Tuesday, November 18, 2008

Sürüden Ayrılanı Kurt Kapar

Muhteşem bir şeydir sürüden olmak. 
Çünkü sürüden olanların yaşamlarının başı belli, ortası belli, sonu bellidir. Risk yoktur, mutluluk sabittir. Huzurludur, güvenlidir...
Sürüden ayrılanlar türlü saçmalıklar denizinde boğulurken meydan hep sürüdekilere kalır.  Bu hayatın değişmez kuralıdır.
Sürünüzü kaybetmemeniz dileğiyle:)

9 comments:

Anonymous said...

Sürünün yapıtaşları vardır. Bunlar sürünün olmazsa olmazlarıdır. Lider değildirler, ama gizli güçlerdir sürünün dinamiğinde! Sen de öylesin Pinocum. Senin olduğun sürüde olmak büyük mutluluk! Biricik yapıtaşım, akıllı, yaratıcı, güzel, eğlenceli arkadaşım.

Tuğba Can

Aydan Atlayan Kedi said...

Sürü ile birlikte düz bir çizgide ilerlerler. Önde yol gösteren vardır. Sürüden ayrılan ise hiç bilinmeyen yollara sapar. Ya kurda yem olur ya da yemyeşil vadiler bulur. Ama değmez mi yeşil vadiler için kurdun sivri dişlerini göze almaya :)

pinomino said...

Tuğbacımm:)) İyi ki varsınnn:)) Birazdan melemeye gelirim yanına:)

Aydan atlayan kedicim, bir kuzu olarak yeşil vadileri de gördüm ama yeniden vize alıp sürüme geri döndüm diyelim şuna:)) koccaman sevgilerrr:)

Turkuaz Deniz said...

Sey diyecektim... Ben sevmedim hic suruden olmayi! Dert seviyorum galiba ben. Bir yerlere ait olmak guzel de, is gudulme kismina geldiginde ben yokum:)

Anonymous said...

Pinocuum senin oldugun sürü gerçekten bambaşka.........
Yasasin Bizim Sürü!
Yaşasın dişi filler........

Zuu

pinomino said...

Nesecimm:)) Cok guldurdun beni:)) Canim gudulmek isteyen kim:) Ama artik sorun istemeyen huzurlu bir kuzu olmak istiyorum ben :D

Zuucum:))) Evet:)) Anne filimiz de var, teyze filimiz de , yavru fillerimiz de var bizim:))) Baska detaya girmiyorum bak:)))

Şirin said...

Sürüden ayrılanlar olmasaydı bugün elde ettiğimiz nice değerlere nasıl ulaşırdık Pinocuğum... Koyunların için elbette sürüden ayrılmak tehlikelidir amma velakin insan yaratılışında bireysel özgürlüğün varsa eğer önce kendine sonra topluma yararın olabilir...
Burada kesinlikle sana muhalifim haberin olsun sevgili Pinocuğum:)))
Bugün içinde bulunduğumuz toplumun nice sorunları sürü psikolojisi ile her duruma koşulsuz ses çıkartmadığımızdan başımıza gelmiyor mu?

pinomino said...

esintilerciğim, bu sürüden olma durumu tamamen benim içsel dünyam ile ilgili birşey:D
toplumsal açıdan bakma yani:)) kocaman öpptümmmm:)))

Anonymous said...

Çizimleriniz çok güzel. Sitenizi Bengi Abla'nın sitesinden gördüm, sizin çizimleriniz de gerçekten çok güzel :) Bu çiziminizi özellikle beğendim, bir de biraz aşağıdaki horlama ile ilgili çiziminizi :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...