizi takmayı hiç ihmal etmezsiniz...
tekrar geçmiş olsun

pinomino said...

Sardunyacım o kısa an sanki slowmotion gibi geliyor..bitmiyor..bir de cocuklar tamire gitti diye biliyorlar arabayı.. Artık yenisi alınırsa uydurucaz birseyler..korkumu zaman icinde atlatırım umarım..silip atmak lazım gercekten!!
coook sevgiler..

esintilercimm cook sagoll..ufakliklar cok masum..onlarin nesesi zaten insani kendine getiriyor.. Sarılmak ne demek! yiyorum onları ben:)Sansliyiz degil mi..iyi ki dogurmusuz onları!! Kocaman öperim..Sağol desteğin için..

Ivır zıvırcım gerçekten "keşke" ler fena..ama allahtan bu olayda "iyi ki" ler var. Ucuz atlattık.. Ve yazdığın gibi..iki sokak uzaklıktaki markete bile gitsek kemer takmalıyız..Biz en azından bugün sağlıklıysak emniyet kemerinin payı büyük.. çook teşekkür ve sevgilerimle..

Burçin'in Denemeleri said...

Çok geçmiş olsun, izleri bir an önce silinsin dilerim Pinocuğum!

Hamarat Anne said...

Pinocum cok cok gecmiş olsun,İnsallah nesen kısa sürede yerine gelir..
Sevgiler

ruhdagı said...

Çok geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin. Böyle olayların psikolojik etkisi daha sonra ortaya çıkıyor. Bende ufak bir kaza atlattım zamanında :( karamsar omayın çizimlere hızlı bir dönüş size daha iyi gelicektir bence.

Geçmiş olsun tekrar.

Neslihan said...

Cok gecmis olsun, sabah bakıp yeni yazı gormeyince iş yogunlugu sanmıştım, gerçekten ucuz atlatmışsınız, cana gelecegine mala gelsin, verilmiş sadakanız varmış. En korktugum seylerden biridir araba kazası, Allah korusun, gence yaslıya bakmaz.
Dedigin gibi, iyi ki cocuklar yokmus arabada, yoksa herhalde insanın o 10 saniyede cocuklara birsey olacak panigiyle aklı cıkar.
Tekrar gecmis olsun Pınar

Anonymous said...

Canim cok cok gecmis olsun. Cizimi gorunce bir an icim urperdi, neyseki sizlere birsey olmamis. Tekrar cok cok gecmis olsun.

Ceyda

cenebaz said...

Gelmiş geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın.

Anonymous said...

çok geçmiş olsun pino. bir an önce atlatırsın inşallah. tüm ailenize sağlıklı günler dilerim.

metanoia forever said...

Tahmin etmiştim. Blogu açıyorum yeni yazı yok, hay alah demiştim nerelerde bu pino? Neys pinocum çok geçmişler olsun. Sağlığınız yerinde ya şükür. Birkaç gün iççinde kas ağrıların başlar. Özellikle boynun. Kaza anında insan kemeri bağlı olsa da inanılmaz savruluyor.
Ruh halinde düzelecek emin ol.daha bir şevkle yazacaksın.eee bu senin 2. hayatın artık...

Anonymous said...

geçmiş olsun:(

pinomino said...

Burçincim çok teşekkür ederim..

sabahnur'cum çok sağol..

Ruhdagi cok teşekkürler, gerçekten günler geçince daha bir kötü oluyor insan, olayın sıcaklığında anlayamıyor..iş yeri çizimlerim devam ama keyif için yaptıklarım uçup gittiler:(

Neslihancım inan aynısını düşündüm..Onların çığlıkları eklenseydi yaşadığımız paniğe ters hareketler yapabilirdi bülent stresten.. ne yazık ki ülkemizde trafik canavarının girmediği ev yok.. hep dikkatli ve tedbirli olmak lazım..cok sevgiler..

ceydacım çok sağol, seninle de görüşemedik bir türlü..kikiden aldım haberlerini..umarım fırsat yaratıp görüşürüz bir gün..cok sevgilerimle..

cenebazcim amin diyorum..

