Friday, March 09, 2007

Açev ve Ben:)

O kadar heyecanlıyım o kadar mutluyum ki kelimelerle ifade edemiyorum. Hani aydınlık Türkiye diyoruz, hani önce eğitim diyoruz ya! İşte ben, doğuda kitap yüzü görmemiş elma yanaklı, çakmak çakmak gözlü, pırıl pırıl yavrularımıza eğitici çizimlerimle ulaşacağım. Onların minik dünyalarına bir pencere açabilmek, hayal dünyalarında ufakta olsa bir kıpırtı yaratabilmenin düşüncesi bile tarifi imkansız bir his yaratıyor üzerimde.

Ücretsiz elde edebilecekleri bu eğitimler hem çocuklara hem de annelere yönelik. Açev'in bu konuda çok başarılı projeleri var. Ve bende bu projelerin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum..

19 comments:

Anonymous said...

Ben de seninle gurur duyuyorum, KARSILIK beklemeden birseyler verebilmenin ERDEMINE ulasmis insanlardansin!

Yurudugun yol da yuregin ve beynin kadar aydinlik arkadasim, kalemine, beynine kuvvet.

Nese D. Ozturk.

bembi said...

ne kadar güzel pino! şimdiden ellerine sağlık! ben de bunu yapmak isterdim, zaten çocuk kitabı illustrasyonu yapıyorum. beni bilgilendirirsen sevinirim :))

Şirin said...

Sen de çocuk iki değil artık desene:) Binlerce çocuğun oldu Pınarcığım... Onlara annelerinin veremeyeceği güzellikleri senin vereceğinden hiç kuşkum yok... İçindeki sevgi çizgilerinde var... Çocuklara çizgilerle dokunmak çok güzel... Başarılarının devamını dilerim... Sen başardıkça ülkemde başarıyor çünkü...

pinomino said...

Neşecim, güzel kalpli canım arkadaşım..birlikte katettik bu yolları aslına bakarsan değil mi..en umutsuz anlarımda, uzakta olsan da sıcacık maillerinle hep destek oldun bana:)) çok öpüyorum seni de minik Deniz'i de:))

bembi'cim ne güzel olur:)) Bu hafta İstanbul'dan Açev'den proje koordinatörü gelecek, misafir edeceğim. O kadar yapılacak iş var ki..Eğitsel formlarda kullanılan çizimleri görsen şoka uğrarsın. O çocuklar çok daha iyisini hakediyorlar. Sana haftaya detaylı mail atarım. Heyecanlandım şimdi bak:)

Esintilercim, evet binlerce onbinlerce çocuğum var artık benim:)) Çizgiler çocukların hayatında çok önemli, çok etkili..Ben küçükken Milliyet Çocuk dergisinin klasik çizgi hikayeleri ile büyüdüm. Kendime bu çizgilerle bir düş dünyası kurdum. Geriye dönüp baktığımda hatırımda kalan hep bu çizgiler..şimdi de ben o yavrucukların güzel hatırlarında kalacağım çizgilerimle:)

Tijen said...

Sevgili Pino,
Çok çok sevindim. Kutluyorum seni. Ne olur madem AÇEV'e yakın olacaksın bundan sonra, arada sitende projelerden, olup bitenlerden, yapılanlardan bahset ki bizlerin de daha çok haberi olsun. Biliyorsun biz çabuk unutan bir milletiz, arada hatırlamamız iyi olur.
Tijen

ipek said...

Bavulunu toplamış, kapıdan çıktığından beri ( çok şey anlatan bir ilüstrasyondu) ne çok ve ne güzel yollar katettin sevgili Pino..
Sevincini, gururunu ve mutluluğunu yürekten paylaşıyorum.
O binlerce güzel çocuğa çizgilerinle, hayatın güzelliklerini öğret hep..
Sevgiler
İpek

MüjdeAlgül said...

Pınarcım;Çok sevindim,hemen hemen aynı zamanlarda gönüllü bir projeye
el koymuşuz ,bende STGM'den destek vereceğim için çok mutluyum..DAha öncesinde de böyle projelere elimden geldiğince destek olmaya çalıştım..
bende duyurumu yapıcams,katılamk isteyenleri de yönlendirebilirim..Mutluluğunu paylaşıyorum..Sevgilerr

pinomino said...

Tijencim çok teşekkürler öncelikle:)) tabi ki bahsederim projelerden. Haklısın balık hafızalı bir milletiz biz..anlık tepkiler olmuş hayatımız..Konuştuğumuzun onda birini yapsak çok şey değişir ama iş faaliyete gelince nedense meydan boş kalıyor:))

İpekcim çok sağol:) evet kısa zamanda hayal ettiğim çoğu şey gerçekleşti. demek ki önemli olan "o an" geldiğinde kararı verebilmek. Ne yaparsak yapalım eğer sevgiyle heyecanla yapıyorsak o işi hayallerin gerçekleşmemesi için neden yok bence..ki sende aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok iyi bilirsin bunu değil mi:))

Müjdecim ne güzel:)) çizgilerimizle yaşama güzellikler katmak harika birşey. Eminim çok güzel çalışmalar çıkaracaksın heyecanla bekliyorum yayınlamanı:)) Başarılar kocamanından ve tabi bol bol ilham perileri yolluyorum çizim masana:))

Anonymous said...

Pinocum,

Bu gerçekten de harika bir haber. Guru duymakta sonuna kadar haklısın. Minik yavrulara rehberlik edecek çizimleri en iyi şekilde yapacağına veçok seveceklerine adım gibi eminim. Sevgiler,

http://bakinnepisirdim.blogcu.com/

Berceste said...

Hayatımda değişiklik yapacağım dediğin zaman, merakla bekliyordum. Şimdi görüyorum ki hem kendi çocuklarına, hem de ülkemizin çocuklarına elinden gelenin en güzelini yapmak için çırpınıyorsun. Yolun açık olsun!
Dilimizi korumak için yaptığımız kampanyaya da bekleriz. Bizler de diyoruz ki:''Doğru yazalım. Doğru konuşalım. Dilimizi koruyalım. (DDD)'' Sevgiler...

bgm said...

Pino tebrik ederim.. :)

Anonymous said...

Pinocuğum harika çok sevindim böyle güzel bir çalışmanın içinde yer aldığın için.

ece arar said...

pinooooo yaşaaaaaaa

pinomino said...

Burçincim çok teşekkür ederim..çocuklar için birşeyler üretmek gerçekten çok zevkli..sevgilerr:)

bercestecim sağol ne güzel yazmışsın..bu arada etkinliğiniz gerçekten çok önemli. Türkçe'yi kullanırken farkına bile varmadan ne çok hata yapıyoruz! Bende bir yazımla katılmak isterim tabi ki bu etkinliğe..Hepinizi kutlarım:)

begümcüm teşekkürler:)

meltemcim sağol:) sana da kolay gelsin..hem dersler hem bebişko:))

ececim çoook sağol:)

Annelog Atölye said...

Çok sevindim hem senin hem de çocukların adına:)

ne yazdı ne yazamadı said...

pinocuk ben de tebrik ederim seni...

pinomino said...

annelogcum ve ne yazdı ne yazamadıcım:) çok teşekkürler:)

Alphecca said...

:))))))

Çizimlerin o çocukların hayal dünyasına o kadar çok şey katacakki Pino.Güzel şeyler insanları güzelliklere teşvik eder ve o çocuklarımızında iyiye ve güzele ihtiyacı var :)

Kolay gelsin :)

BaşakEralpGür Illustration said...

Size bayılıyorum, her daim takipteyim, iyi ki varsınız:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...