Saturday, March 03, 2007

Kapak Kızı Oldum:)


Meraklı Minik Mart kapağını hazırladım ben:) O kadar büyük bir keyifle yaptım ki bu çalışmayı..rengarenk fon kartonlarından yararlanıp üst üste boyut vererek yapıştırınca ortaya bu tatlı kolaj çıktı.
Bugün ilk işim Dost'a gidip dergime sarılmak oldu:) Onu diğer dergiler arasında görünce çok duygulandım.. Sanki çocuğum yılsonu gösterisinde sahneye çıkmış gibi bir duygu yaşadım..
Buradan bana bu imkanı veren ve kesip yapıştırma konusundaki potansiyelimi ortaya çıkaran Meraklı Minik'in muhteşem ekibine koskocaman sevgilerimi ve öpücüklerimi yoluyorummmmm:))

32 comments:

Anonymous said...

AFERIN PINO!

TEBRIKLER!

TEBRIKLER!

TEBRIKLER!

Nese D.O.

Hülya said...

Böyle kapak kızı olmaya can kurban...Çok hoş çıkmışsınız.Ben bayıldım doğrusu...Bir imzanızı alabilir miyim diyecektim defilenizden;)sonra;)))(Lafım meclisten dışarı da)
Şaka bir yana yürekten tebrikler...

Bizimev said...

Pino'cugum,
Sendeki potansiyel sanki sınırsız :)
Biz de seni öpüyoruzzzzz :)

Bizimev said...

Demin yazmayı unuttum, sol üst köşedeki kuşun gözleri matbaada şaşkınlaşmış :) Çok da iyi olmuş :)

pinomino said...

Neşecimm...çok öpüyoruum seni..mail attım sana detaylı olaraktan:))sevgilerr...

Hülyacım sağol ..ne demek ..ne demek..tabi ki veririm imza lafı mı olur:))))cidden güzel çıkmışım di mi:)))) öptüm:)

BizimEvcimmmm:)) Ben o şaşkoloz gözleri görünce koptum zaten:)) Çok teşekkürler bu güzel sözler içinn:)) Daha kafamda neler neler uçuşuyor ama önce Antik Mısırlı bebelerimi bitirmem lazım:)))
Çok öpüyorummm:)sevgilerrr:)

Meral said...

Tebrik ederim Pınar
Çok ama çok güzel bir çalışma daha yapmışsın. Başarılarını imrenerek izliyorum :-)
Sevgiler

neva'li gunler said...

Ctesi biz de Neva için dergimizi aldık. Artık nerede olursa olsun senin çizimini görünce hemen tanıyorum. Hele ki kapak resmine de bayıldım. Senin adına ben de çok gurur duydum. Ufaklıkları öperim, sevgiler

Anonymous said...

Çok güzel olmuşşş.
Tebrikler pinocum:)

Anonymous said...

Bilim Teknik Dergisi ile buyumus bir annenin minik oglu da bu dergiyi okumali!!!



Ellerine saglik!

N.

pinomino said...

Meral'cim..çok teşekkür ederim:) Senin de elişlerin birbirinden güzel ve başarılı..Bence önemli olan ne iş yaparsak yapalım kalbimizdeki sevgi ve heyecanı katmak..Çok öpüyorum..sevgiler:)

Yeşimcim..sağol canım:) Yaz'dan beri görüşemedik..Umarım bir ara yeniden vakit yaratırız..
Bu arada çok sevindim minik Neva'nın çizgilerimle tanışmasına:)Zaten bu mutluluk bana yeni işler için enerji veriyor:) kocaman öpücükler:)

Pembelicim teşekkür ederim:)Beğenmene çok sevindim:)

N.'cim:)) Teşekkürler:) Aynı şekilde bizim evde de çocukluğumdan kalan birsürü Bilim Teknik var..Küçükken hiç aklıma gelmezdi ileride çizimlerimle bu güzel dergide yer alacağım:)

KIKI'S DESIGN said...