Beyhancim teşekkür ederim iyi dileklerin için..

metanioacım nasıl biliyorsun, ikinci günü dayak yemiş gibiydim..üçüncü gün sol kolumu kaldiramadım..bir de arabadan çıkınca tabi üşütmüşüm sabah soğuğunda.. ama bunlar hiç önemli değil..dediğin gibi 2. hayat bu:) hem format atmak istiyordum ya hayatıma, ne yazsam oluyor bu blogda korkmaya basladım:)

pinomino said...

zehracım teşekkür ederim..

Anonymous said...

çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda unutur ve eski keyfinize kavuşur,kalemlerinize yine heyecanla sarılırsınız...

Anonymous said...

cok gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. cocuklariniz ve esinizle uzun ve saglikli bir hayat sürmeniz dilegiyle,
mng

denizanasi said...

allah korumuş gerçekten. cok gecmiş olsun. cocukların olmaması da gercekten de mucizeymiş.

ben bayramda kaza yaptığımda can pek etkilenmemiş görünüyordu. ama sonra sürekli bahsetti durdu:(

Biraz said...

Cok cok Gecmis olsun!!!!
Simdi okur okumaz hemen yazmak istedim.
Buyuk bir sans ile ciddi yaralanmadan atlatmissiniz neyse ki...
Tekrar gecmis olsun.

Turkuaz Deniz said...

gecmis ve gitmis olsun...

Anonymous said...

Canım geçmiş olsun. Kazanın şoku biraz sürer. Sizin ve çocukların iyi olması en önemli şey.

neva'li gunler said...

Pinocum çok geçmiş olsun, neyseki çocuklar yokmuş yanınızda. En kısa zamanda eski neşene dönmen dileğiyle,sevgiler

Naile said...

Çok geçmiş olsun, ne derler bu tür durumlarda, verilmiş sadakanız varmış. Çocukların arabada olmaması da çok büyük şans olmuş.

Yasemin Arslan said...

Çok çok geçmiş olsun Pino; Allah korumuş.
Sevgilerimle.

defneyleyasamak said...

Nedense hep tanıdıklarımıza, yakınalrımıza böyle kazalar gelmezmiş gibi gelir. Seni duyunca da üzüldüm, şaşırdım, birşey olmadığına sevdindim. Gelmiş geçmiş olsun, bi daha da hiç gelmesin. sevgilerimle...

Kedila ve Meşe said...

Geçmiş olsun. Çok geçiş olsun. Bir daha hiç olmasın.

Kedila, Mırmır ve Tubor seni kocaman öperler..

Sevgiler..

frambuazlı ruh pastasıyım said...

çok çok geçmiş olsun... şimdi ilaçlarınızı alıp, sıcacık uykulara dalıp dinlenin ki,bir an önce sevgi dolu yuvanızda mutlu günlerinize bıraktığınız yerden devam edin... bizimle olacağınız günleri merak ve sabırla bekliyoruz, tekrar geçmiş olsun :)

Kırmızı Şapka said...

Canım Pinocum tekrar geçmiş olsun diyorum... Bu keyifsizlik kaza sonrası şokun etkisi, geçecek merak etme. O ne karamsarlık öyle eskisi gibi çizim yapacak mıyım neşeyle filan diye? Bu hafta toparlan tabii ki eskisi gibi olacaksın. Cana geleceğine mala gelsin, çok şükür ki size bir şey olmadı. Çok şükür ki çocuklar arabada değildi. Kocaman öpüyorum pinocuum.

pinomino said...

Güldemcim teşekkür ederim:) bu kadar sevgi dolu mesajlardan sonra gerçekten iyi hissetmeye başladım:) iyi ki varsınız..

Mng çok teşekkürler, herkes için olsun bu güzel dilekler..

