Ben de Turkiye'den getirmistim ama o temizlenmesi beni de sinir etmisti. Sonra da kirildi. Ben yemek programlarini seyrede seyrede ogrendim ki en iyi metod sarimsagi soyduktan sonra bicagin genis yuzuyle uzerine bastirip sonra da havanda dovmek. En temizi :)
Ay aynı sarımsak ezeceğinden ben devar , hatta 'ayyynısı kaynımda var ':p Ben de sinir oluyorum dipte kalan , ezilmiş sarımsak parçalarına , hayır yani onu da ben ayrıca temizleyeceksem nerede kaldı o aletin işlevselliği, değil mi ? :)
5 comments:
onlar çok kötü oluyor.benim de vardı,attım kurtuldum.şimdi ya rendeliyorum ya da havanda eziyorum.ohhh temiz temiz :)))
http://tatlar.blogspot.com/2008/06/sarmsak-ezecei.html adresindeki metal sarımsak ezeceğini tavsiye ederim.
Kara Kitap, vallahi bende ara ara bıçakla kıyıyorum:))
zeynepcim çook sağoll.. ama o da denenen aletler arasında:))) kocaman sevgilerr:)
Ben de Turkiye'den getirmistim ama o temizlenmesi beni de sinir etmisti. Sonra da kirildi. Ben yemek programlarini seyrede seyrede ogrendim ki en iyi metod sarimsagi soyduktan sonra bicagin genis yuzuyle uzerine bastirip sonra da havanda dovmek. En temizi :)
Ay aynı sarımsak ezeceğinden ben devar , hatta 'ayyynısı kaynımda var ':p Ben de sinir oluyorum dipte kalan , ezilmiş sarımsak parçalarına , hayır yani onu da ben ayrıca temizleyeceksem nerede kaldı o aletin işlevselliği, değil mi ? :)
Post a Comment