Sen benim biricik yetenek kübü arkadaşımsın:)
Sevincini tüm kalbimle paylaştığımı bilmeni isterim!!!
Harika olmuş!!!
seninle GURUR duyuyorum:)
sevgiler!!!

TheDreamer said...

işte bu!..ben zaten biliyordum efenim..tebrik ederim..

elma said...

aydinger bulutlar ve kuslara bayildim, supper super Pinoo:) Bir de farkettim artik yolda sokakta herhangi bir cizim gorsem bunu kesin Pino yapti diyecek kadar ayirdedebiliyorum islerini.. Cok onemli bisey bu.. Tebrikler tekrar..

elma said...

haa unutmadan bi de cadilik yapiyim:):):) canson kabartmasini unutmussunuz:) o da nazar boncugunuz olsun, optum..

pinomino said...

Kikicim ne diyeyim vallahi..şımardım bak:) iyi ki gelmişim o gün sizin ofise de tanışmışız:) sorsan ki ben o gün niye geldim oraya ben bilem bilmiyorum..sanırım kaderin ağları bizi tanıştırmak için örülmüştü o hafta:))çook öptümm:)

dreamercım çok teşekkürler ederim:))

elmacııımm, he he tasarımcıların gözünden kaçmıyor di mi:)))..vallahi o kabartmanın hikayesi benim tembelliğime denk gelmekte:))) üşendimde yeniden kesmeye ve dua ettim ki fotoda çok belli olmasın diye ama kabak gibim çıkmış vallahi:))..biraz daha detaylı bakarsan 2 yerde de beyaz şu sakız gibi yapıştırıcılar sırıtmış..neyse ilk iş için olur o kadar diyoruz:)))çoook sağol güzel iltifatların için..gerçekten tarzım oturmaya başladı..ayırt edilebilmek gerçekten çok önemli..sana iyi yolculuklar bu arada..gezz..tozzz..eğlen:)))

Anonymous said...

Thanks Pino as you know all your post are beautiful and like always I dont understand ;)!!! Take care!!!LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

virginiavalle.blogspot.com said...

CONGRATULATIONS :)THE MAGAZINE LOOK FABULOUS!!!! but will great maybe the next time a little piece of English :) You are doing a great job!!!

Kırmızı Şapka said...

Sevgili Pınar, harika bir kapak olmuş. Gerçekten çok beğendim. Ayrıca tel ve adsl işleri bitmiş, buna da sevindim. Yerleştiniz artık güle güle oturun yeni evinizde. Görüşmek dileğiyle, Elif.

Bocuruk said...

Pinocum,
İnanır mısın haftasonu İnkılap Kitabevinden kendime kitap seçerken meraklı minik in yeni sayısını gördüm ve kapağı senin hazırladığını anladım:) Çizimlerini tanımışım sanırım. Evimin beter böceği miniğime ilk sayısından beri alıyorum. İçinde boyamak istediği yerleri boyuyor. O bakarken ben ona okuyorum. Çok seviyoruz biz meraklı minik i. Ama bitki yeşertip fotoğraf gönderemedik. İnşallah bundan sonrakilere:)Seni çok çok tebrik ediyorum. Süpersin inan!
Sevgilerimle...

pinomino said...

Virginia thanks a lot..I am thinking of using a translator for the blog..so you can understand what I wrote:)
Love, from Turkey:)

Kırmızı şapkacım çok teşekkür ederim:) Büyük bir keyifle yaptım bu kolajı..Bu arada müsait vaktinde görüşeceğizz:))) Kocaman sevgiler:)

Bocurukcum çok sevindim:) Tanınıyor çizgilerim artık yaşasınn:))Bu arada Mayıs için yıldız yapabilirsiniz beter böcükle:))Sevgiler bissürü:))

Anonymous said...

güzel şeyler yapmak çok keyiflendiriyor insanı değil mi pino,mesela blogdaki yazılarıma güzel yorumlar geldikçe ben de mutlu oluyor daha iisini yazmaya çalışıyorum...sevgiler,delfina

ece arar said...

süper bir kapak olmuş pino... tebrikler.

pinomino said...

