Friday, March 14, 2008

Bozuk para torbası:)

Dünyalar güzeli editörüm, canım Meltem'im tarafından ortaya dökülen kirli çamaşırlarımdan sonra dayanamayıp işin aslını çiziyorum:)
Evet, bir süredir ekonomik moda geçtim ve evde keşfedilmemiş bir maden gibi duran bozuk para çanağındaki tüm 1 liralari itina ile ayıkladım. Herkesler süslü püslü, cicili bicili bozuk para cüzdanları ile gezerken ben nineler gibi bir torba dolusu bozuk paramla dolanmak durumundaydım. Taşıması azıcık zordu ama kolay mı ekonomi yapıyoruz herhalde:)
Tamam, standartlarda da biraz değişiklik oldu.
En sevdiğim çikolata soslu mocham yerine küçük boy filtre kahveyle idare ediyorum. Ama daha bir yetişkin işiymiş filtre kahve, bir tanecik zuu'cuğum öyle söylüyor:))
Şimdilik durum budur..
Bengi'ciğim iyi bilir, mekan konusunda zor bir ortamda çalışıyoruz:) Kafamızı nereye çevirsek bin tane şey "beni al ! beni al!" diye bağırıyor:) Tüm eğlenceli markalar, renkli renkli takılar, tokalar, ayakkabılar....ağlamak istiyorum:)))

6 comments:

bembi said...

Pinomminom! O bozuk paralar çok işe yarıyor inan ki! Şimdi yazlıkları çıkarttığında bak gör ceplerinden ne hazineler çıkacak! Belki o çalıştığın "zorlu koşullarla" başetmene yeterli olmazlar ama olsun ;) Zaten çok şık ve çok güzel bir bayansın, hiç yeni birşey satın almasanız dahi trendy ve gözalıcısınız efendim!! Ayrıca çiziminde Meltem ve senin şıklığına da bayıldım! :D

pinomino said...

tabi canım, bozuk para deyip geçmemek lazım damlaya damlaya göl oluyor vallahi:))
Bu arada teşekkür ederiz canım iltifatlarına:))En kısa zamanda bekliyoruz bizim ofise, özledik çok :))

♥ Suzi ♥ said...

uğrayıp,destek verdiğin için çok teşekkürler......bu aralar böyle şeylere çooooooook ihtiyacım var. sevgiler......

bgm said...

pino, gorusmeyeli neler oldu hayatında merak ettim...

pinomino said...

suziciğim sevgilerimle:))

begümcüğüm neyseki görüşmeyi başarabildik:) güle güle büyüt miniği:)) az kaldı geçecek bu zor zamanlar.. sevgilerr:)

zerrin said...

bende camasir makinasi almada once laundry icin bozuk para biriktiriyordum,makine gelince o paraya kocacima ayakkabi almistim 17o cd gibi biseydi,inanamamistim bukadar para biriktigine..hala elimdeki bozuklari biriktirir sonra ayakkabi alirim gelenek oldu:)...kredi karti kirma darisi basima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...