Denizanasıcım üzerinden bir miktar zaman geçtikten sonra durumun ciddiytini kavrıyorsun da ondandır.. size de çok geçmiş olsun.. bir daha bunları yaşamamak dileğiyle..kocaman öperim sizi..

Biraz çooook sagolll.. gercekten ucuz atlattik.. Hayat iste bu kadar pamuk ipligine bagli olabiliyor..
her gunun kiymetini bilerek yasamak lazim..sevgilerimle

Nesecimmmm muck:)

Meltemcim, evet ama neyseki bu sabah isyerinde bana makyaj ile yapian minik bir renklendirme operasyonu ile daha iyi hissetmeye basladim:) İyi ki yalniz degiliz..bizi sevenlere sarilmaya daha bir ihtiyac hissediyor insan boyle zamanlarda..sevgilerimle..arel'i operim cok..

yeşimcim çook teşekkür ederim canım.. zaten insan kendine birşey olsa da önemsemiyor..iyi ki çocuklar yoktu diyor.. kucak dolusu sevgiler..

Nailecim çok teşekkür ederim.. zaten en büyük tessellimiz bu oldu..çok sevgilerimle..

Miracle'cim sağolll.. Sevgiler, öpücükler...

Defnenin anneciği:) Gerçekten hayatın hızına kaptırıyoruz ve bize birşey olmaz sanıyoruz ama işte olabiliyor..bir anda hayatlar değişebiliyor..Hep güzellikler yaşamak dileğiyle , sevgiler, teşekkürler:)

Kedilacım bende sizi öpüyorum:)) çoooook sevgilerimleeeee...

Frambuazli ruh pastasi:)) neyseki yatmalik ve ilaçlik durum yok...Sadece bir karamsarlik vardi ama dün geceden itibaren o da gidiyor, bu kadar sevgi dolu mesajlara kalabilir mi:)) çok teşekkür ederimmm:)

Elifcimmm..kesinlikle tüm yazdıklarında haklisin.. ayrıca cumartesi günü sayenizde çok eğlendim (uzanarak katkıda bulunsamda:) iyi ki yapmışız şu blogları ve de tanışmışız değil mi.. sağol desteğin için..en kısa zamanda yine görüşmek üzere:)

engindeniz said...

Merhaba, çok geçmiş olsun çok şükür ki ufak bir morlukla atlaşmışınız.Allah korumuş sizleri.Okuduğumda gercekten çok üzüldüm.Umarım en kısa zamanda eskisi gibi neşeli halinize dönersiniz.Sevgilerle..

incikboncuk said...

Pinocum, cok cok gecmis olsun. bir an önce atlatırsın umarım. sağlık sorunun olmaması da güzel. Arda ve Denizle bol bol oyna, canın istemese de resim çiz, ruh halini toparlamada yardımcı olur.

Flame said...

Pinocum çok çok geçmiş olsun. Cana gelmemişya buna da şükür. Psikolojini çok iyi anlıyorum. Umarım çabuk atlatırsın, fazla düşünmemeye çalış oğluşlara sarıl tamam mı?

uykucu said...

geçmişler olsun verilmiş sadakanız varmış mala gelmiş ve iyiki çocuklar yokmuş yanınızda onlara bir şey olmasada atlatamazlardı şoku bir süre..yeni arabayıda neşeyle karşılarlar merak etme, sen kendine iyi bak bir an önce toparlaki lazımsın bebişlerine ve bize:)

Tuğçe said...

Pınar seni çok seviyorum...Çok çok geçmiş olsun. Sana ve Bülent e bir şey olmamasına çok sevindim.

missy said...

cok gecmis olsun pino, cok buyuk kaza atlatmıssınız ve cocukların arabada olmaması cok buyuk bir sans olmus...belki de bunun gibi anıları sildirmek isterdik hafızamızdan...belki de sildirmek istemezdik, herseyin 10 saniye icinde degisebilecegini bilip, hayata daha sıkı sarılmamız, her seyi kafamıza takamamız icin
tekrar gecmis olsun

pinomino said...

