Tuesday, January 11, 2011

Bu da Benim Kombinim :))


Bu ay Meraklı Minik dergisinde verdik bu oyunu. Arda ve Deniz kıkır kıkır saatlerce oynadılar:) Kardan adamların kıyafetlerini çok eğlenerek çizdim. Daha bir sürü şapka atkı ve eldiven modelleri var. Diğerlerini tabi ki dergiyi alırsanız görebilirsiniz:D 
Bu ikisi benim oluşturduğum kreasyon. Ben de kendi çapımda kombin yaptım:) Pek moda ya blogda kıyafet kombinleri yapmak! Benim kombin de bu kadar oluyor işte:)))

Frosty The Snowman

18 comments:

thalassapolis said...

gerçekten ama kardam adamın giysiler çok hoş kızım henüz küçük olduğu için oynayamadık büyümesini sabırsızlıkla bekliyorum bu güzel oyun için

kara kitap said...

biz bugün akşam oynayacağız.kesme işlemi bitmedi henüz. :)) sen ne yaratıcı kadınsın pinom ailecek hayranız sana :)) bir de şu kart oyunlarını saklamak için bir proce yapsan.evin her yanı kartla doldu.

Serpil said...

Biz de henüz ufaklık yırtma döneminde olduğundan şimdilik kaldırdık oyunu. Biraz daha büyüsün bakalım.. Gayet şirin bir oyun.

Cincüce Banu said...

Kırmızı puantiyeli eldivenlere bayıldım! Bu sefer de bgün eve giderken bir Meraklı Mİnik alayım bari. Çocuk programında çalışırken nhep alırdım sizin dergileri. İyi oldu, alışkanlığımı geri kazanıyorum :)

Tombul Peri - Sıla said...

Biz (aslında ayıptır söylemesi sadece ben :) ) her yeni sayıyı alıp önce bir göz gezdiriyoruz ve çizimlerini bulmaya çalışıyoruz. Bu sayıda bu oyunu bulunca oğlum kadar ben de sevindim ve hemen oyanamaya başladık bile :)
Ellerine sağlık Pınar yine bayıldım yaptıklarına :)
Sevgiler
Sıla

pinomino said...

Thalassapolis alın saklayın çünkü bir daha aynı konu işlenmiyor.. o nedenle buradan hep haber vermeye çalışıyorum:) eski sayıları da satmıyor kurum.. aldınız aldınız yani:D miniği öperim çok:D

Kara Kitapcımmm sağol:D Dergimizde çıkan her şey ekip işi:D O nedenle bu güzel sözlerini ekibimiz adına kabul ediyorum:D Kutu tasarlamak en büyük keyif benim için.. editörümüze ileteceğim:D muck! kocaman:D

Serpil teşekkür ederim:) Ufaklığı çok öperim:) severim onun yırtma dönemini ben:D

Banucumm yaşasınn:)) Mutlaka al bu sayıyı.. eminim bir şekilde işine yarayacaktır:D Ben de kırmızı puantiyeli her şeye bayılıyorum:D

Sılacım teşekkürlerrr:D Oyun çizmeye maket tasarlamaya bayılıyorum ben!! Nice oyunlarda buluşmak dileğiyle hi hi:) Oğluşu öperim çok:D Selamımı iletin akşam kendisine:D

Meyra said...

sevgili pino senin kombinin daha cici ve eğlenceli:)) eline, emeğine sağlık hayranım senin bu çizimlerine ne kadar yaratıcısın süperrr:) haaa bu arada kırmızı eldivenden bende isterim;)

pinomino said...

Sevgili Meyra kırmızı olsun iki kuruş fazla olsun di mi hi hi:D koskocaman sevgilerrrrr :D

Sayın KARACA said...

bende ileride çocuğum olursa diyemi saklasam acaba pino :) Gerçi benim çocuğum olana kadar senin yeni oyunların tasarımların çıkar benim bebişde onları yapar :) Sen bu işi hiiiç bırakma olar mı :)

pinomino said...

Olar tabi ki sayın karacaaa:D Ama yine de ben bu sayıyı alın saklayın derim:D Umarım bebiş olana kadar bissürü kitabım falan çıkar :D sevgiler kocaman:D

sesiber said...

IIIIHHhh!!! Olmamış malesef, otur "sıfır", Hani markalar??? Atkı bilmemne marka, bere bilmem ne marka, süpürge :)) bilmemne marka yazmamışsın. Böyle kombin mi olur:))

Küçükken en sevdiğim oyundu, ne güzel düşünmüşsün ve çizmişsin. Ellerine sağlık.

nihal değer said...

Bayıldık bayıldık biz bu oyuna hatta komşumuzun oğlunu da aldık oyunumuza:)) Yalnız o kesme işlemi beni öldürdü daha kolay birşey olamaz mıydı acep?? Oyun oynamaktan sıkılınca kardan adamlarımızın giysilerini kartlarımıza yapıştırıp sevdiklerimize postaladık. Devamını dileriz.

Ellerine sağlık ,bayılıyoruz çizimlerinize..

MAVİANNE said...

süper olmuş bu kombin :)))

Aslı Budak said...

bayıla bayıla oynadık, ellerinize sağlık,bilim çocuğu da okula götürüyorum, takvim masada duruyor

pinomino said...

Sesiber hakikaten bilemedim:)) Bir de afili pozlar vermeliydim.. ne bu böyle şişko şişko di mi:D

Nihal ben küçük işçi çalıştırdım kesim işinde:))).. yamuk yumuk oldu ama olsun:D Kart işine bayıldım:D sevgiler:D

Maviannecim sağol:))

Aslı harika! Benim de masamda duruyor he he:D

Anonymous said...

hSevgili Pino, bu akşam kızımla birlikte tüm kardan adamları ve kıyafetlerini kesip yapıştırdık.Aynı kıkırtılar içinde :) Kızım da ben de çok eğlendik.Hepsi çok keyifli olmuş eline sağlık.Tübitak kitaplarını alıyorduk ama dergisini ilk defa aldık.Çok memnun kaldık.Kızım 4 yaşında olmasına rağmen içindeki bilgilerimerak ve heyecanla takip ediyor. Çizimler için eline sağlık.

Feride said...

bayıldık bayıldık.. ama lütfen daha çok kardan adam :D

süslüpüslü said...

dün akşam oynadık oynadık, güldük eğlendik, Defnem havada taklalar atıyordu kazanınca :) Teşekkür ederiz dünyamızı renklendirdiğiniz için :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...