Friday, January 16, 2009

Machu Picchu'ya Yolculuk

Evet, keşke gerçek olabilseydi. Fuly'ciğimle uçağa atlayıp (tabi oğluşlarda var:) gidebilseydik Peru'ya.  Rengarenk sımsıcak insanlarının arasına karışıp bulutların arasından bakabilseydik dünyaya. Şimdilik 22 inch ekranlarımızdan bakıp iç geçiriyoruz. Ama bloga yazarsam belki gerçek olur bir gün bu düş...Neden olmasın?

15 comments:

Anonymous said...

pinocum var ya bu bana tüm gününde ilaç gibi geldi.
evet hayatta birçok aksilik oluyor, canımızı sıkan gelismeler bazen üstüste gelebiliyor ama bir kenarda rüyalarımızın, gerçeklesmesini istediğimiz hayallerimizin olduğunu hatırlamak çok güzel. bunu özellikle bu gün hatırlattığın için sonsuz sevgiler..
macchu picchu bekle bizi, er ya da geç oğluşlarımızla sana geleceğizzz. :) bunca yüzyıldır,binyıldır yerinde duruyor nasılsa. hiç bir zaman geç değildirrrrrr...

fuly

Anonymous said...

:)
Peru uçağına benide ekler misiniz ahh ahh bende 19 inchten bakıyorummmm ...uff ufff..

mutlu haftasonları...

Anonymous said...

böyle br hayal bi de kurmuştuk şurada(*)...

bekliyoruz, bloğa da koyduk, sıra gerçekleşmesinde diye ;)

(*)http://banu.wordpress.com/2008/10/20/devlet-i-ali-bizi-neden-peruya-sevk-eyliyor-asuman/

Nuran Özalp said...

pino merhaba,
blogundaki resimlere bayıldım. nasıl yaptığını bana anlatırmısın zahmet olmazsa? bende bu tarz resimler yapıyorum ama dijital ortamda değil. dijitalleri çok hoş görünüyor. yardımcı olursan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Anonymous said...

ben tablete çizip photoshopta renklendiriyordur diye düşünüyorum.

pinomino said...

Fulycim, kendini iyi hissettirebildiğim için mutluyum. Bugün moralini düzeltmek için bir iki de last fm çalışması yapayım bari:)) Ayrıca oğluşlar ile macera ileride müthiş olacak:) Bizimkiler pek idmanlı sizden de aynı performansı bekliyoruz:D öptümmmm:)

zynepcim tabi ki:)) ne de güzel olur. Yalnız bizim ekip çoluk çocuk umarım rahatsızlık vermeyiz:D

banucum çok güzel, peru düşleri çoğalsınnnn, uçak kalkıyorrrr..Machu Picchu bir ikiii :) Bu arada Asuman'ın bloguna da bayıldım ama güncellememiş eylülden beri..

Nurancım Banu haklı, photoshopta çizip renklendiriyorum..Gelecek hafta bu konuda detaylı fotolu bir yazı yazacağım:) sevgilerimle:)

Basak said...

Sevgili Pino; bu aralar İz'de gösterilen Machi Pichu belgeselini mi izledin yoksa???:)) Bizim de hayalimizdir, giden arkadaşlarımız da oldu. Madem ankara'dasın hayalini gerçek edecek bir yer biliyorum: explorer. Biraz maliyetli bir tur ama değeceğine eminim. Darısı hepimizin başına.

pinomino said...

Başakcım çok teşekkür ederim.. Kesinlikle en büyük dert maliyet şu anda bizim için:) Yoksa bebelerim her şarta alışık, deli dünya yürüyebilen lüks falan aramayan tosbağalardır:) Ama şartlarımız elverince kesinlikle başlayacak keşiflerimiz:D Sevgiler kucak dolusu:)

özii said...

Zaten hayallerimizle yaşamıyor muyuz? İnşallah gerçekleşir.

Nuran Özalp said...

sevgili pino nasıl sevindim anlatamam. tablet olduğunu tahmin ettim. bu aralar tablet araştırıyorum. senin wacom kullandığını da biliyorum ama bikaç marka daha var. hangisini önerirsin. ilk etapta çok pahalı bişey almak istemedim. ofis işlerimde ve ayrıca ufak tefek bloga koyacak resim bulamadığımda bana yardımcı olsa yetecek. zamanla ihtiyaç olursa zaten yenilerim. fotolu anlatım süper olacak. sabırsızlıkla bekliyorum. çok çok çok teşekkürler...

Şirin said...

Önce hayal kur ki gerçeğe dönüşsün Pinocuğum...
Gideceksin bir gün ... ben seni orda gördüm şimdiden... Geçen yıl arkadaşlarım gitmişti Güney Amerika'ya. Peru'da vardı gezi içinde... Biraz oksijen problemi oluyor yalnız:)) Çocuklar biraz daha büyüsünler hep beraber gidin... Gittiniz bile aslında. Her şey önce hayal etmekle başlar unutma:)
Tanrı sağlık verin.. Yanında parayı da unutmasın ha:) Gerisi kolay...

Turkuaz Deniz said...

Psssttt! Pino:) Su zoptirikler buyusun hep beraber gidelim Machu Picchu ya!!! BENIM TEK GITMEK ISTEDIGIM YER su koca dunyada! Cocuklar buyusun hep beraber, tepeden asaaa yuvarlaniriz:)
Yazin scuba yapalim beraber, ayarla birseyler:) nerde olursa dalarim cok ozledim dalmayi!!!

gozlere seyir niyetine:
http://flickr.com/groups/machupicchu/

denizanasi said...

ben de gelebilir miyim ?:)

pinomino said...

Öziicimm evet hayaller olmasa ben yaşayamam:) Her günüm ayrı bir hayalin peşinde koşmakla geçiyor bile diyebilirim:)

Nurancım bugün belgesel çekimlerini yapmaya çalışacağım:D

Esintilecim eveeettt..hayal kurmak ilk adımm:))) Tabi baya bir bütçe ayırmak gerekiyor:( Bakalım her hafta piyango bileti alıyoruz bizim kızlarla..belki çıkar:))
Çoook sevgilerrr..kocaman öpücükler:D

Neşecim siz gelin bizim burada dalış ekibi hazır:)) Kızları toparlarız hep birlikte Kaş'a zıplar gideriz:))
Bu arada diğer hayalimiz için 10 yıl para biriktirmeliyiz :)) Fotolar müthisssssss:)) Bayıldımmmmm.. ühüüüüüüü:))))

Denizanacım tabi ki:) Şimdilik hayallerimizde gidiyoruz ama düş listesine ismini yazdım:D

Moonish (moonsun) said...

Sevgili Pino, gercek olmasini senin icin tum kalbimle diliyorum :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...