engindeniz çok teşekkür ederim.. bugün gerçekten keyfim yerine geldi..güneş açtı, hava muhteşem..

incik boncukcum.. zaten dergi çizimleri tüm hızıyla devam ediyor..kendim için çizmeye de başlayacağım bu akşam çizimlerimi teslim edince:)

Flamecim, teşekkür ederim..paylaşıp yazdıkça azalıyor gerçekten yaşanılan stres..iyi ki varsınız:D

Figenciğim teşekkür ederim:) Benim Arda aşırı korkuyor bu tip olaylardan..komşumuz asansörde kalmıştı da 1 hafta zor bindirmiştik asansöre..bu olaya vereceği tepkiyi düşünemiyorum bile..zaten söylemeyeceğiz.. çok sevgilerrr:)

Tuğçecim çok teşekkür ederim:) Sana da sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim..Çok güzel görünüyorsunuz blogdaki fotoğrata:D kucak dolusu sevgiler:)

Missycim çok haklısın aslında insan hem silmek istiyor hem de bir yandan bu olaylar yaşamın ve sağlığın ne kadar değerli olduğunu tokat gibi yüzümüze çarpıyor.. Ben en azından anladım yani:)
sonsuz sevgilerimle:)

TUĞBA'NIN DÜNYASI said...

Pinocum;
canım çok çok geçmiş olsun.bir şey olmadığına çok sevindim.okurken öyle korktum kii.hani ne derler verilmiş sadakanız varmış.çocukların da arabada olmaması çok iyi tabi bir şey olmasa bile çok korkarlardı stres olurlardı.umarım sen de bir an önce eskiye dönersin canım ki biliyorum döneceğini.güzel güzel şeyler çizmeye devam bize.yoksa naparız biz.bak ben senin çizimlerine baktıkça mutlu oluyorum neşe doluyorum hayallerim büyüyor.eşim de geçmiş olsun diyor canım.sevgiler.

pommeler said...

pinocum cok gecmiş olsun ayy nasıl korktum anlatamam
insallah en kısa zamanda gecer keyifsizliğin tekrar guzel sarkılar esliğinde çizim yaparsın
öpüyorum seni

nihal değer said...

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizleri.Çocukların da yanınızda olmaması büyük şanş. Hayat aslında ne kadar kısa ve bizler yaşama telaşından anlıyamıyoruz bunu. Umarım kısa sürede toparlayabilirsiniz kendinizi.
Sevgiler

HamaratDiva said...

pino çok ama çok geçmiş olsun... allah korumuş, çocukların yanınızda olmaması da büyük şans olmuş. tekrar çok geçmiş olsun

Anonymous said...

Cok gesmis olsun, Allah korumus.

metanoia forever said...

Pinocum, bence hemen bir kas gevşetici ve ağrı kesiciye başlayıp, en azından düzenli olarak bir hafta kullanmalısın, Kasların bu travmada mutlaka gerilmiştir, alacağın bu ilaçlar kalıcı hasarı önler. Ağrı kesici aynı zamanda ödem çözücüdür, kaslarına çok iyi gelecek. Seni anlıyorum bende böyle bi kaza geçirmiştim 1 hafta boynumu hiç oynatamadım. Aslında farkında olmadan belki kaçıncı şanslarımızı yaşıyoruz, aslında her sabah uyandığımızda yeni bir şans, her nefes alışımızda yenibir şans veriliyor bizlere. Ama biz bunu önemsizmişcesine tüketiyoruz. Hemen güzel çizimlerine başla. Vücudunu ve ağrıyan yerlerini sıcak tut örneğin termofor koy ağrıyan yerlerine. İyiki burdasın.

metanoia forever said...