Delfinacım, çok haklısın..benim içinde en büyük mutluluk çocukların beğenisini almak..onlara az da olsa bir faydam oluyorsa ne mutlu bana:)

ececim çok teşekkür ederim..çok keyifli bir çalışmaydı:)

Dilek'ce said...

Pinar eline saglik ne güzel olmus!!! en ilk sayisini ismarlamistim derginin memnun kalmamistim. Bu sayisini da senin kapagin hatira olsun diye ismarlayacagim:)

pinomino said...

Dilekcim kapağı beğenmene sevindim:) Yalnız dergiyi anı olarak almak yerine beğenmediğin ya da eksik gördüğün noktaları derginin iletişim bölümüne mail atabilirsin. Eminim dikkate alınacaktır. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, dergide ele alınan her konu, yazılan her cümle büyük bir titizlikle konunun uzmanları ile hazırlanıyor ve her ay denetim kurulundan geçiyor. Ayrıca içine katılan sevgi ve heyecan da cabası:) sevgilerimle..görüşmek üzere:))

Daphne said...

çok güzel olmuş
ellerine sağlık.

Anonymous said...

Buyuk emek verilerek hazirlanmis bir dergi, eski bir gelenegin devami gibi adeta. Bilim Teknik geleneginin.

Biz cocukken, kardesim ve ben babamin ellerine bakardik aksamlari eve geldiginde Milliyet Cocuk ve bir de Bilim Teknik getirmis mi diye...

Bilimin dili evrensel kesinlikle ama guzel Turkcemizle yazilmis olmasi cok onemli, tercume degil.

Ellerinize ve guzel yureklerinize saglik.

Dogan Ozturk

MehmetSaygin said...

Tek kelimeyle; "nefis!"

Arda'nın Annesi said...

Tebrikleeer!
Görünce çok hoşuma gitti,zaten ilk sayısından beri alıyoruz Arda'ya.Çok beğeniyor o da.Sevgiler...

pinomino said...

daphnecim çok teşekkürler:)

doğancım hepimiz aynı şekilde büyüdük..küçükken en büyük sevinç kaynağıydı bu dergiler benim için..Aynı kaliteyi günümüze kadar taşıması ve de benimde katkıda bulunuyor olmam ayrı bir mutluluk benim için..çok teşekkürler:)

mehmet bey, sizin gibi başarılı bir çizerin beğenisini kazanmak çok değerli benim için..çok teşekkürler:)

arda'nın annesi merhabalarr:)..çocukların beğenisini kazanmak benim için çok önemli..o kadar mutlu oluyorum ki o minik yüreklerin sevgisini kazanınca..kocaman öpücükler:))

vildan said...

meraklı minik çıktığından beri alıyorum, daha ilk sayıda çizimlerini görünce 'aaa ben bunları çizeni tanıyorum' (her nekadar şimdiye dek mesaj bırakmamış olsamda seni takipettiğimden dolayı)çok da sevindim, acaba su deneyinde oğlunu mu çizdi diye de düşünmüştm :). özellikle bu sayıdaki kapağın çizimleri gerçekten de çok hoş. tebrik ederim, başarılarının artarak devamını gönülden dilerim :)

pinomino said...

vildancım çok teşekkür ederim..blogun çok güzel ve kitap tanıtımlarına bayıldım bu arada:)
en yakın zamanda tüm yazdıklarını okuyacağımm..ikiz annesi olmak çok keyifli olmalı..benimkilerde 1 yaş arayla ikiz :)))
çok öpüyorum defne ve çınar'ı:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...