Wednesday, January 05, 2011

Çizimlere Dalmadan Yazmam Gerekenler Var!


Bu ay Bilim Çocuk dergisinin kapak konusu kuşlar! Kapakta en çok sevdiğim kuşlardan biri var. Adını biliyor musunuz bakalım?
Kapak kenarlarına tünemiş olan kuşlarsa benim hayal dünyamdan kaçanlar.. Bu ay raflarda kendilerini göstermek, binlerce çocuğun kütüphanesine girmek istediler, kıramadım.
Bilim Çocuk dergisi ilköğretim öğrencileri için çok yararlı bir kaynak. İnternetten abone olabiliyorsunuz, bunun yanı sıra e-dergi aboneliğimiz var. Bu şekilde son 12 yılın arşivine ulaşabiliyorsunuz. Tam bir hazine!!
Dergimiz Türkiye'nin en çok satan, tirajı en yüksek dergisi. Hem de tüm kategorilerde!!
Çok güzel geri dönüşler oluyor, hem öğrencilerden hem de öğretmenlerden.  Mesela Ayşegül öğretmenin dergimiz hakkında yazdıkları için buraya bir tık!


Bugün "Minik Kardeşlerimize Hep Destek Tam Destek" kampanyamızın son günü. Bana şimdiye dek gelen mailler içinden imzalı kitabımı yollayacağım 4 kişiyi Deniz ve Arda'ya yarın sabah çektireceğim kura ile belirleyeceğim:) Eğer kampanyaya katılmak isterseniz 13TL lirayı;
Korkusuz Giyim
Akbank 213 (Mercan Şubesi)
Hesap No 9455
IBAN: TR71 0004 6002 1388 8000 0094 55
Telefon: 0 212 511 95 31
bu hesap numarasına yatırıp bana bunu bildiren bir mail atmanız yeterli.
Eğer kampanya dahilinde şimdiye kadar alınan montları miniklerin üzerinde görmek istiyorsanız sevgili Hülya'nın sitesine tıklamanız yeterli. 


Bunun yanı sıra Sarıkamış'ta Kazıkkaya Köyü Anaokulu için kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar topluyoruz. Bu konuda destekte bulunmak isterseniz buraya bir tık!


Siz bunları okurken ben de Bilim Çocuk dergisinin çizimlerine başlayacağım. Nitekim birazdan canım editörüm Zuhal Özer neler çizdin Pinocum diyerek ekranımın başına gelebilir:D (Ben de Arda'nın bana yaptığı gibi "susadım", "tuvalete gitmem lazım", "kahve almaya gidiyorum" gibi kaçış haklarımı ancak bir yere kadar kullanabilirim:))
O nedenle hepinize koskocaman sevgilerrrrrrr, 
İyi Çalışmalar,
Mutlu Günler :))

10 comments:

guguk kuşu said...

kolay gelsin canım, eminim yine harika, bıcır bıcır, sevgi dolu şeyler çizeceksin

Sayın KARACA said...

aaa bu dergiyi daha dün inceledim. gerçekten raflarda direk dikkat çekiyor. Hem cici kuş hemde sizin hayalinizden kaçan kuşlar güzel bir yer bulmuşlar kendilerine. Ellerinize sağlık bol ilhamlı bir gün diliyorum size ;)

Nesobaby said...

Ben biliyorum Arı kuşu !
Van'a yaptığımız gezide bol bol görmüş fotoğraflarını çekmiştik çok güzel bir kuş minik ve rengarenk :)

Unknown said...

sana da iyi çalışmalar Pinom:) kolay gelsin...

beste said...

yali capkini:) sayende varligindan haberdar oldugum cok hos bir cocuk dergisi uyelere bir yenisi eklenecek:)heyecanla bekliyorum cizimlerini...

pinomino said...

Gugukkuşum daha bitmedi:/ Bu hafta tam gaz devam:D

Sayın Karaca teşekkür ederimmm:) Çok seviyorum kuş çizmeyi ben:D

Nesobabycim evet:D Ben henuz gerçeğini göremedim:) çok şanslısın sen:D

Burcucum sağol çok:) öpücükler:D

Bestecimmm yalıçapkınına benziyor kerata ama bir de arı kuşuna baksan hi hi:D ikiside büyük gagalı ama bu bir arı kuşu:) Çok çok sarılıp öpüyorum seniiiii:D sevgiler bissürü bissürü:D

Fatoş said...

Aslında oğluma meraklı minik alıyorduk. Daha 17 aylık. Ama bu ay yeni sayı henüz gelmediğinden bunu almış eşim. Bayıldı oğlum. İçindeki tüm kuşların isimlerini öğrendi. Biz de yiğenlerimden kalan çok eski sayıları vardı. Ama onlar çok sevimsizdi. Şimdi bir şenlenmiş dergi. Tam çocuklar için olmuş. Sanırım artık bunu da alırız. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Tebrik ederim sizi.
Bir de Ankara'da olduğunuzu öğrenince çok sevindim. Bende Kırıkkale'de yaşıyorum. Gerçi internet üzerinde her yer birbirine yakın ama gene de mutlu oldum işte birden.

pinomino said...

Çok mutlu olduk:) Dergimizdeki yıllar içindeki değişimi fark etmeniz harika:D Gerçekten yıllar geçtikçe daha da iyiye gidiyoruz. Oğluşa kocaman sevgiler:D Ankara'ya gelirseniz eğer bekleriz ziyarete dergimizi:D

Fatoş said...

Çok mutlu oluruz bizde sizinle tanışırsak. Tübitak'ın önünden geçiyoruz hep. Dergi de içinde mi?

pinomino said...

Evet, 5. kattayız:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...