Pinocum, bence hemen bir kas gevşetici ve ağrı kesiciye başlayıp, en azından düzenli olarak bir hafta kullanmalısın, Kasların bu travmada mutlaka gerilmiştir, alacağın bu ilaçlar kalıcı hasarı önler. Ağrı kesici aynı zamanda ödem çözücüdür, kaslarına çok iyi gelecek. Seni anlıyorum bende böyle bi kaza geçirmiştim 1 hafta boynumu hiç oynatamadım. Aslında farkında olmadan belki kaçıncı şanslarımızı yaşıyoruz, aslında her sabah uyandığımızda yeni bir şans, her nefes alışımızda yenibir şans veriliyor bizlere. Ama biz bunu önemsizmişcesine tüketiyoruz. Hemen güzel çizimlerine başla. Vücudunu ve ağrıyan yerlerini sıcak tut örneğin termofor koy ağrıyan yerlerine. İyiki burdasın.

omer cam said...

çok geçmiş olsun pınar hanım

pinomino said...

Tugbacim cok tesekkur ederimm..Boyle sevgi dolu mesajlar inanamayacagin kadar mutlu ediyor beni.. Paylastikca yazdikca azaliyor gercekten.. Kocaman sarildim sana.. Hayal dunyasina donecegiz hep birlikte cok yakinda:)

Pommelercim cok sagol..hayat iste..iki dakika sonrasini tahmin edemiyorsun..cok mutluyum su an su satirlari bile yaziyor olmaktan..kocaman operim..bissuru sevgiler:))

Nihalcim cok tesekkür ederim:).. gerçekten kaptırmış gidiyoruz.. bu tip olaylar sarsıyor bizi, kendimize getiriyor..ihmal etmemek ve ertelememek lazım hiçbir şeyi.. kucak dolusu sevgilerimle..

Enharcım çoook sağoll.. Sende aman kemer takmayı ihmal etme sakın..seni ve bebişleri öperim:))

anonim çok teşekkür ederim:)

Metanoiacım kesinlikle bu akşam almaya başlıyorum..çünkü bu nasıl birşeyse bugünde sol bacağım ağrımaya başladı:) Zaten o an öyle bir kasmışım ki kendimi anlatamam, tırnaklarım avucumda iz yapmış..
Ayrıca gerçekten bize sunulan kaçıncı şans bu acaba.. Düşünsene güle oynaya evinden çıkıyorsun ama dönemeyebiliyorsun..sanki varlığın olmasa dünya duracakmış sanıyorsun ama dünya dönüyor işte..sadece biz gereksiz yere kendimizi harcıyoruz.. artık arada durup soluklanıp hayatımı yaşamaya karar verdim., bir de hiçbir şeyi ertelememeye çalışacağım:) becerebilir miyim acaba:)

ömer bey çok teşekkür ederim, sağolun..

Anonymous said...

pinocum cok cok gecmis olsun:( en kisa surede eski haline donebilmeni diliyorum. hayatimizin degerini daha da iyi anlayabilmemize neden oluyor bu tur nahos olaylar.. canim benim..

esrarengiz şeyler said...

Büyük geçmiş olsun Pınarcım ;(
Çok şükür sağ salim atlatmışsınız..
Hadi bakalım şöyle silkinip kendine gel, güzel çizimlerini sabırsızlıkla bekleyenler var;))

Anonymous said...

pinocum çok geçmiş olsun, okuyunca çok üzüldüm.. çocuklarınıza bir şey olmaması sevindirici. şoku kısa sürede atlatman dileği ile..

pinomino said...

Dilaracım çok teşekkür ederim..kesinlikle hayata bakış açını değiştiriyor bu olaylar. Siz de çok dikkat edin.. Özellikle motorda seyahat ederken.. kocaman sevgilerimle..

Esracım çok teşekkür ederim:) Evet ve de yakında geliyor çizimler:) öperim çok:)

Şahikacım teşekkür ederim.. gerçekten sayenizde çok daha moralliyim.. bu kadar sevgi dolu içten mesajlara kayıtsız kalabilir mi insan.. kucak dolusu sevgilerimle:)

monstre sous le lit said...

Çok büyük geçmiş olsun. Bu günlerde ne oluyor anlamıyorum ama benim çevremdekilerin de başına buna benzer olaylar geliyor. Ucuz atlatmışsınız. Allah bir daha göstermesin.

guguk kuşu said...

