Thursday, November 05, 2009

Sarımsaklamasak da mı saklasak?

Mutfakta beni deli eden sarımsak presimle ilgili yazımı okumak isterseniz eğer küçük bir tık:) Kucak dolusu sevgiler!

5 comments:

kara kitap said...

onlar çok kötü oluyor.benim de vardı,attım kurtuldum.şimdi ya rendeliyorum ya da havanda eziyorum.ohhh temiz temiz :)))

zeynep said...

http://tatlar.blogspot.com/2008/06/sarmsak-ezecei.html adresindeki metal sarımsak ezeceğini tavsiye ederim.

Pino said...

Kara Kitap, vallahi bende ara ara bıçakla kıyıyorum:))

zeynepcim çook sağoll.. ama o da denenen aletler arasında:))) kocaman sevgilerr:)

ycurl said...

Ben de Turkiye'den getirmistim ama o temizlenmesi beni de sinir etmisti. Sonra da kirildi. Ben yemek programlarini seyrede seyrede ogrendim ki en iyi metod sarimsagi soyduktan sonra bicagin genis yuzuyle uzerine bastirip sonra da havanda dovmek. En temizi :)

dışavurum said...

Ay aynı sarımsak ezeceğinden ben devar , hatta 'ayyynısı kaynımda var ':p Ben de sinir oluyorum dipte kalan , ezilmiş sarımsak parçalarına , hayır yani onu da ben ayrıca temizleyeceksem nerede kaldı o aletin işlevselliği, değil mi ? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...