Wednesday, April 06, 2011

Binbir Gecelik Masalı


Geçen ay sevgili Yalçın Ergir'in şiiri yer almıştı Pino'lu pijama ve geceliklerde. İşte burada da bu geceliklerin masalı var:)
Uyumadan önce okumak ve mutlu düşlere dalmak için minik ve sessiz bir tık!

11 comments:

Anonymous said...

pinocum, geceliklerine bayıldım. Özel bir istek, emziren anneler için önden düğmeli modellerde yapılsa ve sen o nadide çizimlerinle şenlendirsen iyi olmaz mı? :)

pinomino said...

Bir Annenin Paylaşımları, kesinlikle yerinde bir istek:) ileteceğim bunu. çok sevgilerrrr:D

İkiz Annesi said...

Gecelikler süper olmuş bayıldım:)
Masalın PP sunumu harika kızlar uyuyor şimdi uyandıklarında hemen izleteceğim teşekkürler:)

pinomino said...

kızları kocamannnn öperimm.. çok teşekkürler ve sevgiler:D

Nihan said...

tatlı Pinocum ellerine sağlık.ikinizin emeklerine de tabi..:))bu ülkenin yolunun tarifini vermemişsiniz yalnız.:))

kara kitap said...

pinooo gecelik ve pijamalara zaten bayılıyorum da bu masalı da izlemeye doyamadım. düş hekimi de sen de döktürmüşsünüz. hele o evler yok mu, ben de bir tane yorgan ev istiyorum. :))

bünyan said...

teşekkürler...

pinomino said...

Nihancım sana yolun tarifini sonra çizerim ben:D Çok şekersin, bu güzel yorumların hep güldürüyor beni:D nihayet kaç zamandır ilk kez şu an elimdeki yüklüce işleri bitirip rahat nefes aldım:D rahat rahat yazmak istedim.. çok merak ediyorum sendeki gelişmeleri de... kocaman öpüyorum
sevgiler:D

Kara Kitapcım bende ennn çok yorganevleri sevdim:D En kısa zamanda dikelim kendimize bence:) sonra da düş şehrine taşınalım:)) sürprizler yolda.. kocamannn sarılıp öpüyorum seni:D

denizanasi said...

ya ben çok mutlu oluyorum.. istediklerini uyguladığın zaman..
en başta seni takip etmeye başladığındaki halini de hatırlıyorum. çizim yaptığın ama istemediğin tarzda olduğu için mutlu olmadığın zamanları. oysa şimdi.:)) güzel çizimlerini ve uygulamalarını gördükçe -ne haddime ama-çok çok gururlanıyorum :)

Nesobaby said...

Ne kadar tatlı birşey çıkmış ortaya
Gerçekten de böyle şehirlerde yaşıyoruz maalsef iş güç peşinde koşturarak geçiyor günler. Arasıra düşlerimize vakit ayırmamızda fayda var. Bendeki çocuk da henüz düşler şehrinde ama haftaiçi maalesef gri plazalar mahallesinde geçiyor ömrüm :)) o yüzden bahar gelsin de kendimizi kırlara bahçelere atalım hayatımız biraz renklensin diliyorum :)

pinomino said...

denizanası çok teşekkür ederimm:D gerçektende adım adım birbirimizi izledik bloglar sayesinde.. şimdi bende o günlere geri dönüp düşününce en doğru kararları verdiğimi görüyorum:) ayrıca kocaman sarılıp öpüyorum seni:D o kadar mutlu oluyorum ki taaa ne zamandan beri birbirimizi bloglar aracılığı ile takip ediyor oluşumuza:D sevgiler bissuru:D

nesocum kesinlikle:))) gri kulelerden kurtulmak istiyorum bende:D sadece düş şehrinde yaşamak istiyorum:D öpücükler:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...