Nekadar da çok sevenin var. Toplam 56 yorum.....Sonsuzluk geride hatırlanabilen bir hayat bırakmaksa sen bunu çoktaaan başarmışsın. geçmiş olsun. Belki de bu kadar çok sevenin olduğunu görmek için olmuştur bu kaza nedersin?

pinomino said...

monstre sous le lit, evet bazen her şey üst üste gelebiliyor.. sanki tüm olumsuzluklar sözleşmiş sıraya girmiş gibi.. ama pozitif düşüncelerle onları kovalamayı düşünüyorum ben:) sizde dikkat edin çok..sevgilerimle:)

sevgili guguk kuşu..inanılmayacak birşey ama tam yorumunuz geldiğinde ben guguklu bir saat çiziyordum:) üstelik hayatımda ilk kez guguklu saat çiziyorum..belki bu bir şeye işarettir:)
Yazdıklarınıza gelince, sevilmek çok değerli bir şey.. Bu yaşadıklarımdan sonra bu kadar çok içten ve sevgi dolu mesaj almak (telefon ve mailler de var üstelik) kendimi çok iyi hissetmeme neden oldu.
Bir de bu blogda apayrı bir dünya yarattığımın farkına vardım. Ve biz bu dünyada birbirimizi karşılıksız sevip düşünüp kaygılanıyoruz.. Bu gerçekten müthiş bir şey.. sevgilerimle..

guguk kuşu said...

Bazı insanların arasında gizli bağlar olduğuna inanmışımdır hep. O guguklu saati muhakkak görmek isterim.

pinomino said...

guguk kuşu, zaten blog için çiziyordum..yetiştirebilirsem akşama ya da yarın sabaha blogda:)

Anonymous said...

İçinden doğru sevdim seni
Bakışlarından doğru sevdim de
Sesini yapan sözcüklerden sevdim bir de
Beni sevdiğin gibi sevdim seni
Sensiz bir dünya düşünemiyorum pino
(ilk dört dizeyi Edip Canseverden çaldım!)

Tuğba Can

Anonymous said...

pinooo simdi haberim oldu cok cok gecmis olsun cok uzuldum :( yarin daha detayli konusuruz seramik'te..

pinomino said...

Tuğbacımm çalıntı malıntı, olsun:))) Teşekkür ederimmm:)) Sabah görüşürüz, öptümmm:))

Defne'cim, sağol, merak etme çok iyiyiz biz..görüşürüz yarın.. sevgilerr:))

YILDIZNAF said...

Pino'cugum cok cok gecmis olsun. Aldigim ekstra dersler yuzunden bloglara uzun sure bakamamistim, gec kaldim belki bunlari soylemek icin ama...

Bazen hayat elimizdekilerin degerini boyle hatirlatiyor iste. Hepsi geride kaldigi icin ve en onemlisi Yavruslar anneanede siz de hafif atlattiginiz icin sukurler olsun...

Gelmis gecmis olsun....

pinomino said...

Nesrincim çok teşekkür ederimmmm.. En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle, Aşkım Naz'ı da kocaman öperim:)

Haydins said...

Pino cok gecmis olsun yeni okudum yazini..Sukur ki sizde bir sey yok ..Keyifsizliginin de bir an once gitmesini dilerim..

ÇAğ said...

Aaa geç okudum ama çok çok geçmiş olsun Pinocum, şans denir mi denmez mi ama ambulansın hemen gelmesi mucize.Rahatlayacaksın ama biraz zaman alacak tabiki bu çok normal azbuz bişe değil yaşadığın şey...
Öptüüm

Anonymous said...

Yeni okudum. Allah sevgili kullarını korumuş. Eli üzerinizde olsun korumaya devam etsin sizleri.

Sevgiler

Circirbocegi

Anonymous said...

Geç de olsa büyük geçmiş olsun diyorum.Hayattta 10 saniye dediğimiz zaman bile ne kadar değerli.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...